selfie bombing

Lite fler bilder från då jag fyllde år.  ^_^



okej.. jag ser lite ut som en häxa här..



Yeeiii 


Sorry jag blir lite tokig ibland när jag väl känner mig nöjd i en speciell outfit + att jag verkligen aldrig bär klänning och vid sådana tillfällen då är det fan okej att ta en massa selfies om man känner för det.

min födelsedag > Stadsfesten

Hej igår fyllde jag 19 år! Jag fick lite presenter och fika på sängen av mamma där på morgonen, så jag fick lite kläder, träningsskor, osv.

På kvällen så mötte jag upp Frida och Nikki på stan då vi skulle på förfest, så vi var där en liten stund men sen for vi på Stadsfesten och var där resten av kvällen. Vi åkte lite karuseller också. 



Jag träffade även på Maria där ett tag, vilket kändes lite weird då vi inte direkt har haft någon kontakt, men vi pratade ut om lite saker och det kändes helt okej. Stadsfesten började stänga ner vid 02:00 så då gick jag och Frida och åt grekisk mat. Det var så sjukt gott! Efter det kom mamma så då skjutsade vi hem Frida innan vi skulle hem till stugan igen. Jag somnade nog vid 4-5 tiden där på morgonkvisten. Jag var så sjukt trött! Men det blev en jättekul födelsedag i alla fall, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Det kändes bra. 

Jag var då på stan igen idag och åt Thaimat med Maria. Jag köpte även två nya läpp piercingar som tur nog passade perfekt. Det var kul att det var så soligt ute för det har ju regnat så mycket den senaste tiden.



Thai/China mat är god mat! 

if you never shoot, you'll never know

Hej idag kl.11:00 släppte Ticnet biljetter till The 1975's Sverige konsert som hålls i Fryshuset's arena i Stockholm den 6 April 2016. Biljetterna tog slut på 4 minuter och JAG av alla människor lyckades rycka till mig 2 biljetter! *internal screaming* så om precis 287 dagar, från och med idag, kommer jag att stå i ett par slitna jeans mitt i en hyfsat liten lokal och trängas och svettas tillsammans med en euforisk publik, allt för att få en chans att se ett av mina favoritband! Jag kommer fortfarande att vara 19 år när jag ser dem och Matty kommer då att vara två dagar ifrån sin 27 årsdag. Jag kommer att stå där med blänkande ögon och se typ en av mina största idoler "sippa" sin alkohol och röka den där fucking cigaretten på en scen som kommer att slukas av strobeljus och en öronbedövande publik som sjunger tillbaka allt som han känner. 
 
Alltså det kommer att bli så jävla epic!
 

Nu börjar nedräkningen! *heart eyes*

as Time passes by..






A bit Of A summer Day

Tagen av Macbook Air
Kroksjön 20:45

Middag ute i stugan tillsammans med mamma och mormor

sometimes just one friend is enough


Torsdag

mys på Espresso House med Frida

Så jag var på stan idag med Frida, som jag skev igår. Vi gick runt på stan en stund, satt och pratade om allt och ingenting sen for vi hem till henne och bara myste där i lilla lägenheten typ resten av kvällen. Fick sen hämtning av mamma då vi skulle hem till Krokis igen. Förutom att jag har varit så grymt trött idag så har det ändå varit en ganska bra dag. Det kändes bra att få komma ut en stund och bara socialize. 

Jäkligt kortfattat, jag vet, men har fan inget mer att säga idag. Det har liksom inte hunnit hända så mycket än. Jag taggar väl bara till Statsfesten och min födelsedag, så aa..

All of me Loves all of you

Hej bloggen nu har det gått nästan precis en hel vecka sen jag tog Studenten. Inte så mycket har hänt under den första veckan av sommarlovet, annat än det som jag redan har skrivit om tidigare.

Imorgon ska jag på stan och träffa Frida. Hon glömde sin halsduk sen sist när vi hade mys med klassen i stugan, så den ska hon få tillbaka imorgon. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men det blir väl kanske att gå och fika nånstans och bara umgås. 

Jag saknar Studentveckan så sjukt. Jag önskar att vi fick mer sån tid tillsammans. Jag önskar verkligen att vi alla kunde ha haft så där kul under hela våran gymnasietid och inte bara den sista veckan. Det känns surt.


Jag har aldrig känt en så bra gemenskap som med dessa tjejer. Jag har nog aldrig haft så många tjejkompisar på en och samma gång, vilket kanske låter lite weird men så är det. Jag vet inte, det känns bara bra! Jag hoppas att vi kan fortsätta att hålla kontakten även fast alla går åt lite olika håll. I slutändan så är vi ändå en klass och vi har gått igenom 3 år tillsammans.

