I just want to know what's on your mind

 

All we have is now so we might as well love all we can

Hej i måndags var en seg men lite speciell dag. Jag var borta från halva musiklektionen innan lunch för att jag skulle prata med Norin och Alicia. Så vi satt ensamma i ett rum på skolan och pratade ut om lite saker, vilket kändes lite jobbigt men ändå skönt att bara få det ur vägen. Så nu umgås vi som "vanligt" igen vilket känns bra. Senare efter skolan for hem till Norin och åt middag där, tomatsoppa och hemmagjord pizza. Sen gick vi upp på hans rum och bara myste där en stund. Vi kom på att vi ville att Norin skulle tatuera oss, så både jag och Alicia fick oss en ny tatuering den kvällen. Vanligtvis tänker jag väldigt noga efter när det kommer till tatueringar men jag brydde mig faktiskt inte så mycket om resultatet eftersom att den är väldigt lätt att dölja. Trots att den var spontan och hemmagjord så har den ändå mycket mening bakom sig och så länge jag är nöjd ser jag inga problem med det.
 
i Tisdags fick jag och Alicia skjuts till skolan av Norin. Sen efter skolan så skulle Alicia fara och klippa sig, så nu är hon korthårig vilket är lite kul för att så länge jag har känt Alicia har hon alltid haft längre hår än mig. Men ialla fall, så då for jag, Norin och Amanda på Espresso House och bara satt där och fikade. Efter det så for jag och Norin och hämtade upp Alicia medans Amanda for iväg och skulle möta upp sin tjej. Sen möttes vi alla upp på MAX och åt middag där (standard oss). Tidigare under dagen så hade vi bokat biljetter till att gå och se på BIO, så kl.21:00 gick jag, Alicia och Norin på BIO och såg på en film som heter Everest. Vi var helt ensamma i en liten biosalong, vilket kändes super weird men bra för då kunde vi prata hur mycket vi än ville utan att störa någon. Filmen var helt okej. Jag fick skjuts hem av Norin sen, så jag var hemma vid 12 på kvällen ungefär. Jag var supertrött när jag kom hem men jag satte mig ändå vid datorn en stund och såg på ett avsnitt av Skins och åt lite kvällsmat. Jag somnade vid 3 på morgonen, så jag fick alltså bara sova ca.4 timmar natten till idag.
 

Jag hade musik hela dagen idag, vilket var najs men lite jobbigt också för vi var några borta så det blev lite ansträngande efter ett tag då jag sjöng flera låtar själv. Men det var najs att få spela elgitarr, det kändes bra. Efter skolan så fick jag, Erika och Amanda skjuts in till stan av Alinne (Amandas tjej) vilket var mysigt för hon hade sin lilla hund med sig och hon var jätte sälskapsjuk och så sjukt himla söt. Jag hann vara hemma i lite mer än en timme innan jag sen skulle igen med bussen in till stan och möta upp Alicia och Norin på Espresso House. Så vi har suttit där ikväll och bara myst. Sen for vi hem till mig och var här en liten stund. Sen for dom efter kanske en timme för att dom var så sjukt trötta och vi satt alla ändå bara med mobilerna.
 
Så nu sitter jag här själv hemma med torra händer, godis upp i halsen och Blackmill's musik i mina öron. 

T H O U G H T S














Only time can tell

Hej igår var jag med Amanda efter skolan ända till 21:30 på kvällen. Vi var hemma i hennes lilla lägenhet och åt godis och bara lyssnade på musik och pratade om allt och ingenting. Vi hade ett litet filmprojekt som skulle vara klart idag på skolan, så det var som det vi jobbade på igårkväll. Den blev ganska kort och oseriös men ändå lite kul. Vi spenderade hela eftermiddagen i Aulan med klassen på skolan och såg igenom alla gruppers filmer på en stor skärm. Sen efter skolan så följde jag och Erika med Amanda till Salong Duo i stan för att Amanda skulle pierca om tungan. Jag fick lite information om ögonbrynspiercing där också, vilket kändes bra att få veta lite om det då jag har funderat på att göra det så länge nu. Men vi får se hur jag gör med det.

