wherever you are..

Mysig låt och musikvideo ♥
 

Vincent 2 år

Hej bloggen! Idag var jag på släktkalas i Boliden och firade min kusins barn, Vincent, som fyller 2 år idag! :) Helt sjukt hur fort tiden går. Det känns som att vi var på hans dop bara igår. Haha!
 
Melinda :)
 
Jag och Maja tog oss varsin glass hemma hos mormor och satte oss på gungorna i lekparken.
 William och Maja leker med Melinda i statsparken.
 
William försöker få Melinda att kolla in i min kamera men hon hade ögonen på annat håll. x)
 
Tyvärr så tog jag inga bilder på Vincent, födelsedagsbarnet, med min mobil men jag filmade lite istället. Fast dom filmerna orkar jag inte lägga ut på bloggen. ;)
 
 
Efter kalaset så åkte mamma ut till stugan igen för att ha stugsista där med våra grannar. Dom äter alltid surströmming till middag varje sommar för att fira typ sista dagen av sommaren. Jag äter inte surströmming och jag ville vara kvar en stund i stan så jag fick åka med min moster Mona, kusin Kristoffer och hans barn Maja och William, hans tjej Lina och deras lilla barn, Melinda. Sen kom Lasse också, (Monas kille). Vi gick på matfesten och åt middag. Jag köpte en jättegod Bacon macka med ost på och lite sallad och dressing + en burk Coca-Cola. Det var väldigt gott men det blev lite för mycket tillslut. Man fick två mackor på en papperstallrik och redan efter 1,5 macka så var jag redan mätt. Vi satt vid ett avlångt bord allihopa och åt bland getingarna som ibland surrade förbi och försökte kalasa på våran mat. (inte så trevligt kanske men).
 
Vi gick sedan runt parken en stund (där matfesten hölls till för första gången sedan den nya parken blev klar). Melinda har ju börjat gå nu så hon sprang iväg hela tiden och skrek som tusan. Det lilla livet. Hon är ju så söt!
 
Jag fick skjuss hem av min moster och hennes kille. Nu sitter jag här i soffan och nördar YouTube och Swefilmer. Jag äter Pringles med Grill smak (smakar inte mer än dom originella Pringlesen). Så nu ska jag stänga ner bloggen för ikväll och mysa mig ner under filten och se på The Fault In Our Stars som nyligen har kommit ut på Swefilmer.
 
/Hej

we get so disconnected

Hej bloggen! Jag skrev just ett långt inlägg som tyvärr bara försvann ut i tomma intet när jag skulle ladda upp ett videklipp från YouTube. :( Jag känner verkligen inte för att skriva om allt igen, såklart. Det var egentligen inget viktigt. Jag skrev i princip bara om varför bloggen går så segt just nu och att jag har svårt att blogga fullt ut när vi nu bor ute i stugan (Kroksjön).
 
Jag tog en paus mitt i alltihopa som jag höll på med och klickade mig in på YouTube för att bara komma bort från stressen och verkligheten en stund. Det här är ett av mina favoritklipp av live musik. 5 Seconds Of Summer med deras låt Disconnected. Jag älskar verkligen den låten och dom framför den så sjukt bra live. Jag visste inte vilka 5SOS var för bara några månader sedan och jag vill redan gå och se dom live när dom kommer till Stockholm nästa år i Maj. Jag har verkligen lyssnat mycket på dom här killarna. Deras musik går på repeat i mina hörlurar när jag går genom korridorerna på skolan och musiken fortsätter att snurra runt i min skalle sent på kvällarna, även när jag vaknar på morgonen. Jag vet inte? Jag älskar bara deras sound och deras stil.
Verkligen ett sjukt bra band med äkta musik!
 
Jag blir alltid lika fascinerad och inspirerad när jag ser 5SOS uppträda live.
 
Nu ska jag stänga ner bloggen för idag och börja fara ut till stugan med mammi.
Ses igen i nästa inlägg.
/Hej!

so why do I try? You drive me insane.

