Mitt år i musik 2015

Idag är det den 31 December
Vilket innebär att det är den 1 Januari 2016 imorgon. Alltså klockan 12 inatt.
Jag gjorde ett inlägg tidigare där jag sammanfattade hur mitt år har sett ut under 2015. Spotify har gjort någon sida på Facebook där användare kan klicka sig in och kolla vilka artister som dom har lyssnat mest på under det här året. Jag tyckte att det var en ganska kul grej så jag tänkte "varför inte göra ett inlägg om det här på bloggen?". Så vad jag nu har gjort är att jag har gått igenom mina musiklistor och skrollat mig fram igenom några musikvideor som jag har gillat på YouTube. Musikkulturen har dominerat och verkligen utvecklats så otroligt mycket under det senaste året. Jag gillar att tänka att musik kan säga ganska mycket om en person. Vad en lyssnar på och vem en ser upp till reflekterar vem du är som person och vad du står för.


Jag ser upp till många olika personer och jag lyckas bli inspirerad varje dag på ett eller annat sätt. Jag tycker att dom här låtarna lyckas bra med att representera min varje månad av 2015. Det visar nog också hur bred musiksmak jag faktiskt har och hur öppen jag är för att lära mig mer om olika typer artister även fast jag kanske har tendens till att luta mig mer över till den Alternativa genren.
 
Här har ni i alla fall mitt år i musik
 
JANUARI
 
FEBRUARI
 
MARS 
 
APRIL
 
MAJ 
 
JUNI
 
JULI
 
AUGUSTI
 
SEPTEMBER
 
OKTOBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER

I'm sorry if I seemed distant. I was too busy missing you.

Hej idag sov jag till 14:00 på dagen, vilket kändes lite jobbigt när jag vaknade då det var lika mörkt ute som det var när jag gick och la mig. Jag har sovit så himla dåligt den senaste tiden. Mitt sleeping schedule är verkligen helt upp-och-nervänt. Dom senaste dagarna har jag somnat vid 4:00 ibland 5:00 på morgonen och sen vaknat vid 14:00-15:00 på eftermiddagen. Jag har sovit så djupt samt drömt väldigt mycket den senaste tiden. Alltså jag har verkligen haft jätte djupa och verklighetstrogna drömmar. Te.x så har jag flera gånger drömt om mina vänner, att jag har varit på skolan, osv. Jag minns knappt nu men mitt huvud har bara känts helt upp-och-nervänt. Jag måste verkligen börja ta hand om mig själv känner jag.. Snart

Alicia och Norin var förbi mig en stund idag. Vi for på MAX och åt middag. Alicia har jag ju varit lite med under lovet men Norin har jag inte träffat på nästan 2 veckor och så var han ju i Stockholm över Julen. Det kändes lite weird då jag har saknat dom så mycket och vi hade inte setts på ett tag alla 3. Men det var kul att få vara med dom, även fast det bara var för en liten stund.

- R. M. Drake
One of the many great poets of our time.





Mitt 2015

Hej bloggen!

Jag har tänkt mycket på vad som har hänt och hur jag har mått det här året. Det känns som att mycket har förändrats och satt lite spår i mig. Så jag tänkte avsluta mitt 2015 med att gå igenom vad som faktiskt har hänt i mitt liv under det här året. Från början till slut.
 
JANUARI
 
Vintern 2014-2015 var första gången som vi fick uppleva snön efter att jag och mamma, sen några månader tillbaka, hade flyttat i in i vår nuvarande lägenhet uppe på Nyckelgatan, Sunnanå.
 
FEBRUARI
 
Det här är den sista bilden jag har på mig från när jag var i en av dom 2 danssalarna på Anderstorpsskolan där jag spenderade hela 3 år av mitt liv under gymnasiet. Än idag kan jag nästan sakna att gå in i den salen med klassen.
 
MARS
 
Det skedde en så kallad Eclipse en dag när vi var på skolan. Jag minns att vi hade Historia lektion och vi alla fick gå ut från skolan för att försöka hinna se den. Tyvärr så var det inte så specillt, tycker jag. Däremot så minns jag att himlen blev som grå och luften blev väldigt kall, alltså kallare än normalt. Det var ändå lite häftigt.
 
