Sammanfattning av Stockholmsresan

 Hej bloggen! I tisdags kom vi hem från Stockholm. Jag hade tänkt att uppdatera bloggen lite nu och berätta för er om vad jag har gjort det fem dagarna som jag var borta. Så här är en sammanfattning av det hela. :)
 
 
Fredag 19/4: Jag gick till skolan som vanligt. Slutade 12:10 som vanligt. Kl.18:00 åkte vi hemifrån med packade resväskor och körde hem till Maria för att plocka upp henne och sedan köra till flygplatsen i Skellefteå. Planet lyfte kl.19:30 och en timme senare landade vi i den stora huvudstaden, Stockholm. Trötta som vi var åkte vi till hotellet och checkade in där. Hotellrummet var jättefint! Vi bodde i en minisvit och det fanns drygt tre rum, två stora sovrum och ett badrum. Jag tyckte att hotellerummet såg mer ut som ett penthouse eftersom det var så stora fönster!
 
 jag och Marias rum.
 
Lördag 20/4: Vi klev upp kl.08:00 för att äta resans första hotellfrukost. Jag åt bacon och äggröra, keso, gurka, plättar, vindruvor, macka med nutella. Det fanns en massa gott på serveringsborden. Det var alltid svårt att välja vad man skulle ta. Jag lyckas alltid ta mer mat än vad jag orkar när det kommer till hotellfrukost. Denna gång med. Haha! Efter frukosten åkte vi ner på stan för att shoppa. Senare på kvällen mötte vi upp mammas kompisar från Stockholm och vi gick till en mysig italiensk restaurang i gamla stan. Alla åt pasta förutom jag som slängde mig över en god pizza. Efter en lång middag åkte vi hem till hotellet mätta och belåtna.
 
 Resans första hotellfrukost.
 
Söndag 21/4: Vi åt hotellfrukost denna morgon med. Vi tog tunnelbanan ner till gamla stan igen och sedan promenerade vi till Grand Hotel i strålande sol. Vi upptäckte att det stod en skara med fans/Beliebers utanför hotellet. Jag och Maria gick dit och ställde oss bland alla människor. Jag tog en bild direkt när vi kom till hotellet. (bilden nedan)  Det var nog ungefär 30 fans/Beliebers då som var på plats. Med tiden blev skaran större och det gick från att vara en liten grupp med Beliebers, till ren BieberMania! Polisen kom och och tjejer började svimma eftersom det var ett sådant tryck. Tjejer skrek "JUSTIN BIEBER, JUSTIN BIEBER!" och alla väntade ivrigt på att han skulle anlända till hotellet. Polisen sa att de inte hade fått någon infromation om att Justin skulle komma den dagen. Även fast det blev sämre väder och någon sa att Justin inte skulle komma förän nästa dag (måndag), så gav de inte upp. Det var helt kaos! Jag och Maria gav sedan upp i besvikelse efter att ha stått där i minst 3 timmar. Vi hade all rätt i att lämna platsen. Justin kom inte.  
 
 Beliebers utanför Grand Hotel.
 
Samma dag, kl.17:00: Vi åkte tunnelbana till Odenplan och sökte upp en dansskola som heter Scandinavian Dance Academy där de hade anordnat en Believe Tour Workshop för de som ville lära sig av Justin Bieber's dansare. Jonathan Rabon, Johnny "JBlaze" Erasme och Shaun Evaristo. Tyvärr fanns inte Nick Demoura bland koreograferna eftersom han var på Juno Awards i Kanada. Önskar verkligen att jag hade fått träffa honom på workshopen. Nick är en riktigt duktig dansare och han är dessutom Justin's officiella koreograf. Det var även han som lärde Justin dansstegen till 'Boyfriend' musikvideon! Även fast jag var nybörjare på det hela och alla andra dansare som var där var mycket mycket mer erfarna än vad jag är, så var det riktigt kul. Visst, jag tabbade mig mycket och jag kände mig ganska obekväm i det hela. Men det var en fantastisk upplevelse och jag lärde mig ganska mycket ändå. Klassen som jag var på pågick från kl.18:30-19:50 men eftersom det var den sista så ville Jonathan, Johnny och Shaun sätta sig ner med oss dansare för att snacka lite och svara på några frågor. Någon frågade vad deras bästa "advice" var och Shaun (tror det var han) sa att det bästa rådet som han kunde ge oss var att "dig under the surface", "explore". Typ att om man inte försöker så vet man aldrig om man kommer att lyckas. Det är något som jag ska försöka att komma ihåg. Att aldrig ge upp sina drömmar.
Mycket hände under den söndagen! 
Vi träffade även på självaste Anton Ewald som var med och tävlade i Melodifestivalen 2013. Jag antar att han brukar gå till SDA (Scandinavian Dance Academy) ganska ofta eftersom han faktiskt är en dansare. Anton var med på samma workshop som jag, så vi kan väl bara säga att jag har dansat med Anton Ewald. (!!!) Han var jättegullig och ställde direkt upp på ett foto när jag och Maria gick fram för att fråga (efter att alla Beliebers hade lämnat lokalen). Han sa inte mycket, men det behövdes inte. Jag smälte bara av att titta på honom! Han är lika snygg i verkligheten som man ser på tv och internet, kanske även snyggare!!
 