Jojje kom på skolan idag, vilket var mysigt. Vi ser han inte så mycket längre då han jobbar osv. Sen ska han ju flytta efter Jul, så det blir inte så mycket häng, därför känns det bra och kul när vi väl får se honom.

Annars har det väl inte hänt så mycket under den här veckan. Har känt mig ganska nedstämd dom senaste dagarna men jag ska försöka att lösa det. Everything's gonna be fine, some of us just needs a little more time. Ya feel me?


poem 00:29

I want to hear your voice but I don't want to answer your call. I want you to hold me tight but your arms seems to be so far. I miss the smell of your cologne. it never wants to leave me alone. I'm used to see you smile but now all I can do is cry. I miss the time we had together, now all I have is an empty forever. I can feel my light slowly turning blue because all I fucking miss is you.




First heartache in the worst way

Hej den här veckan har verkligen varit helt sjukt upp och nervänd. i Tisdags var Jojje på skolan efter att ha varit borta ett tag. Han ska flytta till Halmstad efter Jul så han kom mest förbi bara för att berätta att han skulle sluta skolan, så han slutade i Tisdags, vilket kändes jätte tråkigt såklart. Kan fortfarande inte förstå att han ska flytta och att vi aldrig kommer att kunna umgås på skolan igen.

I Tisdags sov jag och Alicia över hos Norin. Det var första gången som vi var hemma hos han så det var lite mysigt. Det var egentligen bara en spontangrej vi gjorde men det slutade med att vi sov hos han ända tills Fredagsmorgonen. Så vi sov hos Norin, som verkligen bor mitt ute i ingenstans, och sen var vi på skolan som vanligt. Däremot så stannade vi inne hela dagen i Torsdags. Vi hade lagt dit två madrasser på golvet bredvid hans säng så att vi alla kunde få plats till att mysa. Vi åt frukost och middag tillsammans. Vi såg på filmer som The Conjuring, Insidious (1 och 2) Remember Me, The Lovely Bones, och lite annat. Vi bara myste oss igenom dagen helt enkelt. i Fredags for vi på skolan i alla fall. Jag hade matte, svenska och musik. Sen på kvällen myste jag hemma en stund innan Alicia och Norin sen kom förbi, så då såg vi lite på Idol för att 5 Seconds Of Summer uppträdde live där som gästartist, vilket jag såklart ville se. Efter en stund så for Alicia och Norin för att dom skulle ut och festa. Egentligen skulle jag också ha följt med men jag orkade inte, så jag valde att stanna hemma den kvällen vilket kändes helt okej. Det var nice att få sova i sin egen säng efter 3 dygn.
 
 
Igårkväll var vi på fest hos Erika och Benne (Erikas pojkvän) och det var helt okej. Vi drack, lyssnade på musik och spelade lite spel. Lite senare kom Jojje och var med oss hela kvällen, vilket var sjukt nice för att vi hade saknat honom så mycket då han hade varit borta. Så det var alltså jag, Alicia, Jojje, Norin, Erika och Benne, och en tjej som heter Lizette. Det blev lite kaos där ett tag och jag blev ledsen över en situation (som jag inte tänker gå in på här i bloggen) men jag pratade med Alicia och Jojje och lite med Erika och Norin. Men jag pratade mest med Jojje under kvällen och vi pratade väldigt mycket. Vi tog som hand om varandra under kvällen, vilket kändes bra. Han är så bra att prata med om saker. Det betyder verkligen sjukt mycket att ha en sån relation med någon. Vi for till Bureå senare under kvällen och fortsatte att festa lite men alla höll på att somna så då fick vi skjuts in till stan igen. Vi var så trötta så jag vilade mitt huvud en stund på Jojjes axel medan vi bara höll varann i hand och blundade under hemfärden. Så vi skjutsade hem Jojje till Skelleftehamn, sen skjutsade vi hem Alicia och sen följde jag hem till Norin och sov där. Jag var så trött att jag vilade mot han under hemfärden men det var mysigt. Vi klev upp vid 12:30 och åt frukost med hans mamma, sen fick jag skjuts hem och jag har nu varit hemma sen dess. 
 
