Bildbomb!!

Macy i tavlan..

Här kommer lite bilder på...En riktigt het snygging!! 8)


Som f*n vad jag vill se "Never Say Never 3D" på BIO. Men det värsta är ju datumet längst ner i det högra hörnet! För vi åker ju på konfa läger det datumet, 11 February! Och då är det ju världspremiär!! =(


SnyggingX2

I L♥VE JB

Dagens Bild!


Not Fun 2Day..!

Hej! Det här varit en konstig vecka? I måndags var jag på skolan, i tisdags var jag också på skolan...men bara halva dagen. Jag började må väldigt dåligt redan på morgonen! Jag hade ont i magen, kallsvettades, hostade och var helt slutkörd..(Trött!) Jag gick hem från skolan, jag hade ingen feber när jag kom hem. Men jag fick feber dagen efter (Onsdag) så jag stannade hemma från skolan, igår var jag också hemma+Idag! =( Det känns alltid så konstigt att vara hemma sjuk, för man är ju inte i skolan. Det blir en sån konstig vardag, när man har feber...känns det som om allt är "Upp&Ner!?"

Har inte så mycket att skiva om idag? Tjaa..en grej faktiskt...Jag kollade lite på Ticknet igårlväll, och då såg jag en grej som verkligen sårade mig djupt!! Det var ju tängt att Justin Bieber först skulle komma till Svergie, på sin Världsturné. Men sen ändrades det, och nu ska han komma till Danmark istället! Vi tängte lixom "Men vi kanske ska åka till Danmark och se JB och Willow Smith!?" Det som stod på hemsidan, var det här "Slutsåld" Tänk er, ett enda ord...sårade mig så djupt!! Jag skulle göra typ vad som helst för att se min största Idol, min förebild, världens snyggaste...ett namn: Justin Bieber

Why should U not Like the Video..!?


Sjuk..!

Hej! Jaa, då var man sjuk idag då. Jag ska srax kolla tempern..Men jag kom hem för typ..ca 1 timme sedan. Jag mår inte bra! Jag har ont i magen, kallsvettas, ont i halsen/hostar och jag är SuperTrött!! Jag ska gå och lägga mig i soffan om 5 min. Har inte så mycket att skriva om idag, som sagt...så är jag väldigt trött. Ska sova nu! ♥ GodNatt & HejDå ♥

"Hello Kitty" Dress, L♥VE IT!!


Jag tycker att den här bilden representterar mig bra! Förutom att det står "Lady Gaga" och "Alejandro" på. Istället skulle det ha stått: "Agnes: The Queen of Hello Kitty!" Hahahihi!! XD

Visste du...? (JAG! 2011)

* Min favorit låt just NU! Är "What The Hell" med Avril Lavigne.
* Min favorit färg just NU! Är ljusrosa ♥
* Jag brukar aldrig le med stängd mun! Jag är en sån där som typ..alltid ler med öppen mun.
* Jag kan verkligen inte göra "Fjortiz minen" ni vet..då man typ "Prutar" med munnen. Jag är ingen fjortiz, och kan därför inte göra fjortiz minen!!
* Jag följer Fokis blogg ♥ (Stort fan!!)
* Jag tänker färga håret ljus, ljus blont så fort som möjligt..(Hoppas att jag får boka tid hos SNYGG!)
* Jag läser Lisa Marklund s blogg www.endastlisa.blogg.se ♥ (asFin blogg Lisa!) ♥
* Jag döpte min blogg efter en text i en låt, som Justin Bieber sjunger. I låten "Never Say Never" sjunger han
"Cause this is my destiny"
*
Jag är ett STORT fan av Hello Kitty & Justin Bieber!!! Även om det är många som verkligen hatar honnom, och tycker att Hello Kitty är töntigt. Jag bryr mig faktiskt inte! Jag skulle aldrig kunna leva i en värd utan HK & JB!! (smeknamn!)
* Jag vill helst skapa min egen stil! Asså, eftersom jag älskar Hello Kitty så mycket...varför inte köra på det temat..?!

Det finns många där ute i världen som har likadan stil. Om någon skulle säga  till mig "Varför inte prova en helt ny stil..?" Då skulle jag svara såhär på den frågan, Tex: Fjortiz-Nej tack! Tuffing-Never! Emo-Det kan du ju glömma! PartyChick-Inte precis min stil..!? Tråkig-ALDRIG!! Gullig-Why not..!? Jag gillar ju att busa, leka och skutta runt! Bara så att ni vet: Never Say Never!!  PEACE!
Det här är nog en av dom bästa bilderna på mig, då jag verkligen ler med stängd mun!



Veckans Musikval!..Första musikvalet under 2011 faktiskt<3


2:18 Är det en jättegullig scen, då han har en SuperHjälteMantel på sig..hahaaihi!! Joe Brooks: Årets gulligaste kille 2011..
(.Skulle jag ha sagt!) 

Solförmörkelse!


Solförmörkelsen såg nästan ut som en banan? Den var knall gul/orange, och såg ut som en halvmåne!
Bakom alla träden, så ser man en skymt av en propeller=vindkraftverk. (konstigt namn på en propeller..?)

Umeå & Solförmörkelse

Hej! Igår var jag och mamma i Umeå. Vi shoppade, fikade och gick och åt lunch på en jättevacker Kina restaurang. Den var väldigt lik Tatung! Dom hade en lunchbuffé...dom hade pizza, ris, sallad, räkchips, friterad krabba, friterad kyckling, och min absoluta favorit: Friterad fläskfilé (eller om det bara var fläsk..?) Det var hur gott som helst!! Jag undrar om Tatung också brukar ha en lunchbuffé..?! Men..nu ska jag sluta prata om mat.

När vi satt i bussen på väg till Umeå, (då var klockan ca.09:17) somnade jag. Jag var så trött, så att jag råkade slumra till. Efter ca.20 min så väckte mamma mig, och det första jag hörde var "Agnes, titta ut genom fönstret...det är solförmörkelse..!" Jag ba, "Va..?" jag var aldeles för trött för att kunna tänka klart. Men hon hade rätt, det var solförmörkelse. Och det är nog bland det vackraste som jag har sett! När månen skymmer solen...det händer vart tionde år. (Tror jag..?) Jag har aldrig sett det förut, men det är det väl inte så många som har?! Många låg säkert och sov då solen steg upp över Svergie! Men jag var vaken, och jag var en av dom som fick chansen att se det. Det var någon som sa att det bästa stället som man kunde se solförmörkelse på, det var i Kroksjön...och vi har ju våran stuga där. Men vi var ju på väg till Umeå...så vi fick nöja oss med att se den från långt avstånd.

Jag tog några bilder med mobilen, dom blev inte  bra, men jag ska ändå lägga upp dom på bloggen. Så att ni får se hur det ser ut...på långt håll..Hihihahaihi!! =D

Gott Nytt År!!!

Nu är det år 2011!!

RSS 2.0