Pictures


Ej uppdaterad för tillfället..

Näe, jag har inte varit så uppdaterad på sistonde. Jag har helt enkelt inte orkat skriva bara, haft mycket att göra och tänka på dom senaste dagarna..

Är sjuk idag och har varit det sen igår. Jag var på skolan i 1,5 timme, sen orkade jag bara inte mer. Jag sov över hos Maria i lördags. Hon mådde inte så bra, hon var förkyld osv. Så jag blev smittad av henne, tyvärr! :( Men det är sånna smällar man får ta bara. Sen så eh..var jag hos tandläkaren idag, igen. Jag drog ut två tänder, IGEN. Bedövningen gör väldigt ont!! Men sen så märkte jag inte ens när dom drog ut tänderna, det kändes inte alls. Jag ska ju nämligen få tandställning, för er som inte visste eller verkligen vill veta? :P Vet ej när, men om några veckor tror jag. Lisa Marklund i min klass och Jesper Sehlsted har ju nyligen fått tandställning, så det känns inte så bra för mig just nu. Fasar för den dagen då jag inte får äta Dumle längre, GHHAAAA!!! :O Men det var i allafall ganska jobbigt att fara till tandläkaren när jag mådde/mår så dåligt. Tror nog att jag sak fara på skolan på torsdag, men imorgon blir det att sova lääänge! På fredag är vi lediga från skolan, läraren ska ha typ nå K möte eller vafan det nu heter? Så aa...SWEET!! :D Har inte så mycket att säga idag? :3 Aja, hej då!



Bjussar på en av världens bästa låtar!!

Finaste ♥

Hej! :) Idag var jag hos tandläkaren, dom drog ut två tänder på mig och nu blöder det konstant. Jag har INGEN känsel på halva munnen och hakan, jag kan i princip klösa mig själv utan att det känns något. (inte för att jag gör det!) På tisdag ska jag dra ut två tänder till, sen är det bara e tidsfråga innan jag ska få räls. Asså shit, mitt liv är snart slut!! XO Aja..

I söndags sov Felicia över hos mig, det var roligt. Vi hade kuddkrig i mörkret, hihi! ^^ Sen nästa dag (altså i måndags), så var vi på stan och "fönstershoppade" lite. Jag köpte nya lösnaglar och gick till Telia för att få hjälp med min nya mobil som inte funkade så bra ett tag. Felicia köpte en present till sin kompis Ramina. Sen så gick vi på Dallas och åt pizza, mumsig middag! :)

Felicia

Sen igår så var jag med Maria på stan, jag följde henne efter skolan.
Vi gick vi på Subway och köpte oss en macka var. (såklart!)

Maria

Har bytt skal på min mobil nu oxå, ifall någon vill veta det..? En mörklila pingvin är det, med små armar som sticker ut på sidorna. Sebbe började typ dampa lite på mitt mobilskal, han ba "ÅÅ va fint.." jag ba "Det matchar din tröja!" Haha! XD Tängte inte på hur dum jag lät när jag sa det, aja..

Ska spela Angry Birds nu, byebye! :)


Fredag!

Tjilevippen! :D På söndag ska Felicia sova över hos mig, längtar<3 Hoppas bara att jag inte är alltför trött då, resan hem har varit lååååååång!! :/ Sen i onsdags så var Mari hos mig, vi bytte våra årliga julklappar. Jag fick en sån där rolig hatt då man sätter läskburkar på hatten och dricker ur dom genom ett sugrör, ni vet sånna där som man brukar se på filmer när dom är på baseball matcher osv. Jag fick lite andra grejer oxå, men den här mörkbåa hatten gjorde verkligen ett kul intryck. Haha! XD Aja, har typ inget mer att säga just nu? Ska sova, hehe..

NattiNatti! :) Eller rättare sagt, godmorgon! :P

Los Angeles, USA.

Nämen tjenare bloggen! :) Det var ett tag sedan, några veckor
eller så..

Jag har nämligen varit utomlands nyligen. Jag kom hem i förrgår (altså den 3/1-12), kom hem runt 11 på kvällen. Jag och min mamma har varit i Los Angeles, USA. Vi bodde i Hollywood 1 vecka, sedan flyttade vi till Santa Monica och bodde där i en vecka. Vi hade väldigt tur med vädret, 20-25 grader var det i princip varje dag. Men på kvällen kunde det bli väldigt kallt och det blev fort mörkt. Det var 3 eller 4 dagar som vi verkligen hade otur med vädret, det var dimmigt och det blåste väldigt kallt!! Det var lite sådär att man fick en känsla av att det skulle börja regna. Men annars var allt bra. Jag köpte mig ett par Converse, ett par svarta höga och ett par blå/turkosa korta. Det fanns inte så mycket Converse där. Dom enda roliga trycken som fanns var typ Batman, Catwoman, Stålmannen och alla dom där gamla superhjältarna från serietidningar och sånt. Köpte en ny mobil oxå, en iPhone 4s. Den nyaste, hehe! ^^ Nämen jag är supernöjd med min nya mobil, har köpt 4 skal till den oxå när jag var i LA. Dom kostade ca.120 svenska kronor styck, lite dyrt kanske men..



Skriver mer imorgon tror jag, ses! <3

RSS 2.0