I just don't know anymore..

Hej! :) På torsdag är det ju meningen att vi ska åka till Umeå (dans-klassresa), men tyvärr blev den inställd. Fats igentligen är det inte så "tyvärr" för mig, eftersom jag typ hatar klassresor. Man tänker alltid att det ska bli jättekul, men det är bara jobbigt. Så jag är ganska glad över att den blev inställd! :]
 
Igår skulle jag igentligen sova över hos Maria, men det blev lite ändrade planer. Så då for jag till Sanna istället, vilket ändå blev en ganska så lyckad kväll! Vi såg på X Factor, käkade lite chips och sånt.. Så det var roligt!
 
Imorgon är det dans igen som vanligt, ska bli kul. Men Linn (vår danslärare) har sagt att det tyvärr inte blir någon dansföreställning för oss, eftersom det inte finns någon tid just nu. Det är dåligt tycker jag, för det är ju lixom därför man vill fortsätta! Jag älskar faktiskt att stå på scenen, så jag är lite deppad över att vi inte får göra någo föreställning! :( Möjligtvis till våren, fast då ska vi ha en annan lärare. Det är synd för Linn är verkligen en jättebra danslärare! Hon är alltid så glad och peppar oss. Det blir alltid extra roligt att gå dit när man har en bra lärare.
 
Som jag har skrivit tidigare så har jag blivit ganska dålig på att uppdatera under det här året som varit. Efter att vi hade börjat gymnasiet så har mina känslor inte riktigt legat där dom ska vara. Jag har känt mig lite stressad och typ nervös den senaste tiden. Jag tänker inte gå in på vad det är. Men jag känner mig bara lite förvirrad och borta i skallen, vet inte riktigt hur jag ska känna mig. Jag är inte arg, inte ledsen, inte glad. Jag känner mig bara helt tom.
Ibland när jag känner mig så här, att det är något som jag behöver få ut, så brukar jag skriva texter och dikter i mobilen. Vi skulle läsa upp dikter i torsdags, vilket jag blev väldigt glad för. Jag älskar ju att skriva dikter, det har jag alltid gjort. Eftersom det oftast är ganska mycket känslor i dikter, har jag väl alltid haft ganska lätt för att skriva dom. Så nyligen har jag börjat skriva igen. Här kommer tre dikter som jag har skrivit.
 
16 år
Tunga år
Pengar vill jag ha
Det kanske jag får en vacker dag
Bli känd i USA vill jag
Hoppas jag blir det en dag
 
Din fula flumm
Du är så Dum
Men jag då?
Sluta mina känslor slå!
Var vill du att jag ska stå?
Vill du veta hur jag mår?
Wow.. Det kommer ta några år
 
Denna dikt speglar ungefär mina tankar som jag skrev om.
 
Sluta följa efter mig
Jag vet ingenting om dig
Du vet inte vad jag vill
Vad ska du ha mig till?
Lägg av!
Det är mitt krav
Jag trodde att jag gillade dig
Du visste nog redan att du gillade mig
Men du är inte den jag trodde
Du ville veta var jag bodde
Önskar att jag inte hade sagt nåt
Det måste finnas något mått
Jag vill inte ha dig i mitt liv
Jag tänker ta ett nytt kliv
Bra du vill att jag ska må
Men när ska du förstå?
Snälla låt mig va!
Jag mår inte så bra
Jag vill inte ha med dig att göra
Det är nog inte det som du vill höra
Slå dig själv i pannan
För jag gillar redan någon annan.
 

Tattoos (tumblr)

Hittade dessa fina bilder från Tumblr idag. Kul att få lite inspiration. Jag funderar på att göra en när jag har fyllt 17 (om jag får). Jag har sagt till mamma att jag vill ha det i present, för jag vill verkligen ha en! Men hon vill helst att jag ska vänta till jag fyller 18. Det vill såklart inte jag. Jag vill ha en nu! Tänk en fin tatuering på handleden där det står Beautiful, Believe eller Stay Strong. Det är sådana ord som man alltid mår bra av att se. Ska böna och be mamma, så förhoppningsvis säger hon ja till sommaren! ;)

 

 

Dålig uppdatering!