 
Senare där under samma måndag, åkte jag och mamma till Malå över dagen för att åka slalomskidor. Det var en väldigt fin och solig dag, minns jag. Men att åka till Malå nu ger inte mig samma känsla längre. Jag antar att det var roligare när man var barn. Utsikten är i alla fall alltid oslagbar.
 
 
Mars var en liten händelserik månad. Den här bilden är tagen från då jag hade varit på Stinas jobb på Polisstationen och skrivit klart min ansökan inför Solviks Folkhögskola. Brevet skickades iväg redan nästa dag och så började den långa väntan.
 
APRIL
 
Dagen då jag fick träffa min systerdotter Tuva för första gången. Tror till och med att det här är den första tagna bilden på oss två tillsammans. Jag minns att jag var så exalterad och nyfiken. Hon var så liten.
 
 
Under samma månad där i April så var jag på Solviks Folkhögskola för allra första gången då jag var på Studiebesök inför min ansökan. Jag minns att jag träffade Alicia där, så vi satt och pratade i matsalen en stund. Sen var ju Audition med där också. Det var en av det mest viktiga stunderna i mitt liv. Jag var så nervös men jag försökte att göra mitt bästa. Tyvärr så räckte det inte hela vägen och jag kom inte in på den linjen som jag hade sökt till.
 
MAJ
 
Den 13 Maj 2015 åkte jag ner till Stockholm för att gå på konsert och se ett av mina många favoritband, några av mina absolut största förebilder, 5 Seconds Of Summer
Dock så är inte den här bilden tagen av mig men den är tagen under samma kväll som jag var där. De hade bara en spelning just då och det var i Ericsson Globe. Kvällen blev oförglömlig. Jag önskar bara att jag får se chansen att se dem fler gånger för dem är verkligen sjukt bra live!
 
 
Resan ner till Stockholm var en rolig liten resa. Vi gick på Gröna Lund, gick på ett akvarium, shoppade lite, osv.
 
JULI 
 
Den 5 Juni tog jag Studenten tillsammans med min klass ES3c. Dagen var som många andra Studentdagar, väldigt händelserik. Fotografering på skolan, samling i kyrkan, åka skrinda/studentflak igenom Centrum, klasspresentation på scen på Torget, fika med familj, sen blev det klassmiddag hemma hos Nikki då vi åt Tacos och efter det avslutades kvällen med Studentfest på Verandan i stan. Dagen var lång och kvällen där blev en av dem bästa i mitt liv.
 
Frida, jag & Nikki

Den 26 Juni 2015 fyllde jag 19 år och kvällen spenderade jag med Frida och Nikki. Vi var på förfest i stan och sen gick vi ut för att gå på Stadsfesten och festa vidare. 
 
JULI
 
Sommarlovet under Juli 2015 så bilade jag och mamma ner till Sundsvall för en liten shopping semester. Vi bodde på hotel så frukosten där var förstås väldigt god. Vi var på Satsfesten där också en liten stund. Jag åkte ingen karusell dock men jag köpte några munkar där som var väldigt goda. Vi gick på restaurang också en kväll och åt middag. Resten av tiden i Sundsvall så gick vi mest bara runt om i stan, shoppade lite, osv. Jag minns att det var väldigt varmt under dom dagarna som vi var där. Så varmt att det blev nästan för jobbigt att åka bil.
 
AUGUSTI
 
Augusti månad var slutet på sommarlovet. Vi flyttade in till våran sommarstuga ute i Södra Kroksjön i början på sommaren (som vi alltid gör den tiden på året) och bodde där ända fram till slutet på Augusti. Trots alla vackra solnedgångar som jag fick bevittna under den sommaren så snurrade mina tankar nästan bara runt i gråa nyanser. Jag var mest hemma hela dagarna och satt mycket vid datorn. Jag var väl ganska deprimerad den sommaren därför att dels hade jag inget sommarjobb, knappt några vänner att vara med och jag hade precis tagit Studenten, samt fyllt 19 år, så jag kände mig lite stressad och förvirrad över vad jag faktiskt skulle göra med mitt liv sen efter att sommaren var slut.
 

Sista dagen av sommarlovet 2015 spenderade jag med Alica, Jojje och Anton nere på bryggan vid älven. Det lustiga med just den här dagen var att det var första gången som jag träffade Jojje och faktiskt pratade med han. Jag kände ju som inte han sen tidigare, så jag visste inte att han också skulle börja på Solvik samtidigt som jag. Jag minns inte mycket av vad vi gjorde den dagen men det var en väldigt fin solnedgång och det var väldigt mysigt att sitta där på bryggan. Det var en ganska bra dag. 
 

