SOMMARLOV!!!

Hej bloggen! Vet att det var ett tag sedan jag skrev här. Anledningen till det är att vi har haft problem med internet ända sedan vi flyttade in här. Min dator funkar inte som den ska. Internet kommer och går på iPaden och samma sak med min iPhone. Det är väldigt störande för mig eftersom jag har tänkt länge att jag ska göra en så kallad "Bieber Experience". Jag har ju fortfarande inte skrivit om konserten än!! Jag vill gärna skriva på min dator eftersom det är mycket lättare. Men det det kan bli så att jag måste skriva via iPaden (som jag gör nu) om vi inte får igång datorn snart. Men nu när jag lix håller på så jan jag ju berätta lite om vad jag har gjort den senaste tiden.
 
i tisdags (4 Juni) hade vi skolavslutning. Jag har nu gått ut första året på gymnasiet. Yey!! Äntligen! Så jag har längtat över att få slippa skolan! Det ska bli så skönt att bara ta det lugnt och slippa tänka på plugget. Vi samlades först i en av danssalarna och där bjöd lärarna på glass och vi satt i en ring på golvet och var och en fick säga vad de har lärt sig under året och vad de ska göra i sommar. Sedan tog vi ett gruppfoto, både vi dansare och teatrarna. Efter det så gick vi till aulan dock hade avslutning med alla det andra klasserna och lärarna. Rektorn talade och det sjöngs lite sånger. Sedan hade de en prisutdelningen. För ett tag sedan hade vi en skrivuppsats på svenskan där vi fick välja ett ämne och skriva om. Alla på skolan hade varit med i tävlingen och på skolan utsågs vinnarna. Det ropade upp ca.4 namn och sen säger rektorn något i stil med "Nästa elev har skrivit om mobbing, utfrysning och hur det är att vara annorlunda. Och den vinnaren är Agnes Bergmark från ES1c!". Jag kunde inte tro att det var sant! Sa hon verkligen mitt namn!? Det tog en stund innan jag faktiskt kunde ställa mig upp. Jag var så chockad och jag började skaka. Alla i aulan började applådera och min klass var nog högljuddast. De jublade medan jag nästan skuttade nerför trappan och fram på scen. Jag fick skaka han med rektorn och sedan fick jag ett brev i handen där det stod mitt namn på och klassen jag går i. Jag delade 4:e plats med några andra. Jag stod där på rad med de andra som oxå vunnit tävlingen. Jag kunde inte tro att det var sant!! Jag har aldrig vunnit något sånt där och jag trodde verkligen aldrig att de skulle säga mitt namn! Jag var och är fortfarande stolt över mig själv. Jag valde verkligen rätt ämne att skriva om. För jag vet hur det är att vara utfryst och att känna sig annorlunda. Det är ingen kul känsla. Att jag vann ett pris för det.. Det är stort för mig. Jag blev verkligen jätteglad! efter att det var slut gick jag till mitt skåp för att hämta min skolväska. Maria kom sedan springande och grattade mig med en kram. Jag var så tagen att jag knappt hunnit öppna mitt brev innan hon frågade hur mycket jag vann. Jag visste knappt det själv, så Maria fick öppna brevet och i kuvertet låg 400kr. OMG! Så jävla chill! Ska nu spara dom pengarna till Kroatien. Efteråt for jag och Maria på Ainas och firade med glass. Det var en molnig och regnig dag men den slutade bra! :)
 
Det är ganska mycket som händer den här sommaren. Men jag ska verkligen försöka att blogga mer! Nu ska jag gå och sova, klockan är mycket. God natt:)

RSS 2.0