different day

Hej igår var vi på Nordanå och repade inför söndagens föreställning. Jag gick på ICA och köpte en kycklingsallad i buffén innan vi sen for till skolan efter lunch och jobbade med scenkläderna.

Efter middagen så gick jag på Allstar med Alicia. Det blev en lugn kväll där eftersom det bara var Måndag och jag skulle ju upp tidigt så jag var hemma innan 10:00.

När vi satt på Allstar så fick jag ett väldigt oväntat sms av Stina 


Jag blev så överraskad och glad! Hon var beräknad i slutet av Maj och jag hade faktiskt gissat att det skulle bli någon gång nu i början av maj men det blev alltså den 27 April

Jag kommer nog lägga upp nån bild här sen efter att jag har fått träffa lill bebisen. Längtar verkligen tills jag får hålla i hon!

min audition till Solviks Folkhögskola

Hej idag var jag på Solviks folkhögskola i Frostkåge där jag hade en tid inför en audition för Musiklinjen med inriktning sång. Jag var där mellan 08:45 till ungefär 13:30



Det var väldigt nervöst men riktigt spännande. En helt ny upplevelse. Jag kände ingen när jag kom dit men som tur var så träffade jag på Alicia som redan går där, inte musik dock, men vi satt i kafeterian och pratade om allt och ingenting. Det var kul att se henne igen för det var ganska länge sen vi sågs sist.


Jag hade en tid kl.10:45 hos "skolprästen" han var typ som en kurator, han ställde lite allmänna frågor och berättade lite om skolan. Efter det så var det lunch och då satt jag och åt med Klara Lundström, som jag kände lite sen tidigare, och Emma Nyström som går på A-Torp. Efter lunch så gick vi till ett litet hus där det fanns pianon att spela på och vi träffade några elever som redan går där på Solvik, så vi pratade lite med dom och fick lite information osv. De var riktigt trevliga och roliga att hänga med. Sen var jag tvungen att gå för att jag hade sångprovet kl.13:00 i ett annat hus som låg precis intill, där vi hade samlats tidigare på morgonen och fått träffa lärarna.

Huset såg ungefär ut som ett kapell på insidan, det påminde lite om en kyrka. Jag träffade en tidigare elev där som tydligen skulle spela piano till en av låtarna som jag sjöng. När jag öppnade dörren in till rummet där jag skulle göra min audition så fanns det redan ett band där på plats och flera lärare som skulle "bedöma" och intervjua mig. Jag presenterade mig och berättade vilka låtar som jag skulle framföra och sen ställde jag mig framför mickstativet. Jag sjöng This Love med Marroon 5 och Robbers med The 1975. Jag har nog inte varit så nervös sen jag sist sjöng inför Balderskolan när jag gick i 2:an förra året. Såklart så tog nervositeten över och jag gav kanske 85% av 100. Den egenvalda låten gick bättre då jag kände att jag kunde ta i lite mer. Dock så blundade jag nästan hela tiden när jag sjöng för att jag var så nervös. Efteråt så fick jag sätta mig ner på en stol och göra en kort intervju. De frågade mest om jag hade någon tidigare erfarenhet, var jag kom ifrån, osv. Jag kände inte att jag hann säga allt som jag hade planerat in men jag hann ändå få ur mig det viktigaste. 

Tillslut var det dags att lämna lokalen så jag tackade för mig och log så mycket jag kunde. När jag gick ut igen så träffade jag två tidigare elever som gav mig beröm och det kändes verkligen jättebra. De önskade mig lycka till innan jag klev ut igenom ytterdörren och sen var jag redo att bege mig hemåt. Jag började vandra mot busshållplatsen och medans jag lyssnade på musik med ett stort leende på läpparna. Det kändes bara som att en stor sten hade rullat av min rygg och jag fick så sjukt mycket livslust. Det var som att hoppet bara rusade igenom hela min kropp. Solen sken och himlen såg ut att vara lite extra vacker. Jag kände mig så levande i just den lilla stunden som jag hade för mig själv då jag väntade på att få hämtning av mamma. Precis innan det så kom Emma, hon hade gjort sitt sångprov precis efter mig, så vi stod och pratade lite om hur det gick och hur nervösa vi båda var. Sen kom min skjuts så då sa vi Hej då till varandra och sen lämnade jag Frostkåge.


mamma hade bråttom till jobbet så hon släppte av mig vid lasaretten där jag fick gå till stan. Jag slank in på Akademibokhandeln och köpte en ny vit skrivbok, pennor och suddgummi, sen gick jag till Espresso House och köpte mig en färskpressad juice och bara satt där en stund och skrev i min nya bok. Jag kände mig så bubblig efter att ha varit på Solvik och jag blev extra inspirerad efter det besöket så jag ville bara skriva av mig lite. Efter det så gick jag på ICA och köpte lite fredagsmys innan jag till sist tog bussen hem.