Den här vägen har varit och är än idag samma väg som jag går på varje dag efter skolan när jag ska åka buss. 
 

Musiklektionerna på Solvik var bland det bästa jag visste därför att jag fick både sjunga och spela elgittar. Vilket är ett instrument som jag inte hade spelat sen jag gick 2:an på gymnasiet. Så det var fett nice att få chansen att lära sig mer och utveckla den musikaliska sidan som jag vet alltid har funnits där men inte riktigt har tagit itu med så mycket. Men elgitarr har verkligen blivit mitt favoritinstrument och jag hoppas att jag en dag kommer att kunna spela det på riktigt och faktiskt bli bra på det. 
 
SEPTEMBER
 
September månad var en väldigt bra tid. Jag hade nu gått precis 1 månad på Solvik och redan hunnit få några nya vänner. Det var superbra väder och tillräckligt varmt ute för att kunna gå i T-shirt. Den har dagen var verkligen en av dem bästa. Vi hade varit på skolan som vanligt och sen hade vi alla fått skjuts in till stan av Norin, så då gick vi och Amanda på stan en stund. 
 

Vi gick och fikade på Espresso House, köpte mat på MAX och satt och åt det i parken bredvid där Amanda bor. Vilket också är mittemot där Stina och Matte bor, så då kom dom och hälsade en liten stund. Vi var ute så länge och jag minns verkligen hur soligt vädret var. Det var verkligen en jättebra dag!
 
OKTOBER
 
Jag minns knappt vad jag gjorde under Oktober månad annat än att jag gick i skolan som vanligt. Jag var mycket med kompisar under den här tiden, även utanför skolan. Minns att det var väldigt soligt dagen då jag tog den här bilden. Jag hade tagit på mig min nya vinterjacka som jag hade fått av mamma för att jag tänkte att det skulle vara lite kallt ute men vädret var för varmt och jag svettades lite väl i den jackan. 
 
Amanda & Jojje 
 

Erika, jag, Norin & Jojje
 
Den 27 Oktober hade vi (minus Amanda) i gruppen en myskväll hemma hos mig. Så det var alltså jag, Norin, Jojje, Erika och Alicia. Vi käkade pizza, bakade snickerskakor, såg på High School Musical och bara myste hela kvällen. Det var verkligen en jättebra dag. För det mesta så har det bara varit jag, Norin och Alicia som har haft myskvällar tillsammans då vi har spenderat så mycket tid ihop bara vi 3. Men jag tycker verkligen om när vi alla i gruppen gör något sånt här tillsammans. Det ger oss liksom mer tid till att bonda med varann och myskvällar som denna hoppas jag att det blir fler av.
 
NOVEMBER

Den 12 November spenderade jag och Alicia tre dagar och nätter hemma hos Norin ute i Norra Bergfors. Det var första gången som vi var där hemma hos han. Vi gick ju skola som vanligt, så vi åt frukost och middag tillsammans varje dag. Det var en väldigt mysig vecka men det var sjukt kallt ute. Det hade nästan precis börjat snöa. Nu kom vintern. 
 
 
DECEMBER
 
Klockan var runt 11:00 på "morgonen" den 1 December när jag vaknade upp på madrassen nere på golvet i Norins sovrum. Jag och Alicia hade en än gång spenderat en natt där i hans familjs hus och jag minns verkligen hur ljust det var ute pågrund av all nykommen snö. Himlen var jättefin ute så jag tog den här bilden igenom Norins sovrumsfönster typ direkt efter att jag hade vaknat. Nu var det vinter på riktigt och kylan skulle hålla i sig ett tag. Mörkret har varit lika intensivt det här året som tidigare. Det är svart ute både när jag vaknar och när jag somnar. Till och med när jag slutar skolan är det nattsvart ute. Vissa kan känna sig deprimerade under just den här tiden på året, inklusive jag. December månad har väl inte varit så snäll mot mig. Jag har känt mig ganska nedstämd under den senaste tiden över några saker och bara det faktum att det är så mörkt ute bidrar bara till att jag känner mig ännu mer nedstämd. Jag vet inte. Allt känns bara så jobbigt just nu. Det känns som att jag bara går och väntar på att det ska bli ljusare ute. Snart kommer våren! Då får jag äntligen andas ut.
 