Jag är en sån där weird person som i princip alltid ligger vaken om nätterna just för att musik är en sån där drog som alltid håller mig igång och jag går på hög varv. Igårkväll släppte Ariana Grande sitt nya album My Everything. Jag vet inte varför jag skriver om henne just nu? Jag antar att man hamnar i sitt tänkar mode när dom tomma och mörka nätterna kommer. Men vad spelar det för roll egentligen? Jag älskar musik och då borde det väl inte vara så konstigt att jag delar med mig mycket av min musik här på bloggen. 
Den är ju trottsallt min, eller hur? ;)

Hur som helst. Jag ska sova nu. Men jag vill verkligen dela med mig av det här albumet, dels för att jag gillar verkligen Ariana och det är i överlag ett helt fantastiskt underbart och mysigt album!
Take a listen 


/Godnatt alla små nattugglor

5SOS Artwork

Hej bloggen! I söndags kom jag och mamma hem från Grekland. Jag har tänkt att lägga ut en massa bilder från resan och möjligtvis så dyker det upp en video där jag bara pratar lite om vad som har hänt den senaste tiden. Allt det där kommer då att komma i nästa inlägg. Jag ville bara förklara det. :)

Jag har nu klarat mig igenom min första skolvecka helskinnad. Det är väl alltid något. Vi hade vår första lektion idag med Erika :) Våran Svenska lärare som vi hade i 1:an men sen blev hon mamma ledig och var borta hela 2:an. Hon är verkligen en av favoritlärarna i våran klass. Alla har som saknar henne sen hon var mamma ledig. Vi hade Svenska och Religion med henne. Hon är så bra på att prata och hålla uppe vårat intresse för ämnena vilket gör att skolan blir lite roligare. ;) Hon pratade då om sitt bröllop. Hon överraskade oss och berättade om då att hon nyligen har gift sig. Så det var lite mysigt att lyssna på.

Jag och mamma satt och såg på Idol någon dag här tidigare i veckan. Medans vi såg på TV så satt jag i soffan vid vardagsrumsbordet och skissade lite på en tavla som jag har tänkt att måla. Jag fick en blank tavla/duk av mamma när jag fyllde 18 år, som hon nu vill att jag ska måla. Jag kan verkligen inte måla eller rita eller skriva för hand. Jag har alltid velat bli en sån där duktig målare och som kan göra sina egna tavlor men jag har tyvärr inte den talangen.

Jag satt då hur som helst och skissade på en idé men det spårade lite och.. aa.... Det här är alltså resultatet.. 
Haha! Jag är inte ens nästan stolt. XD

Jag hade från början bara tänkt att rita deras frisyrer men istället så la jag på deras kroppar och lite eget för att bara färdigställa min lilla målning. Jag VET att den inte är 100% seriös. Som sagt kan jag inte måla eller någonting men jag gjorde den där teckningen bara för att jag tyckte att det var roligt.

Här är originalet som jag försökte rita av. 
5 Seconds Of Summer 

Tänkter somna in nu för natten. Sov så gott alla små läsare. Ses i nästa inlägg då jag kommer att skriva mer om min utomlandsresa till Grekland.
/God natt 

Planet blev försenat!

Hej bloggen! Just nu har jag och min mamma crashat i våran bil bilparkeringen utanför Luleå flygplats. Vi försöker sova till 04:00. Mamma sitter i förarsätet med ryggstödet nedfällt. Jag ligger i baksätet och stirrar upp på den klarblåa men gråa himmel som vilar ovan oss (#jagvetjagärpoet). Jag försöker att sova men jag ligger så obekvämt just nu. Jag är utan täcke och kudde. Vi har inte ens en varm filt med oss. Men hur kommer det sig att vi hamnade här då? Jo.

Idag ska jag och min mamma åka utomlands! Vi drar iväg till Samos i Grekland runt 5-6 nu på morgonen. Vi har kört hit till Luleå, där vi är just nu, i 2 timmar. Jag släpade med min lilla högtalare som jag ganska nyligen har köpt på Claes Olson, och vi har lyssnat på musik i princip under hela våran biltur ute i natten. Jag spelade nästan bara 5 Seconds Of Summer, vilka jag nu måste erkänna att jag känner mig lite less på. Ibland blir det för mycket rock för lilla mig. xD

Hur som helst så ska jag försöka sova nu. Jag kanske skriver mer under resan men vi får se om jag får någon tid över. Ha det bra så länge!
/Hej

Clive Russel

Hej! Igår var jag hos frissan. Jag hade en tid på Clive Russel kl.09:45 och jag var där 10:00 (oops!) men det gick bra ändå. Jag sa till frisören att jag ville ha ljusbrunt hår. Hon och ägaren av salongen stod och diskuterade om mitt hår. Tydligen så hade hon jag varit hos sist på KI (som frisörsalongen heter) använt en färg i mitt hår som heter Lumi, vilket är den färgen som frisörer använder när någon kommer in och vill ha en ganska extrem färg i håret. Jag ville ju färga håret lila sist men då blev det mer rött, så den här gången ville jag få ut det röda och bli lite ljusare. De på Clive Russel sa då att Lumin är väldigt svår att få ut, att det är en process. Jag blev orolig då för att jag ville ju ha ljusbrunt hår vid det här laget. 

