Take a Listen


Live, Laugh, Love

Hej! Idag kom äntligen mitt Avalanna wristband. Jag beställde det på nätet via en hemsida som jag kan länka här nedanför. Ett armband kostar $5 vilket motsvarar ungefär 35 svenska kronor. Alla de pengar som samlas in går till Cancerfonden, CureATRT. En kampanj som skapades efter att Avalanna Routh hade dött. Om ni inte vet vem Avalanna är.. Hon var en liten tjej på 6 år som hade en ovanlig form av Cancer i hjärnan. Justin Bieber träffade sedan henne på sjukhuset och de kom genast när varandra. Det blev väl en ganska stor grej eftersom hon var så liten och dom hade ett så starkt band mellan varandra. Historian orkar jag inte gå in på här, vill ni veta så får ni väl googla eller nåt. Hur som helst så kände jag en liten skyldighet till att köpa ett sånt här armband. Alla pengarna går ju till Cancerfonden så att de kan hitta ett botemedel för ATRT, för det finns ju inget eftersom det är en så ovanlig form av Cancer. Jag tror att det står på hemsidan också att bara 8 personer i hela världen har ATRT.
 
Så här ser armbandet ut och man får även med ett kort där det står Tack! osv.
Hemsidan: http://www.cureatrt.org/
Avalanna Wristbands: http://www.cureatrt.org/wristbands.html

25 December (!!!)

Filmen kommer förmodligen inte att visas här i lilla Skellefteå men jag måste se filmen och
jag ska försöka se den på ett eller annat sätt. Jag har i princip väntat hela året på detta!

Throwback


BRUNO MARS

Konserten var hur bra som helst! Vet inte vad mer jag ska säga. Bruno Mars låter nästan 10x bättre i verkligheten! Gladaste människan, vet verkligen hur man får igång en publik (även om jag kan tycka att denna publik inte var så på som jag hade trott). Han hade sjukt bra scenvaro och det märktes verkligen att de hade roligt, han och hans band.
 
Jag har fler videor också, men jag tycker mest om dessa, därför får dom räcka.
 
Jag blev nästan frustrerad över att nästan alla i publiken satt ner. Antar att
han märkte det också eftersom han sa åt alla att ställa sig upp och dansa :)
Bruno Mars sa "Jag älskar er" minst 4 gånger!! Sen sa han "Do I say it right?"
och publiken skrek som fan! Om man lyssnar noga i början så kan man höra
han säga "älskar er" :')
You're so amazing, just the way you are ♥
Förmodligen det bästa under kvällen, när hela publiken sjöng med i allas favorit.
Detta påminde mig om när Justin satt där på scenen och spelade trummor
sist jag var i Globen. Jag visste inte att Bruno Mars kunde spela trummor,
men jag anade väl nästan det. :)
 
Nu kan jag bocka av ännu en artist på min 'Concert Bucketlist'. Det finns inget som kan slå en Justin Bieber konsert, men Bruno Mars är någon som jag tycker alla borde få se live, verkligen en konsert du aldrig glömmer!

Ansiktsmask och Justin Bieber planch

Hej! I detta inlägg blir det en liten Vlogg istället för lång text. Jag tänkte bara uppdatera lite. Jag var tvungen att filma om 4 gånger eftersom min kamera gick i viloläge efter typ 3 minuter, vilket gjorde mig så sjukt irriterad! Det kan vara därför jag ser lite dryg ut i videon. Lol.
 
Denna video lyckades tyvärr också hamna i viloläge efter 3 minuter. Det blev lite fail där, jag vet. Jag hade inte så mycket mer att säga efter det, mer än att jag rekommenderar den där ansiktsmasken till er och att ni får ha en bra fortsättning. Det var i princip allt.
 
/konsertbilderna kommer snart!

Stockholm, November 2013

Hej! Jag vet att jag skrev att jag skulle försöka blogga lite under tiden som vi var i Stockholm, det blev förstås inte. Nu är vi hemma i Skellefteå i alla fall. Vi bodde hos mammas kompis Carina, i hennes lägenhet. Det var jättefint och mysigt. Hon bor i Täby, så vi var mest där dom två första dagarna. Vi var på Täby Centrum, som ligger bara några meter ifrån där Carina bor. Det var en jättestor galleria! Det var nästan svårt att hitta där. Vi gjorde ett besök på Hollister och Sephora, vilket var vad jag längtade efter, eftersom det inte finns här hemma och jag har inte besökt Sephora sedan vi var i USA. Jag köpte lite smink, det erbjöd 3 för 2, så jag köpte en blå ögonskugga i 5 olika nyanser, en guldbrun eyeliner och ett "läppstift" som ändrar färg beroende på läpparnas PH värde! Det funkar också som ett läppbalsam. Det är lite glansigt också, färgen på mig blir ungefär ljusrosa. Väldigt fin färg blir det. Sedan köpte jag lite kläder också, en tröja på Ohio, en grön glammig tröja på Manhattan och två tröjor på Hollister och en fin långärmad tröja på Gina Tricot, som kostade 149 men var på rea, så det blev endast 50 kr! Jag köpte lite mer smink sen också på H&M. Jag har velat ha ett läppbalsam från märket EOS, ett tag nu och äntligen hittade jag dom fina små färgerna på H&M. Det fanns röd, orange, grön och blå, men jag köpte ett rosa eftersom det är min favoritfärg (såklart) och det var i smak av Bubbelgum, det luktar jättegott! Jag köpte lite nya smycken till min industrial piercing också, två guldringar som liknar det jag redan har, fast dessa har taggar istället för kulor. Det är lite svårt att förklara men dom är jättefina i alla fall. Sist men inte minst så köpte jag ett par hudfärgade balettskor som jag behöver på dansen. Jag köpte säkert något mer också men inget som jag kan komma på nu. Om ni följer mig på instagram så vet ni kanske redan vad jag har haft för mig under dessa 4 dagar som jag har spenderat i huvudstaden. Om ni inte har sett några bilder så får ni se dom nu. :)
 
 

Som ni kan se ovan så åt jag ganska mycket Frozen Yogurt. Jag åt nog en kopp varje dag som vi var där. Det är nog något nytt som dom har börjat med, vi såg aldrig några Frozen Yogurt barer sist vi var i Stockholm, det var i April som vi var där sist. Det var i alla fall hur gott som helst! Det hade både frukter och godis, kakor och olika slags strössel och såser. Jag fick lite beslutsångest varje gång jag stod där och skulle välja toppings. Haha! :)
 
Vi var ju på Bruno Mars konserten också! Det tänker jag skriva om i nästa inlägg. Just nu håller jag på att ladda upp filmerna och det tar förstås tid. Hoppas att ni förstår ;)
Hej på er!
 

Stockholm :)

Hej! Imorgon/idag åker vi äntligen till Stockholm!! Jag är så jävla taggad! Jag ska shoppa, kolla om nya danskläder, gå på Hollister, ränna runt i schtaaan och äta en massa jävla mat! Jag ska försöka att blogga antingen under resan eller efter resan. Ska nog göra en video oxå sen när vi är hemma i Skellefteå igen, prata om konserten osv. Hoppas att all får en bra helg! Jag har ju Novemberlov nu, börjar om skolan på måndag men kan inte gå då för vi åker hem från Stockholm då. Jag ska gå på tisdagen istället. Hur som helst, ha det bra så hörs vi sen efter resan. ByBy :)
 
 

RSS 2.0