where words can't reach, music speaks

 
 
 
 
 
 
 

when you've got bigger plans that no one else understands, you've got a shot though

 

with you, I am the me, that I want to be

Hej igår vaknade jag 11:00 och åkte in till stan med mamma för att hon skulle måla lite i lägenheten. Jag var så sjukt trött så jag la mig i soffan och vilade vid ungefär 13:00-14:00 tiden men sen vaknade jag då klockan var typ 17:00. Vi hade egentligen tänkt fara till mormor vid den tiden men det blev inte för att hon mådde inte så bra och ville bara vila, så då for vi på stan och åt mat på Subway. Kl.19:00 hade jag bestämt träff med Frida, så vi gick på Espressso House och satt där utanför och myste. Sen blev det spontan bio så vi gick och såg Magic Mike XXL och delade på typ den största popcorn menyn. Men det var riktigt mysigt faktiskt. Filmen var då bra, ganska rolig. Efter att filmen var slut så gick vi hem till Frida och bara myste där resten av kvällen. Jag fick hämtning av mamma vid typ halv ett på natten, så då for vi hem till stugan och bara sov. 

Jag har haft så ont i halsen under den senaste veckan så inatt kändes det som att jag höll på att hosta upp tarmarna. lol. Det var verkligen en jobbigt natt.

Idag är det då lördag, kan inte riktigt fatta det för jag tycker inte alls att det kändes som Fredag igår. Ska åka in till stan snart och handla lite med mamma innan vi far hem. Hoppas bara att det blir bra väder snart.




American Horror Story + halstabletter

Jag har nästan hostat halsen av mig ända sen vi kom hem från Sundsvall. Alltså jag blir verkligen aldrig sjuk men dem senaste dagarna har varit så sega i mitt fall så jag har verkligen bara legat inne hela helgen och kollat på American Horror Story


Jag har på riktigt nördat alla 13 avsnitt av den tredje säsongen (Coven) på drygt 3-4 dagar. Jag har tänkt så ologiskt när det kommer till den serien, för jag började med att se säsong 1 (Murder House), sen hoppade jag till säsong 4 (Freak Show) för att den nyss gick på TV och efter det så gick jag tillbaka och såg på säsong 3. Dock så har jag nu sett klart alla dem säsonger som redan finns ute, så nu har jag bara säsong 2 (Asylum) att se innan den nya femte säsongen kickar igång. 



Och mitt i allt det här så följer jag ju Empire också. Alltså man blir så sjukt trött i huvudet av att följa en stor serié. Jag förstår nästan inte hur folk klarar av sånt här. Jag blir nästan stressad av det.

Alltså deras relation till varandra i säsong 1 och 3 är varför jag föll för den här serien från första början! *heart eyes*



Sundsvall

Hej igår var jag i Sundsvall med mamma. Vi bodde en natt på Quality Hotell, så vi shoppade lite, åt på restaurang osv. Vädret var hur fint som helst men det var nog den varmaste temperaturen som jag har känt på hela året. Jag var alldeles för varmt klädd och hade inte fått många timmars sömn under resans gång så jag var verkligen jättetrött och hade svårt att ha kul men det var ändå trevligt att resa iväg lite för en stund. 

utforskade staden lite under kvällen

Hotellfrukosten på Quality Hotell

Gina Tricot




blev riktigt kär i dem här jeansen

Taco Bar

Höga Kusten bron

Vi stannade även till i Umeå på vägen hem och åt sen middag på Vezzo

Pasta med Oxfilé 


RSS 2.0