Så som ni säkert förstår så har den här veckan verkligen varit jobbig och tröttsam men också så sjukt rolig och mysig. Nu ska jag bar ta det lugnt framöver och försöka att sortera alla tankar och känslor som jag har just nu. Det är nästan överväldigande. Men det löser sig nog, det gör det alltid i slutändan.
 
 
 
Hoppas att alla har haft en bra vecka och en bra helg. Imorgon blir det nya starkare tag!

Friends takes up all the space

Hej! här kommer en liten uppdatering från dem senaste veckorna. 
 
 
Tisdag 27 Oktober
hade jag en myskväll hemma hos mig då jag var med Jojje, Alicia, Norin & Erika. Vi såg på High School Musical och bara myste med chips och godis. 


Det var lite roligt för att jag, Jojje och Norin gick på ICA och köpte typ 4 läskedrycker, 3 chipspåsar och lite godis. Efter det for vi med Norins bil och hämtade upp Erika, sen for vi på Dallas och köpte en familjepizza innan vi sen for hem till mig. Alicia kom senare under kvällen. Vi bakade Snickerskakor och bara myste hela kvällen. Det var bara allmänt en riktigt mysig kväll.
 
Jojje & Alicia
 
LOL

 
:)
 
Torsdag 29 Oktober
Jag och mamma var ute i stugan under dagen för en sista gång för det här året. Det var ganska kallt där ute men jag gick ner på bryggan och tog lite kort med mobilen. Utsikten är alltig så vacker där nere vid vattnet. 
 
 
Efter det så skulle mamma köra till mormor i Boliden så då for jag på MAX och åt middag med Alicia & Norin. Efter att vi hade suttit där en stund kom Alicias pojkvän, Jonas, och satt där med oss en liten stund. När vi skulle fara hade dom tydligen bestämt att vi skulle besöka ett spökhus, något som jag inte visste om. Men vi for i alla fall dit och gick in i ett övergivet hus mitt ute i ingenstans i total kolmörker. Vi hörde en smäll efter att vi precis hade gått in, så vi fick total panik och sprang för våra liv tillbaka till bilarna igen och jag bara slängde mig in i Norins bil. Ingenting hände ju men vi kände oss sjukt traumatiserade. Haha! Efter det så for vi hem till Alicia och var bara där resten av kvällen. Jojje slutade jobbet 09:30 så han kom förbi en stund. Det var så kul för att vi tog fram en massa olika matingredienser från Alicias kök och matade varandra då vi, med ögonbindel, skulle gissa vad som var vad. Det var så sjukt men så roligt, vi skrattade så mycket. 
 
 
Fredag 30 Oktober
var jag på Tatung med Jojje, Alicia & Norin och åt lunchbuffé och sen gick vi på stan en liten stund. 


Torsdag 5 November
Hade vi ännu en myskväll då vi var hos mig. Det var då jag, Alicia, Norin och Erika. Men då spelade vi bara spel & åt lite chips och godis, men det var mysigt.
 
Fredag 6 - Lördag 7 November
Hade jag myskväll igen hemma hos mig med Alicia & Norin. Vi spelade Vänd 10 i kortspel och Truth or Dare. Vi hade en liten bunke där vi hade lagt Truth or Drae lappar och så turades vi om att stoppa ner handen och plocka upp en lapp och då skulle dom andra antingen ställa frågor eller ge utmaningar. Det slutade med att vi bara körde med Truth, så vi satt bara och frågade varandra om saker och avslöjade typ våra mörkaste hemligheter för varann. Det var intressant för att vi satt och pratade hur länge som helst där vid matbordet och vi var så känslosamma för att vi pratade om så jobbiga saker. Men jag tyckte att det vara ganska mysigt. Det är sjukt hur lite man faktiskt vet om varandra och ändå tycker man att en vet ganska mycket.
 
 
Så kort summering av det här inlägget är att jag har haft det väldigt bra dem senaste veckorna. Jag har haft lov, gått skola och bara varit med kompisar i princip varje dag. Jag ska försöka att skriva mer nu framöver men det känns som att det händer så mycket hela tiden nu så jag vet inte riktigt var jag ska börja, men det löser nog sig.
 
Hoppas att alla har mått bra och om inte, finns det alltid ett ljus längst ut av tunneln, so you know, det är bara att hålla ut och kämpa sig vidare.

RSS 2.0