 jag och Anton Ewald.
 
Måndag 22/3: Vi klev upp lite senare än tidigare, kl.08:30 var vi uppe och frukosten stängde 09:30. Vi gick som vanligt på stan och åt lunch, shoppade lite. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för att klä upp oss inför konserten. Tänker göra en "Bieber-experience senare" i ett annat blogginlägg.
 
 vet att jag ser dryg ut..
 
Tisdag 23/4: Jag blev väckt av både mamma och Maria. De höll på att göra sig klara och frågade om jag ville följa med ner till restaurangen och äta frukost. Jag var fortfarande i chocktillstånd efter gårdagen och mina fötter värkte. Jag var trött och helt enkelt för utmattad för att kliva upp. Jag ville bara sova. Så de gick ner och åt frukost medans jag fick sova ut i ungefär 30min. När jag sedan vaknade igen stod Maria där vid sängkanten med en tallrik från restaurangen. På tallriken hade de lagt keso, gurka, vindruvor och en rostad macka med nutella på. Jag blev väldigt glad över att få så mysig frukost på sängen. Så då satt jag där och åt min söta frukost tillsammans med ett glas vatten. Det var väldigt snällt av dem att ta upp frukost till mig så att jag också fick njuta av resans sista hotellfrukost. Efter att jag hade ätit och vaknat till lite gjorde jag mig klar inför dagen. Jag kände mig lite så där halv-depprimerad eftersom det var vår sista dag i Stockholm och jag ville inte att resan skulle vara slut. Allt jag kunde tänka på var konserten kvällen innan och på grund av att det var det enda som jag tänkte på så var jag väldigt borta i skallen den dagen. Det var helt enkelt för mycket att ta in för lilla mig. Men jag och Maria gick på stan en snabbis innan vi skulle börja fara hem. Eftersom vi mest hade shoppat på "plattan" (ett ställe mitt i Stockholm där de har en massa affärer) så valde vi att gå en annan väg den här gången. Vi gick förbi lite affärer men insåg sedan att det inte fanns så mycket där att se. När vi vände om och skulle gå tillbaka, fick Maria syn på en skivbutik, så vi slank in där en stund. I butiken hade de en massa vinylskivor så jag köpte två stycken, Lana Del Rey och Bruno Mars. Blev typ stolt över mig själv! Vem hade kunnat tro att den 96 skulle gå och köpa vinylskivor på stan bara så där mitt under 2013. Det är ju inte precis vanligt numera att man köper vinylskivor. Jag tänker sätta upp dom på mitt nya rum i vårt nya hus.
 
 Klart värt 418 kr.
 
 
Vet inte om detta verkligen blev en "sammanfattning", det blev ganska mycket text..
Men nu vet ni i alla fall hur min lilla resa till den stora huvudstaden såg ut.
Detta var helt klart en av de bästa resorna i mitt liv! (förutom LA såklart!). Vi hade så grymt roligt och vi fick dela ännu en underbar upplevelse tillsammans. Vi sa det också att det börjar nästan bli lite av en tradition att åka till stockholm och gå på konserter. Hoppas på att det blir en till sådan resa. Nästa gång kanske vi får se Demi Lovato? Vem vet. Aja, nu ska jag sova. Imorgon är det äntligen fredag! God natt

NY DESIGN!!