Hon avfärgade i alla fall mitt hår två gånger, klippte och lockade. Hon färgade inte men hon sa att dom kunde boka in en ny tid då vi faktiskt ska färga håret och det blir den 18/8, vilket är dagen innan skolan börjar! Men det blir nog bra.

Här är en bild som jag tog i omklädningsrummet på Gina Tricot efter att jag hade varit hos frissan. ^_^


Det blev inte så jättestor skillnad men jag har ju precis börjat processen. Håret känns väldigt mjukt och fräscht i alla fall, som det alltid gör efter att man har varit hos frissan, så det känns bra.

Ska sluta skriva nu. Blir snart hämtad av Stina som ska ta nu ut och övningsköra lite ikväll. Skriver mer sen!
/Hej


5 Seconds Of Summer

Jag tycker inte om pojkband. Jag lyssnar aldrig på sån musik. 5 Seconds Of Summer är dock ett undentag för mig. Jag tycker att dom har så grymt bra musik och jag förstår inte alls varför media klassar dom som ett "pojkband". Ett pojkband är One Direction. Ett band är 5SOS.
De spelar alla var sitt instrument, vilket inte 1D gör..
Jag tycker dom är grymt bra i alla fall.
Jag ville bara dela med mig av vad jag har lyssnat på nyligen.
(jag kan väl också medge att Luke Hemmings är en av de snyggaste människorna jag har sett).

Shoppingdag i Umeå stad

Hej bloggisen! Det känns som att det har hänt så mycket som jag måste skriva om men har inte orken till. Samtidigt så har det inte alls hänt SÅ mycket för mig i sommar.
 
Igår var jag och mamma i Umeå och shoppade. :)
Jag måste faktiskt säga att det var mitt bästa köp på länge!
 

Hittade sötaste sockarna! ^_^

Vi gick även och åt på vår favoritrestaurang där vi alltid stannar när vi väl är i Umeå.
 
(och Ja, jag åt upp allt på tallriken!)
 
Vi gick in i en musikaffär som vi hittade förra gången vi var i Umeå. Den heter Burmans.. nånting. Där har dom i alla fall sjukt mycket musik. Det är en väldigt liten butik med lite trånga utrymmen men dom har i princip allt som man letar efter. Däremot så frågade jag efter en skiva med 5 Seconds Of Summer, den hade dom då inte (det var en bummer). Killen i butiken visste inte ens vilka dom var och ändå verkar han veta allt om alla artister, som han pratar.. Det slutade i alla fall med att jag köpte Ed Sheeran's nya album X.
 
Efter det gick jag och mamma åt olika håll, hon ville gå på Lagerhaus och Mia's Lustgård, så jag gick runt själv på stan och letade intensivt efter en bokhandel. Tillslut hittade jag Akademibokhandeln. Jag letade efter en bok som heter if I Stay (Om Jag Stannar), vilket har gjorts till en film som kommer ut senare i år. En film som jag verkligen vill se! Tyvärr så hittade jag inte den boken, så jag får väl försöka hitta den här i Skellefteå (om den har kommit in eller om dom kan beställa hem den). Vi köpte i alla fall två pocketböcker som jag blev intresserad av.
 
 
Eftersom jag har sett Divergent och blivit intresserad av den trilogin så har jag funderat länge på om jag ska köpa böckerna. Jag har inte den första men jag köpte den andra boken (lat..?). Jag läser verkligen aldrig böcker men nu har jag kommit in i någon sorts trans. Jag vet inte. Jag går runt i bokaffärer och söker efter olika böcker, mest dom som har blivit till film och som jag är intresserad av att se.
 
Det var nog allt.
Jag SKA försöka hålla bloggen mer uppdaterad men det är ju sommar och det har varit så varmt dom senaste dagarna att jag inte har orkat göra någonting förutom att sova. xD
 
Ha det bra tills vidare!
/Hej.
 

RSS 2.0