GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!!!!!! <33


Things I wanna do before I die!


IDOL 2011

Snart smäller det hörni! Vem vinner och vem försvinner? Vem av idolerna tycker ni ska vinna? Personligen så tycker jag Amanda, hon är ju bara för bra. Älskar hennes röst och hennes version av vinnarlåten!! Men Robin är ju oxå jävligt bra altså, men aa.. Snart får vi veta vem som ha vunnit iallafall, måste rösta! :D


Amanda Fondell

Robin Stjernberg

Kort Torsdag!

Hej! :) Idag slutade vi ovanligt tidigt, 11:25 slutade våran tredje och sista lektion innan lunch. Vi fick kompeftermiddag idag, hur skönt som helst!! Så jag och Maria drog till Sibylla och köpte ett miniskorv var och for sedan hem till hennes pappa och åt lunchen där. Det var gått, men jag är extremt besviken på Sibyllas mozzarellasticks! X( Haha, aja.. ^^ Sen gjorde vi inte så jättemycket, slappade mest. Men Maria visae en hemsida där man kan lära sig att spela nya och moderna låtar på piano. SÅ nu kan melodin i början på Bad Romance med Lady Gaga! :D Imorgon har jag och Maria HK prov och sen så har jag NO prov oxå. Så hon hjälpte mig med HK:n idag när jag var hos henne, hur snällt som helst. Än en gång, tack för det Maria! Har inte så mycket mer att skriva om idag? Imorgon är det fredag, längtar!!! Aja, ska snart gå och lägga mig. Vi ses! :)



Justin Bieber


Det här är altså Justins nyaste musikvideos. Två av hans låtar från det nya albument 'Under The Mistleoe' (som nu finns att köpa på Åhléns) Sjukt bra jullåtar altså!!

Pepparkakshuset

Hej! :) Idag var Maria hos mig, vi byggde ett pepparkakshus. Eller rättare sagt, vi dekorerade ett pepparkakshus. Det var roligt, fast hon skulle fara kvart i 5 så vi hade inte så jättemycket tid på oss. Men aja, det blev bra iallafall. Imorgon är det skola, bajs oxå! X( Jag har varit hemma sjuk typ hela veckan, nu är jag bara förkyld.

Btw: Jag skulle ladda upp en bild på vårat fina pepparkakshus, men av någon anledning så funkar det inte? O_o Det tar typ evigheter, den bara laddar och laddar och laddar. Aja, det kanske dyker upp en bild senare. Ska gå nu, Felicia är här. Hej då! :)

RSS 2.0