 


Har börjat dricka lite Te på skolan för att orka med allt. Vi sitter mycket vid datorn under lektionerna då största delen av våra skolarbeten innefattar att man ska skriva igenom en dator. Dagarna kan kännas ganska långa när man går i skolan trots att vi bara går till 14:20 i princip alla dagar.
 
 
I slutet av December månad var jag med och höll en Julkonsert tillsammans med Allmänna musik klassen (som jag skrivit om i tidigare inlägg). Det var en speciell dag för mig så Jojje kom till skolan för att kolla på. Efter spelningen så gick jag, Norin, Jojje och Alicia till matsalen och bara satt där och spelade Vänd Tia i kortlek. Jag sa "Det här är typ sista gången vi sitter tillsammans så här på skolan". Jag tyckte att det kändes lite sad men det var ändå mysigt. Det var en bra dag!


28 December 2015 är datumet som vi är framme vid nu, vilket också är den tredje dagen som jag har spenderat en viss del av min tid till att skriva det här blogginlägget. Hej! det här är jag, Agnes. 6 månader ifrån min 20 årsdag och fortfarande arbetslös, om man nu kan säga så när en fortfarande är student. Tiden går långsamt just nu men jag kämpar på. Just nu har jag Jullov som många andra och skolan börjar om den 7 Januari 2016. Vilket alltså är om precis 10 dagar och det är på en Onsdag, så det blir en kort vecka där men det känns bra. Jag ser fram emot skolstarten för att då får jag vara with my friends again! Jag kommer dessutom att sluta Allmänna Musik och börja studera en linje där på Solvik som heter Tema. Det känns lite tungt för att jag vill verkligen kunna kombinera musiken med mina studier men tyvärr så är inte det läge för mig för tillfället. Planen nu är att jag ska gå Tema fram till slutet av 2016, så då slutar jag alltså på Solvik efter nästa Jul. Då ska jag tydligen ha kompliterat dom gymnasiebetygen som jag behöver mest för att kunna söka jobb och förhoppningsvis också kunna söka till en lite mer avancerad musiklinje, så att jag äntligen får göra det som jag faktiskt vill göra, vilket är att jobba med musik. Så ser min livsplan ut just nu + att jag ska försöka att söka sommarjobb och lyckas ta körkortet redan nu till sommaren. 

Det var nog allt som jag hade att säga om det här året. Såklart har jag inte berättat precis ALLT men jag försökte så gott jag kunde igenom att sammanfatta det viktigaste. 2015 har varit ett intressant år för min del. Jag tog Studenten i somras, jag började på en ny skola där jag fick en grupp nya vänner (riktigt nära vänner). Jag har fått bonda lite med party bitchen inom mig, jag har skrivit ganska mycket, upptäkt "nya" artister och fått chansen att utvecklat min musikaliska sida. Jag har upplevt både hjärtesorg och glädje. Jag har skrattat väldigt mycket sen jag började på Solvik, vilket jag uppskattar. Jag älskar de människor som får mig att skratta så där mycket. Jag är evigt tacksam för de vänner som jag har fått lära känna på djupet under dom här senaste 5 månaderna som har gått. För att under bara 5 månader har dom personerna gett mig mer än vad jag nånsin fick uppleva under mina 3 år på gymnasiet. Det känns bra. Det känns riktigt jävla bra! Jag hoppas att 2016 blir ett ännu bättre år med mycket mer glädje och kärlek. En kan bara hoppas.

Jag hoppas att alla har haft en bra Jul och får ett gott Nyår. Snart är vi där 2016, snart är vi där. 



JULAFTON

God Jul
Lite sent kanske men. Igår var det Julafton! Vi var hos mormor i Boliden som vanligt där på kvällen. Vi var dessutom alla i släkten den här gången, vilket vi bara är varannat år. Så det var alltså jag, mamma, mormor, min moster Mona och hennes man Lasse, kusin Karolina och hennes man Henke med deras dotter Linnéa + deras hund Lennon, kusin Kristoffer (Karolinas storebror) med hans barn William och Maja tillsammans med hans fästmö Lina och deras enda gemensamma barn, Melinda. 