Nu ska jag sova. Jag har varit så jäkla trött under den här veckan. It's time for some energy boost! Yeii

nothing compares to what we had

 

I'm hoping that you'll be there when I'm coming down

idag var jag på Sun Tan och solade en liten stund innan jag skulle hem igen. Vi hade bestämt i klassen att vi skulle ha en myskväll idag som ett sista hej då till Frida för att hon flyttar till Gottland imorgon. Jag erbjöd att vi kunde vara i min stuga i Kroksjön, så vi har varit här hela kvällen och bara myst med chips och godis och druckit lite alkohol. Frida hade med sig ett USB som hon hade fixat idag på skolan så att vi kunde se på alla dansfilmer igenom min dator. Jag fick ju en helt splitterny Mac Book Air av mamma i Studentpresent. Jag har precis börjat försöka lära mig hur den fungerar så det gick litet rögt i början att få igång filmerna men till slut så gick det. Vi satt lite på altanen och gick ner på bryggan en stund. Så det var jag, Frida och Frida, Lisse, Nikki och Johanna. Det var riktigt mysigt att bara umgås med dom och prata utan att festa. Det känns fortfarande konstigt att vi inte går skola längre men för mig är vi fortfarande en klass och jag är glad över att vi ändå kan fortsätta att träffas utanför skolan som att allt är som vanligt utan några problem.

ingen nämnd, ingen glömd

Här kommer lite fler bilder från Studentdagen :)


Tacos med klassen hemma hos Nikki

Fina lilla Tuva



Norran filmade när vi gjorde
Macarena dansen x)






STUDENTEN!

Första gången som jag gick på balen var det inte jag som stod där i en vacker klänning, jag stod i folkmassan med gråten i halsen och klappade händerna för varje par som gick förbi. Jag önskar att jag också hade kunnat gå men alla har inte lika tur med livet. Jag valde att satsa på Studentveckan istället därför att det var en chans för mig att känna en sista gemenskap med klassen.
 
 
Jag har alltid haft det svårt i skolan. Svårt med betyg, svårt att passa in, svårt att hitta bra kompisar. Att växa upp är svårt nog, ännu svårare när man inte har några riktiga vänner. Ibland spelar det ingen roll hur länge man har känt någon, även en 10 årig vänskap kan brytas upp och bara det gör så jävla ont. Alla har vi ärr men vissa av oss väljer ibland att göra dom synliga. 
 
Jag vet fortfarande inte om jag har rätten att lägga skulden på de som har gått i min klass eller om jag bara har mig själv att skylla på. Men jag är den jag är och jag vet också att jag förtjänar så mycket mer glädje och kärlek i det här livet och jag har så mycket mer kvar att se och uppleva.
 
 
Jag älskar musik mer än vad jag älskar mig själv och det har alltid varit min högsta dröm sen barnsben att få sjunga och stå på scen. Jag har nu sökt till en musikutbildning med inriktning sång och det är det som jag hoppas ska bli av för mig nu till höst. Jag är trött på att göra de som andra vill att jag ska göra, trött på att nästan bara få höra negativ kritik. Jag känner att nu vill jag bara göra något kul som jag vet att jag har en chans att lyckas med.
 
Es3c Dans & Teater

Igår tog jag Studenten efter att ha gått 3 år på gymnasiet med inriktning dans. Det har varit en intressant tid, mycket stress och tårar men jag kommer ändå att sakna att ha lektioner i danssalarna och adrenalinet som jag kände varje gång som jag stod på scenen i neon ljus. Jag har gått i en liten klass med riktigt fina tjejer och hur jobbigt det än har varit så kommer jag ändå att sakna det. Jag kommer att sakna er. 
 
Frida, me & Lisse

Igår fick vi höja våra glas och skåla för att våran gymnasietid nu är över. Men jag skålade inte bara för det. Jag  skålade för en ny början, för en helt ny start på livet. Jag skålade även för den jag varit och för den person som jag aldrig trodde att jag ens kunde bli. Jag skålade för min pappa och jag skålade för mig själv. Tack för den här tiden ES3c. Ni har lärt mig mycket!
 



Nu har jag äntligen sommarlov! Jag ska verkligen försöka att blogga mer nu framöver. Det har hänt så mycket nu och jag känner att jag har ganska mycket kvar att säga fast jag vet inte riktigt än var jag ska börja.
 
 
Hoppas att alla får en fin sommar!
 

Party hela veckan! Yiii

Hej nu har ju vi haft Studentvecka hela den här veckan och jag känner bara hur sjukt jävla dålig jag har varit på att uppdatera dag för dag. Istället lägger jag upp schemat här som vi har följt efter den här veckan.


Ungefär så här har våran Studentvecka sett ut, förutom Torsdagen som istället blev till att städa ur våra skåp på skolan, käka kladdkaka och sitta i mer än en timme i Aulan och ständigt klappa händerna åt de få elever som blev tilldelade stipendium samt priser.

Hittills så tycker jag att har Onsdagen har varit den absolut bästa dagen! 

Champagne frukost nr. 2 dag 3

en Frida och en Agnes


Vi spelade fylle kubb hemma hos Frida LB.


Es3c Dans & Teater + Isabell T.