Sorry om det här blev ett långt inlägg men hela den här dagen har verkligen varit jättekul och så annorlunda, jag har aldrig gjort något sånt här förut och det kändes kul att få träffa lite nya människor som alla var ungefär på samma nivå. Nu ska jag bara vänta på att få besked om jag kommer in eller inte. Jag har en känsla av att jag kommer att komma in men man vet aldrig, det kan gå hur som helst. Jag skulle då känna mig väldigt tom och förvirrad om jag inte kom in. Jag har liksom ingen B-plan just nu och jag har inte fått nåt sommarjobb än så jag känner mig stressad men jag hoppas bara på det bästa. Hur det än går så vet jag i alla fall att försökte och jag gjorde i princip mitt bästa.


Hoppas alla haft en fin fredag och bara myser till max :) Nu ska fixa middagen innan jag myser ner mig i soffan igen. Byyyyee 


2 years

Hej kom just på att igår var det exakt 2 år sedan som jag såg Justin Bieber på hans Believe Tour när han var i Sverige. Alltså det känns verkligen inte som 2 år. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Anyways. Det vara bara det jag hade att säga i det här inlägget. Helt meningslöst och irrelevant men ibland så behöver man höra om lite irrelevanta saker. 

slänger in en bildfrån konserten.

22 April 2013 (lila ljushav i publiken)

Imorgon ska jag göra något lite extra roligt och spännande och det gör mig faktiskt lite nervös men jag tänker inte berätta vad det är än. Jag vill gärna skriva imorgon allt och då jag har mer information. 

God natt :)

23:37 poem III

I adore you
I'll run for you
cause you're all I want
I see through you
I'm paralyzed because of you
but you don't know how I
I cling still to you
 
I scratch my face in desperation
cause I'm separated from you
Keep your distance from me
so I can keep my distance from you
but when I'm alone in my room
I sing to you and I scream out for you
 
I adore you
I'll run for you
cause you're all I want 
I see through you
I'm paralyzed because of you
but you don't know how I
I cling still to you
 
 
CLING
- a.v.b.

Push To Play
















Dans Dans Dans

Hej idag har vi dansat på skolan från 08:30-16:30 och jag kom hem typ vid 17:45 tiden. Jag har varit mer taggad än vanligt på att dansa den här veckan eftersom det mesta börjar bli klart nu, men man blir så sjukt trött när man har hållit på hela dagen och man blir ganska hungrig när klockan börjar närma sig 15:00 men idag gjorde vi i alla fall klart den sista dansen! Det känns riktigt bra. Imorgon ska vi ha med oss kostym till skolan och dansa igenom allt. Jag hoppas att det går bra så att vi får sluta tidigt. Det är ju trots allt Fredag imorgon!

selfie från i Tisdags efter att vi hade gjort
Nationella prov i Svenska

invigde en ny tröja och ett par nya byxor 
som köpt på BikBok förra helgen.




I wished upon a star that I hoped would not fall


Pysslade lite med min väg idag. 




Lyssnade på musik i min rosa Beats Pill högtalare då solen även sken in igenom mitt stora sovrumsfönster. Det var som lite mysigt att pyssla och känna sig lite extra kreativ. Det var längesen som jag gjorde något sånt här och sist blev det bara fail men nu hoppas jag att det blir som jag tänkt mig. Jag ska nog skriva ut lite fler kort och sätta upp där det kändes lite extra tomt men just nu ser det ut så här och den här gången ska jag försöka hålla det så fint och ordnat som möjligt. 

01:27

Hej var på stan idag med mamma och åt lunch efter att vi varit och skrivit ut lite kort som jag ska försöka sätta upp på väggen ovanför sängen i mitt rum. Jag har valt ut ett antal bilder som jag har sparat från We Heart it men det finns ju så sjukt många bilder, det är svårt att välja ut ett fåtal då man gillar så många. Sen måste man tänka hur det kommer att se ut på väggen oxå, så det är lite trixigt och det tar lite tid men det är som roligt ändå att pyssla lite med sitt rum.

Efter stan så for jag till Stina och Matte och var där resten av kvällen. Vi åt lite påskgodis och såg på Robinson, så det var riktigt mysigt. 


Nu ligger jag bara i min säng och lyssnar på All Time Low's nya album Future Hearts 

Imorgon ska jag försöka ta mig ut och bara röra på mig i solen (lolz) eller så kommer jag med högsta sannolikhet bara ligga hemma, lyssna på musik och isolera mig som vanligt. 
#mylifeissomeaningful

we can be heroes

Hej Jag såg en film för några kvällar sedan som är hela 33 år gammal. Den är filmatiserad av en verklig berättelse. Jag tycker att filmen var förvånansvärt bra men jag vet inte om jag skulle se den igen, vissa scener är väldigt råa i mina ögon och själva handlingen är väldigt tragisk och deprimerande men jag tycker ändå att det är en väldigt tänkvärd film och som är värd att se, även om den är på Tyska.
 
Jag har tänkt ganska mycket på filmen sen jag såg den och låten Heroes med David Bowie har verkligen snurrat runt i mitt huvud dom senaste dagarna. Jag kände att jag ville skriva av mig det och uppmärksamma filmen här på bloggen + att jag gillar verkligen tänkvärda filmer.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0