Vi åt middag, såg lite på TV, åt godis och sen kom förstås "Tomten" och delade ut Julklappar. Det var mysigt. Jag fick några stycken, sen fick jag öppna resten efter att vi hade kommit hem. Tyvärr har jag inga bilder från kvällen. Vi tog inte heller några släktbilder, vilket vi aldrig gör av någon anledning..(?)


Tomten var då snäll mot mig i år också. Jag fick jättemycket smink, vilket var vad jag hade önskat mig så jag ser fram emot att börja använda det. Jag fick även 2 konsertbiljetter av mamma till att se Justin Bieber i Tele2 Arena i Stockholm den 29 September 2016. Vilket jag är sjukt tacksam för! Sist jag såg Justin var den 22 April då han var på sin Believe Tour år 2013. Då sålde han ut 3 konserter 3 dagar i rad. Den här gången sålde han ut 2 konserter. Så det här blir alltså andra gången som jag får se honom. Tänk att det skulle gå hela 3 år innan jag fick se honom igen. Alltså det ska bli så jäkla kul! Jag längtar verkligen!



Jag la ner ganska mycket tid på kvällens makeup och blev faktiskt riktigt nöjd, speciellt med ögonbrynen. Tyvärr så gör ingen av bilderna jag tog, någon som helst rättvisa. Men jag kände mig fin i alla fall. 

Jag vet att det finns otroligt många människor som inte får samma upplevelse av Julafton som många andra får. Alkohol förstör mycket mer än vad man tror och det är många som lider av ensamhet under Julafton, vilket är hemskt och ledsamt. Det ska inte vara så. INGEN ska behöva vara ensam under Julaftonsfirandet. Jag hoppas att dom som faktiskt fick spendera sin tid med vänner och familj hade en bra Julafton och får ett bra Nyår!

Idag är det precis 1 vecka kvar tills det blir ett nytt år. 1 Januari 2016. Snart är vi äntligen där!


And That's Who I Am
















4 Advent

Hej Nu har jag Jullov fram till den 7 Januari 2016 då skolan börjar om igen. I Fredags fick vi Julbord på skolan inklusive efterrätt som var godis och brownies. Det var väldigt gott. Efter maten satt vi en stund i matsalen och spelade Vänd Tia i kortlek (som vi har börjat göra väldigt ofta nu). Sen var det avslutning i Kapellet men jag och Alicia var bara med på slutet där för vi satt kvar i matsalen lite längre än dem andra. Efter att skoldagen var slut så följde vi med Norin till MAX för att han skulle få äta nåt då han inte var så taggad på skolans Julbord, så då satt vi där en stund och senare fick jag skjuts hem. 
 
Igår hände väl inte så mycket. Var bara hemma och chillade hela dagen. Däremot så kom Norin och Alicia hem till mig senare efter middagen så då satt vi där igen och spelade Vänd Tia. Vi ritade lite också, lyssnade på musik och körde Sanning eller Konsekvens (som alltid slutar med att vi bara ställer olika frågor till varandra). Det var som mysigt. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, bara vari hemma och ätit gott. 
 
Imorgon och på Tisdag ska jag nog försöka att ta mig till skolan ändå för att göra klart några restuppgifter som jag har kvar i väskan. Vi har egentligen inga lektioner dom dagarna utan det är mer för dem som behöver göra klart sina uppgifter som får komma in om de nu känner för det och jag tror att jag ska göra det för jag har lite kvar att göra. Tror däremot att jag kommer vara den enda av mina vänner som far till skolan då men vi får väl se. 
 
Jag insåg just att det bara är 4 dagar kvar tills Julafton. Shit vad tiden går frot nu.. Snart är det äntligen 2016