Sen var det då Studentfest på Oleary's under kvällen. Jag följde hem till Frida LM. och lämnade min väska och kubbet där. Hon bor väldigt nära Ollesså det gick bra att gå dit även fast jag hade på mig mina svarta höga klackar. Vi delade på lite vin precis innan vi gick in så jag köpte ingenting att dricka. Det var så grymt packat med folk där. Det gick knappt att gå i trappan för folk typ blockerade vägen. Jag träffade på Joel som gick i min klass från typ dagis till 6:an. Det kändes bara sjukt att träffa han där för vi går ju inte på samma skola och jag har ju inte direkt sett han på typ 6 år. Det var så jävla random men kul att bara säga Hej och prata lite. Jag såg ju flera där som gick i min klass på både Sunnanå och Sörböle. Väldigt random people men det var ju flera klasser där från olika gymnasieskolor så det var inte direkt konstigt att man kände igen lite folk. 

Jag var med Frida typ hela kvällen. Vi for hem till henne vid 02:00 när Olles stängde, jag hämtade mina grejer och vi bytte skor sen gick vi till MAX där det redan var packat med folk.. såklart. Det var superlång kö också. Jag var så himla trött, jag var inte ens hungrig, men Frida köpte mat så jag bara chillade där vid sidan om medans jag väntade på att mamma skulle komma och hämta mig med bilen. 

Jag kom hem typ 02:30 och somnade vid 03:30 och jag skulle upp till skolan 10:00 så jag fick inte så många timmars sömn. Jag var dessutom bakis idag på skolan så det var inte direkt den bästa dagen. Jag hade en tid på Clive Russel kl.15:00 vilket var nästan precis då som vi skulle fika med klassen och lärarna i danssalen för sista gången och jag kunde inte vara med på det för jag var ju tvungen att fara. Det kändes inte alls bra och jag var stressad och trött och hungrig och var typ nära på att gråta för att jag kände mig så jävla weird i huvudet och kroppen. Men det gick bra ändå, jag blev supernöjd med min nya hårfärg. Nu är det betydligt mörkare och det känns bra. Efter det så gick jag en kort stund på stan och köpte lite smycken till Studentdagen. Sen for jag faktiskt och solade på Solarium för första gången. Jag är alltid så himla blek och jag tänkte att jag skulle prova och se vad det är som jag gått miste om. Alltså det var så himla skönt och mysigt att bara ligga där och steka! Jag ska definitivt testa på det fler gånger. 

Det var väl allt som jag hade att säga den här gången. Laddar upp inför morgondagen. Jag ska försöka skriva mer under helgen då allt det här är slut.

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!
yeeeyyiiiii :D



Studentvecka dag 1

Vi åt frukost tillsammans på skolan. Jag och Emelie hade varit på Coop dagen innan och köpt en massa frukt och Nutella. Vi samlades på skolan vid bänkarna utanför dans och teater där vi mumsade på frukten och drack lite alkohol. Förutom att det regnade och blåste kallt så var det riktig mysigt. Vi var 8 st av 11 elever. Efter frukosten så hade vi svenska med Erika fast det var inte riktigt en lektion, vi fick mest bara igen lite betyg och uppgifter som vi har gjort under gymnasiets gång. Vi åt lunch på skolan och ungefär vid 12 tiden fick jag hämtning av mamma och så for vi ut till stugan då vi precis har flyttat ut dit, där hann jag sova på soffan i ca. 30 min innan det var dags att fara in till stan igen för att gå och se på balen. Frida LM och Nikki var de enda i klassen som gick på balen så vi skulle dit och se på dom. De fotades i Bondstan innan röda mattan, de var verkligen hur fina som helst!! Efter det så for jag, Lisse, Johanna och Frida LB in till stan med deras cyklar. Vi stannade för att äta på Subway, fast jag åt ingenting för jag hade redan hunnit äta. Sen for vi in till Statsparken vid Verandan där röda mattan och Norran höll till. Det var ganska svårt att se men vi såg lite grann i alla fall. Vi väntade mest bara på Nikki och Frida men det tog tid innan de kom så vi hann ändå se ganska många par. Alla var verkligen jätte fina. Jag önskade verkligen att jag också hade kunnat gå på balen och bara fått känna mig speciell för en kväll. Det kändes lite hjärtskärande men jag är ändå glad att vi var många som inte gick och att vi ändå kunde vara där och stötta tjejerna som gick. Senare under kvällen så for vi till Lejonströmsbron där vi älven och grillade pinnbröd, korv och marshmallows. Vi hade alkohol med oss också och vi spelade kubb och snurra flaskan/sanning eller konsekvens. Det var mysigt att bara sitta där och prata och lyssna på musik. Vi ska nog ha en till grillkväll också så vi är alla i klassen, men det blev ändå en helt lyckad kväll. 

Det var en riktig händelserik dag. Jag känner att jag verkligen har utnyttjat hela den här dagen och det känns skönt. Jag är bara så trött nu, jag har knappt fått nån sömn så jag måste verkligen sova nu! Jag ska verkligen försöka att uppdatera bloggen varje dag nu när våran Studentvecka har dragit igång! 3 dagar kvar nu tills jag tar Studenten! (shiiiiit)

RSS 2.0