Hej bloggen! :) Jag är världens sämsta på att uppdatera, jag vet! Men jag har nästan aldrig orken till att blogga. Sen så dansar jag ju 4 gånger i veckan i skolan och sedan dansar på fritiden oxå, Dans och Balettföreningen på Musikskolan. Just nu är det ju Dans i Novembermörkret, så då är det ganska mycket i skolan. Vi har varit på Nordanå ganska många gånger nu den här månaden. Så förbered er på en sug uppdatering! ;)
 
Jag vet att jag inte har så många läsare, så igentligen är det inte värt att uppdatera. Men jag känner att jag borde skriva här ändå. För tänk om jag blir påkörd av en bil imorgon, då kanske alla vill veta vad jag hade i tankarna. Vad jag gillade att göra, lyssna på, mina drömmar, osv. Vet att det kanske är lite långsökt (eller vad fan det nu heter..?), haha! :P Men så tänker jag i allafall.
 
Om ni vill kan ni ju gärna kolla in min Instagram (om NI har någon förstås), där heter jag agnes_
Sen kan ni ju adda mig eller bara kolla in mig på Facebook oxå, där jag heter Agnes Victoria
Nu blev det lite information om mig, hehe.. Men aja. Över till annat..
 
Idag är det alltså 154 dagar kvar till Believe Tour!! Jag och Maria ska till Stockholm, Globen den 22 April 2013. Jag kan och kommer nog aldrig att kunna beskriva min lycka inför detta! Jag kommer fan lägga mig i fosterställning och gråta halsen ur mig, kommer nog att svimma och sedan vakna upp med en skallskada på sjukhuset. Musiken är mitt liv och att jag snart ska få se min idol och min största förebild, är helt obeskrivligt! Jag hyperventilerade redan under Nicki Minaj konserten, var fan hög på livet den kvällen. Haha! ;) Det var den bästa kvällen i hela mitt liv! När hon sjöng Super Bass och det sköts ut rosa och vit konfetti över publiken. Alla händer var upp i luften och publiken jublade som fan! Hade för mycket kläder på mig, vilket resulterade till att jag svättades en aning. Men det gjorde inget, för jag har aldrig varit så lycklig förut som jag var då! Jag har väl alltid vetat vad jag ska bli i framtiden, men den sommaren när vi såg Nicki Minaj live, var det ingen tvivlan längre om vad jag skulle bli.
 
Dagens videoklipp. ♥

Lana Del Rey

 
Herre min gud vilken underbar röst hon har!! 
 
Det här är verkligen inte sån musik som jag brukar lyssna på.
Men det är därför hon är så bra, för hon är så annorlunda jämfört med 
alla andra kvinnliga artister. Hon har verkligen sin egen stil. När jag var
i London nyligen (kommer ett inlägg senare) så gick vi in på en stor musikaffär.Då gjorde jag ett impulsköp. Jag köpte Chris Brown 'F.A.M.E.' skiva och Lana Del Rey 'Born To Die' och jag har lyssnat på henne jättemycket de senaste veckorna.
Det är verkligen en skiva som jag rekommenderar! 
Vet inte varför jag skriver detta? Haha! :)
 
Men jag kände bara för att lägga upp dessa låtar.
Jag tycker verkligen om videos-ar..na.... ovan. <3

Roligaste videon ever!

Typ den löjligaste, fulaste och roligaste videon jag någonsin har sett!
 
Jag och min mamma brukade alltid dansa till den här låten när jag var mindre (jag skojar inte!). Vi dansade på riktigt, överallt och hur som helst så fort vi hörde denna låt. Jag var nog runt 9-10 år första gången som jag hörde den. Den satt i mitt huvud i flera år, till och med nu får jag gåshud bara av att lyssna på den. Den är så catchy, den sätter sig direkt!
 
Vet inte varför jag bestämde mig för att göra denna video? Men nu är inlägget redan gjort och nu ska jag gå och lägga mig till sängs. Kommer att sova stilla inatt efter att ha lyssnat på denna låt..

RSS 2.0