Julkonsert

Hej igår var det avslutning för Allmänna musikgruppen på skolan så då hade vi Julkonsert i Kapellet kl.13:20. Vi spelade 9 låtar och av dom 9 så var jag med och sjöng 7. Under dom 2 andra låtarna spelade jag elgitarr. Jag fick spela på en gitarr som jag aldrig har använt tidigare. Den var fett nice. Att spela elgitarr har verkligen blivit bland det bästa jag vet. Det är en så grymt skön känsla och jag fascineras bara av instrumentet. Det var den största spelningen som jag har varit med och gjort hittills men det var verkligen jättekul! Såklart tog nervositeten över där ett tag och drog ner rösten men jag gjorde det bästa jag kunde för stunden och försökte bara att fokusera och ha kul. Jag hade bjudit in Jojje att komma och kolla på så då var han också där med Alicia, Norin och Erika. Den enda som fattades bara var Amanda. Hon kunde inte komma men det fick gå ändå. Det kändes bra att ha dom där som stöd. Efter att konserten var slut så kom dom fram och kramade mig. Jag fick en massa kramar och komplimanger av personer som jag knappt har pratat med. Till och med Musikarna kom fram till mig och gav komplimanger och det kändes verkligen jättebra för att dom kan ju det där så bra redan. Att just dom sa att jag var jättebra på att sjunga betyder mycket! Tyvärr så har jag inga bilder från konserten utan jag har bara två filmer på mobilen som Alicia filmade och tydligen så fanns det inte tillräckligt med utrymme för att kunna filma allt och jag vet inte heller om lärarna har filmat något men det får jag kolla upp. Jag har i alla fall mina minnen kvar. En av de stunderna som jag minns allra tydligast var i slutet av spelningen då jag sjöng Pretender av Foo Fighters och jag blundade för ett ögonblick och när jag sedan öppnade ögonen igen blev jag bländad av det vita ljuset från strålkastarna och jag minns bara hur jag gav allt jag hade för att i just den stunden kändes det som att jag var jag och att jag kunde klara av vad som helst. Det var bara en speciell känsla.
 
Efter skolan så fick vi skjuts in till stan av Norin så då gick jag och Jojje på stan en stund. Sen på kvällen där så for jag, Norin och Alicia till Jocke i Bureå och åt middag där, vilket var ganska mysigt. Sen for vi hem där nån gång vid 10 på kvällen.
 
Så det var en riktigt bra dag!
Nu går vi bara 4 dagar till sen är det äntligen Jullov :)

Stuck in reverse

Hej klockan är nu snart 4 på eftermiddagen. Jag klev upp ur sängen för ungefär en halvtimme sen. Jag vaknade av att jag kände mig väldigt slemmig i halsen. Så fort jag hade börjat kvickna till så kände jag bara hur kroppen inte riktigt hängde med. Jag skakar så for jag är uppe och går, min hals känns tjock och jag känner mig tröttare än nånsin. Vilket resulterar till att det är nu som jag börjar förstå att jag inte bara har dragit på mig en enkel förkylning, utan jag har även gått och blivit sjuk. Det första som jag tänkte på när jag insåg det var att Norin och Alicia hade smittat mig tydligen så var dom hemma sjuka nån dag här i veckan och var sen på skolan dagen efter. Min andra tanke var hur jag ska kunna sjunga nu på Onsdag då det är Julkonsert på skolan. Jag har alltså nästan 4 dagar på mig att kunna friskna till innan det. Det känns jobbigt men jag får bara försöka vila upp mig och mysa i helgen.

a c c u r a t e




days turned to nights & friends into lovers

Hej den här veckan kunde inte ha känts segare. Man känner verkligen av vinterdepressionen nu. Det är alltså 16 dagar kvar till Julafton och jag har fortfarande inte köpt några Julklappar eller funderat över om jag ens vill ha några. Jag känner som ingen speciell Julstämning eller glädje inför det just nu. Kan nog ha att göra med att saker och ting har känts så intensivt och gått så fort dom senaste veckorna, så man har knappt hunnit stanna upp.
 
i Fredags var jag med Norin och Alicia hemmahos mig. Vi spelade kort och drack alkohol. Sen där på kvällen så for vi och Alicias kompis Joakim ut med hans bil och sladdade i vintermörkret. Sen efter det for v in till stan för att festa vidare på Carl-Viktor
 
Det hände väl inte så mycket där mer att en och annan blev lite för full.
Jagkom i alla fall hem vid 02:00 på morgonen där så då gick jag bara och la mig för att sova.
 
