Dagen Låtval! ♥




Asså när dom dansar, och jordgubbarna! Hahahaa!! XD
Det är så himla gulligt!

Brukar aldrig lyssna på sån här musik..
 men den här låten tycker jag är asBra! ^_^

Musikvideon är ganska cool, jag gillar låten! Asså jag vet inte..
den är bara så sjukt bra!!

Påsklov!!

Hej! Jaa, nu är det ju äntligen påsk. Och vi har påsklov, men vi börjar om skolan på tisdag...tyvärr! När jag konfrimerade mig fick jag en systemkamera av mamma, en Nikon D40. Den är begangnad och kostade bara 1500 kronor, mamma köpte den av en kompis. Jag har tagit en massa bilder med den, och jag älskar den! Men jag har inte lärt mig hur man för över bilderna på datorn, men det ska jag allt klura ut! O_o Ni får se bilderna så småningom.

I måndags var jag och mamma på IKEA i Haparanda. Vi löpte lite prylar, tog en tur till Finland och shoppade lite. Igår var jag och Maria på BIO, vi såg på "I Am Number Four" Den var jättebra! Men vi blev typ rädda av den, men ändå är den från 11 år! XD <33 Vi hade tängt se på "Red Riding Hood" men den är från 15, och det står på hemsidan att det är skräck. Och ändå så är "Sucker Punsh" från 11 år, och det är en pang-pang film! Helt sjukt asså..

Idag var jag på Leo´s med Felicia, det var jätteroligt! Men man blir ju så trött av allt springande! Sen kom Maria förbi med en STOR chokladkanin, den var biiiiig! Gud va glad jag blev av den, så nu sitter jag här och mumsar på kaninens öron. Hihi! ^_^


Konfirmationen

Hej! Idag ska jag ta konfirmationen, det börjar kl.11:00 men vi konfirmander ska vara där 09:20. Vill bara att allt ska vara över, vintern har känt som en evighet! Men..."Dagen är nu kommen" Sen blir det konfapresenter och tårta! ^_^ Vi har påsklov nu oxå, i en hel vecka! Vi börjar om skolan den 25 April. Har inte så mycket att skriva om idag, det är väl bara dom sakerna tror jag?!

Men nu måste jag logga ut, vi börjar om snart 10 min. Önska mig LT och hejdå! :)


RSS 2.0