"No, heaven couldn't wait for you"

" it's alright to die cause that's the only thing you haven't tried but just for tonight, hold on."
 
Hej! i Onsdags på skolan så fick jag höra den stora och chockerande nyheten om att årets tidigare idoldeltagare, Tristan Björling, är död.
 
Det känns lite fel och konstigt av mig att skriva om honom här på min blogg eftersom jag inte kände honom personligen eller så. Jag vet inte heller om jag kan kalla mig själv ett "fan" men jag trodde ändå på honom hela vägen igenom Idol, från audition till elimineringen. Jag trodde även på honom efter att han hade lämnat idol. 
 
Jag är fortfarande i shock! Jag kan inte förstå att en så ung människa med en talang och personlighet som han hade, kan dö så tidigt i livet. Jag blev på riktigt ledsen när jag läste om vad som hänt. Det är så fruktansvärt hemskt! Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag bestämde mig för att skriva det här inlägget. Jag kände väl bara att han måste få nämnas här på bloggen, för att jag gillade han. Jag vet inte riktigt varför men jag tror väl bara att han berörde mig lite extra eftersom han visade ju så mycket känslor under sin tid Idol. Man såg verkligen hur mycket han ville det där och det är så hemskt att han knappt hann leva ut sin dröm. Men han hann i alla fall inspirera många och jag hoppas att han har det bra nu var han än är.
 
Jag har en tendens att fästa mig ganska lätt vid "kändisar" och vissa människor även fast jag inte känner dom personligen. Kanske är det för att jag alltid söker tröst i musiken, det är som en flykt från verkligheten och att se en bild eller en intervju med någon som jag gillar, gör liksom att livet automatisk känns lättare. De ger som hopp om att man själv kan lyckas. Det ger då mig hopp i alla fall.
 
Jag är ledsen för alla Tristan's nära och kära och de i Idol produktionen. 
 
Livet är bara för jävligt ibland. Det är inte rättvist, har aldrig varit och kommer aldrig att bli, men jag tänker att allt händer för en anledning och att det redan är bestämt vilket öde vi ska gå till mötes. Jag tänker att det är en klockan som börjar ticka från stunden då vi föds till den dagen då vi verkligen försvinner. Tyvärr kan vi inte stoppa sekundvisarna eller sakta ner timmarna, vi kan bara acceptera att livet är som det är och man kan inte ändra på det förflutna och vi kan inte ändra på framtiden men vi kanske kan justera den lite om vi har tur.
 
Så tänker jag i alla fall. Det var allt som jag hade att säga om den saken.
/ r.i.p. Tristan
 

Obedear - Purity Ring

Hej! idag började vi 11:50 på skolan. Vi samlades alla dansare i sminkrummet vid teorirummet borta på Dans & Teater, där vi satt och provsminkade oss inför våran dansföreställning som vi ska visa upp på Julcaféet. Vi ska vara dockor av något slag så vi alla sminkade oss enligt temat. :)

Provade en av kjolarna som vi hade pratat igenom att vi skulle ha, sen hittade jag en fin glittrig tröja också från kostymförrdet.


Hihi lilla jag

ingen vacker syn precis x)

Det var i alla fall mitt försök till att likna en docka. Jag har inte bestämt än exakt hur min outfit ska se ut men jag kommer väl på något.

Sen när vi slutade så fick jag hämtning av mamma och så for vi hem. 


Himlen var såklart finare utanför linsen.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Skadad tass

Hej bloggen! Ikväll var vi hos veterinären på Travet med Macy. Hon hade kommit in utifrån med ett sår i högra tassen. Hon blödde så och det visade sig att hon hade fått som ett hål i tassen. Så vi for in till veterinären och hon fick sövas ner en stund så att kvinnan som jobbade där kunde kolla up henne och ta några sprutor. 

Hon fick ligga i den här mysiga korgen efter att hon hade blivit sövd.



Det gick i alla fall bra, hon var så duktig lilla Macy. Nu har hon då fått en tratt som hon ska bära i 10 dagar så att hon ska låta bli att vara runt såret och bita på stygnen. Veterinären sa att hon möjligtvis kunde ha blivit påkörd av en dubbeldäckare för att det såg ut som att hon hade fått ett blåmärke. Vad som än hände så mår hon bra i alla fall. Inga större problem. Hon fick då ett gulligt litet bandage som var rosa med röda hjärtan på. 

Haha! hon är så söt lillgumman 


på väg ut till bilen med lilla paketet :)

E C H O S

 
Okej, det här är nog ärligt bland det vackraste jag har hört!

Procrastinating

Hej bloggisen! Här kommer en liten uppdatering bara för att försöka hålla bloggen här vid liv.


3:e körlektionen avklarad!














Ny piercing

Videon är exakt en vecka gammal. Lol. Jag suger på att uppdatera, jag vet.
(varför ser man alltid hög ut på profilbilden när man har gjort en video?)

RSS 2.0