Lördagsmorgonen vaknade jag någon gång vid 11:00 av att Norin ringde mig och frågade om jag ville med och käka bakismat i stan och av någon anledning så sa jag Ja, fast än jag redan hade planerat med mamma att vi skulle äta pizza med mormor. Hur som helst så fick jag i alla fall hämtning där någon gång vid 12:00 så det var alltså jag, Norin, Jocke och hans kompis Adrian, som for in och åt på en pizzeria som heter Picasso. Den har alltså existerat längre än vad jag själv har gjort och jag hade aldrig ens lagt märke till den. Det var i alla fall hur gott som helst! Jag ska definitivt köpa pizza därifrån fler gånger. Efter det så for vi till Solbacken för att Jocke och Adrian skulle köpa Alkohol och handla på ICA inför Lördagskvällen där. Jag fick skjuts hem efter det men fick hämtning senare där på kvällen då jag, Norin och Alicia skulle på MAX (standard) för att hinna käka lite innan vi sen drog vidare till Bureå. Jocke skulle ha filmkväll där, så vi var hos han hela kvällen och sov sen över där. Vi såg på några filmer, åt chips, drack Alkohol och bara myste i sofforna där i mörkret. Sen for några av hans kompisar hem. Alicia somnade före oss, så där satt jag i soffan med Norin och Jocke och tog shots vid 04:30 på morgonen. Vi pratade om allt och ingenting, spelade lite gitarr, osv. Vilket jag tyckete var ganska mysigt. Sen gick vi och la oss för att sova. Jag vet inte hur mycket klockan var när jag faktiskt somnade men den var nog nära 07:00. 
 
Söndagsmorgonen var väldigt seg. Jag klev upp kanske vid 13:00 och gick på toa för att göra mig klar inför dagen. Vi alla 4 satt där i soffan igen och såg på Family Guy till typ 16:00, vilket var ungefär vid den tiden som jag, Norin och Alicia började fara därifrån. Vi stannade till på ICA en stund för att panta upp några kassar som hade stått hemma hos Jocke. Det blev precis 149 kr. Det var verkligen sjukt många burkar och flaskor! Vi gav lite pengar till en tiggare sen som satt där utanför. Det var som lite gulligt för att man såg verkligen att det gjorde hela hans dag. Så vi for hem från Bureå och stannade till på MAX (igen) för att äta. Jag köpte inget riktigt mål dock, bara lite pommes, en Cola och en Jordgubbsmilkshake.
 
 
Sen fick jag skjuts hem, åt middag med mamma och sä var jag bara där hemma resten av kvällen.
 
Jag kände mig grymt bakis men det var en mysig helg ändå.Lite ångest får man väl ha så här i efterhand men det var ändå kul. Har inte alls gjort mycket idag. Försov mig imorse, så jag var på skolan vid 11:00 och for därifrån 14:35 med Erika och gick på stan med henne en stund.
 
Jag har bara känt mig så sjukt trött, deppig och tankspridd den senaste tiden. Jag hoppas verkligen att vissa saker börjar vända snart.

when we were younger and free

Hej i Måndags sov jag och Alicia över hos Norin. Vi såg lite på film, åt godis och bara myste där hemma hos han. 
 
bild från Tisdagsmorgonen 
 
Vi for inte på skolan i Tisdags utan istället så for vi in till stan och åt sen lunch på Kungsgrillen, vilket blev första gången som jag åt där. Vi satt där jättelänge och hade typ den djupaste diskussionen ever då vi pratade om meningen med livet osv. Det är intressant hur människor kan påverka hur man ser på saker och ting. 
 
♡ ♡ ♡
 
Efter att vi hade ätit klart så ringde vi till Jojje för att höra om han ville följa med oss tillbaka till Norin för att också vara med och sova över, vilket han gjorde. Det kändes jättebra att han var där för då fick jag äntligen någon att sova bredvid och mysa med. Så vi såg på två skräckfilmer och åt godis och chips. Vi var med Norins ormar också där en stund och vi stod ute och pratade om allt och ingenting, jag och Jojje, under hans X antal rökpauser.
 
Morgonen där på så skjutsade vi hem Alicia för hon mådde inge bra, så då for jag, Norin och Jojje på skolan. Det var jättekul för att jag hade musik hela dagen och bara det faktum att Jojje var där med oss, fast än han har slutat på Solvik, kändes jättebra. Det var som att ingenting hade förändrats. Så det var alltså vi 3, Amanda och Erika, som var där på skolan. Det var som bara en allmänt bra dag! 
 
Jag får bara hoppas nu att den här veckan håller i sig och fortsätter att vara bra! Snart är det Jullov! Shit vad tiden går..

RSS 2.0