Uppdatering

Hej! Gud va länge sen det var jag bloggade! För det första så har jag inte slutat! För det andra så är det för att min dator inte funkar. Sedan vi flyttade har vi haft problem med Internet. Det är bra nu men jag vet inte varför inte datorn inte funkar. Hur som helst så är det här bara ett snabbinlägg för att informera om hur det ligger till. Jag känner mig stressad över att inte kunna kunna blogga via datorn. Jag känner att jag har ganska mycket att berätta om. Utomlandsresan, sommarjobbet, konserten. Jag har fortfarande inte skrivit om själva konserten!! Det var 4 månader sen nu! Det är helt sjukt! Jag ska försöka fixa datorn tills innan skolan börjar (jag börjar 2:an om 3 veckor! *skriker*).

Hur som helst så får ni gärna följa mig på instagram, viddy, we heart it, twitter, och allt vad det heter. Det är mest där jag hänger ;)

instagram: agnes_victoria

btw: Har tänkt att försöka börja videoblogga här inom en snar framtid. Blir kanske lite roligare att ni faktiskt få se och höra mig än att bara läsa. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Vi får se hur det blir. Ha det så bra så länge. Hej då!


RSS 2.0