Som ni kan se så har jag ÄNTLIGEN fått mig en ny design! YEY!! Jag har ju skrivit lite om att jag vill byta, ta bort de gamla bilderna osv. Tro inte nu att det var jag själv som fixade designen. Jag har min storasyster, Sanna, att tacka det för. TACK Sanna!  Min söta storasyster tog sig ann uppdraget och det blev precis som jag ville ha det! :D Jag valde bilderna och vad texten skulle vara som står högst upp. Det gick pötsligt upp för mig att jag typ aldrig har haft en design där det står mitt namn. Victoria är förstås mitt mellan namn, men jag ville ändå få med det i bilden. Kan hända att det blir lite småsjusteringar (stavfel), den lila färgen är inte exakt som jag vill ha det. Jag vill ha en mer mörklila nyans, Bieber-lila typ. :)
 
Tänker nu skriva om min resa till Stockholm. Håll utkik här på bloggen, det kan hända att det kommer upp en "My Bieber experience" snart. Jag håller redan på att skriva. ;) 

Skola

Hej! Just nu sitter jag på skolan och väntar på att matten ska börja (usch!). Jag gick till kafeterian och köpte en lite:n banan (mums!). Så nu sitter jag på skolans hårda stengolv och mumsar i mig det lilla som finns kvar. Längtar tills jag kommer hem så att jag får sova bort allt. Det är bara 2 dagar kvar tills jag åker till Stockholm. Taggar som fan!! Räknar ner dagarna! :)

Men nu öppnades dörren så nu ska jag gå in och ha lektion. Lägger upp videon som jag pratade om igår, senare när ja kommer hem från skolan. Hej då!


#Pray4Boston

Hej! Tänkte bara slänga in två nya bilder och samtidigt passa på att meddela att ja åker till Stockholm på fredag, vilket betyder att de kanske inte blir så mycket bloggande under dom kommande dagarna (även fast jag knappt bloggar ändå så..).

Imorgon tänker jag ladda upp ett videoklipp färjan berättar lite om vad som händer under veckan, typ. Var lite tveksam om jag verkligen skulle ladda upp det, men YOLO så. Tyvärr kan jag inte visa er klippet just nu eftersom jag borde sova vid det här laget och min dator laddade ur för en stund sedan och nu bloggar jag via mobilen och tydligen så kan man inte lägga ut klipp via iPhone.. Därför så lägger jag ut klippet här på bloggen imorgon istället.

Hoppas att alla mår gott och får en bra vecka. (Pray to God att jag får det!!) Aja, god natt! <3


High School ✝

En liten sliten krigare är vad ni ser här. Är så trött att jag kan sova i hundra år. Imorgon har vi muntliga nationella i svenska. Vi hade det idag också men vi ska ha i halvklass, så jag ska göra det imorgon. Jag är så nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag kommer förmodligen att spy och sen svimma medans jag framför mitt tal. ✝ Vi ska prata om något i framtiden. Jag valde ämnet Framtidens skönhetsideal. Det finns ju ganska mycket att säga om det ämnet, många tankar och så. Är rädd för att jag kommer prata i mer än 4 minuter. Pratar vi för länge då får vi ett F. Hörde att Maria fick ett A, så jag känner lite press nu! ;) Jag vet precis vad jag ska säga, jag är bara så otroligt nervös. Jag gillar inte att prata sådär inför klassen. Det är jätte jobbigt!

Nicki Minaj, Eminem och Justin Bieber spelas i mina hörlurar just nu. ♫ Deras musik får mig på andra tankar. Skönt. Men nu ska jag sova. God natt! ♡


The way you make me feel.. ♥

Jag vet på riktigt inte om jag någonsin kommer att kunna beskriva min kärlek för denna fantastiska människa. Han är en så stor förebild för mig och jag tror inte att jag skulle ha varit den person som jag är idag om det inte vore för honom. Jag försöker alltid vara en så bra person som jag kan, även fast det är svårt ibland. Vet att ni är less på mitt eviga tjatande och poetiskt talande om samma person. Men jag kände bara för att skriva av mig lite. För varje dag som går, närmar vi oss den stora dagen. Den 22 April, dagen som jag aldrig kommer att glömma. En annan dröm som går i uppfyllelse. Om 18 dagar blir min fantasi till verklighet och jag kan inte med ord beskriva min lycka! Jag har väntat i 3 år. Om bara 18 dagar är väntan äntligen över. Det är alltid bra att ha någon att vända sig till när mörkret faller över en. Justin's musik mår jag bäst av när jag mår som sämst.
 
Hoppas att alla får en bra fredag imorgon. Min dag tänker jag spendera med Maria på stan. Hoppas att vi får lite sol så att dagen blir ännu trevligare. Puss och kram.  Hej då!

RSS 2.0