Love Me Like You Do

Hej! :) I söndags hade jag 38.0 feber, så jag stannade hemma från skolan både i måndags och i tisdags (alltså igår). Men idag bestämde jag mig för att jag skulle gå till skolan. Nästan det första jag fick veta på morgonen var att en av mina klasskompisar har bytt linje. Det sög, för hon är nästan den ända som jag faktiskt umgås/umgicks med i skolan. So that was a big bummer! :( Men livet går ju vidare och varje morgon är en ny dag, vilket innebär nya tag. Sen hände det lite andra små sker också som inte heller var så roligt, men dte orkar jag inte gå in på. Vi kan väl bara säga att det var inte min dag idag. Det var nog inte menat att jag skulle ta mig till skolan idag. Jag höll ju fan på att hamna i Burträsk på morgonen! (Maria vet ;)
 
Min hals är inte på topp just nu. Den har inte riktigt varit det dom senaste dagarna, men just nu håller den på att spricka! Jag praatar med världens krax i halsen och jag har aldrig haft det så här i min hals förut. Jag ska försöka att inte prata så mycket imorgon på skolan (inte för att jag brukar prata så mycket ändå), men just nu måste jag verkligen försöka vila min röst!
 
Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag tänker slumra in till denna ljuva musik. Älskar den här låten!
 

10 Fakta om mig :)

1. Jag skulle igentligen heta Agnes-Cecilia eller Ebba. (om jag har förstått det rätt). Men av någon anledning så tyckte mina föräldrar att Agnes var ett passande namn för mig.. -_-

2. Jag är ganska dålig på att träna.

3. Jag älskar 'Harry Potter' och 'Twilight'

4. Jag tänker mer än vad jag säger! :/

5. Rosa är min favoritfärg.

6. Jag älskar att sjunga låtarna 'Radioactive', 'Pyramid' och 'Umbrella'.

7. Jag har runt 20 iPhone skal. ^^

8. Jag har säkert 30 nagelack hemma.

9. Jag ser jättemycket upp till Justin Bieber! Han är allt! <3

10. Jag älskar att sjunga och dansa! Det är mina stora passioner! För mig är det det bästa som finns! <3 Det är också det ända som jag faktiskt kan göra, även fast jag inte är så bra på det. Haha! ;P


still Kidrauhl

För bara några dagar sedan var det precis 6 år sedan som Justin Bieber lade upp sitt första videoklipp på YouTube. Jag var 10 år då.

Helt sjukt hur fort tiden går!

En .bild på ungefär alla hans musikvideor. Jag gjorde den nu ikväll. Några namn var för långa så jag gjorde en förkortning istället.

Hoppas att ni kan förstå ändå. ^^


Ny dag, nya tag!

Asså jag skäms för min design här på bloggen! Den är så gammal och bilderna är ju från skolavslutningen 2010. Jag måste fixa en ny!! Om ni kollar på bilderna av mig just nu.. Kolla bort!!! Nog för att Maria var fin men jag ser ut som någon himla valross på bilden. Var typ 5 år där!! Usch. Här får ni en ny bild på mig som jag tog för någon kväll sedan. Bara för att ni ska få blicken på något annat. Trollol..
 
Idag har bara varit en vanlig skoldag. Gjorde inte så mycket. Julia var sjuk idag så jag var med Lovisa. Igår hade vi skridskor på gympan. Det var första gången som jag åkte skridskor i år. Jag höll seriöst på att ramla ihjäl mig. Typ alla bara flög fram över isen medans jag kände mig som Bambi på hal is!
  Sen hade vi matte och jag höll på att somna, så jag och Lovisa smet iväg till kaffeterian och köpte lite smått och gott. ^^
 
Imorgon har vi sovmorgon till 10:10. YEY! Men då har vi historia på morgonen. Vi får sovmorgon och har därför ingen dans! :( Men på fredag har vi dans igen och då slutar vi 12:10.
  Det är alltid skönt att få sluta till lunch varje fredag. Samtidigt är det ganska tråkigt också eftersom alla andra fortfarande går i skolan och nästan alla i min klass åker buss, så dom drar iväg direkt. Därför har jag oftast ingen att äta lunch med. Teatrarna slutar 11 och dom orkar anttagligen inte vänta tills vi slutar. Men jaja, det är som det är och jag är inte ledsen. Jag är bara glad över att vi faktiskt får sluta så tidigt som vi gör! :)
 
Men nu ska jag gå och sova. Det är ju en dag imorgon också som man ska orka med. Hej då!
Bjussar på denna video ikväll.
Älskar den här låten och skulle verkligen vilja göra en dans till den!!
Jag gillar det här klippet för det är så många talangfulla människor som medverkar i videon. Den kanske är lite lång men den är värd att se.

instagram

 
     

Olof William Vincent

Hej! :) Idag har jag varit på dop i Piteå och sett lilla Vincent. Han var
så glad hela tiden och så fort man sa hans namn eller något bra om honom, då skrattade han. Det var som roligt, det var som att han förstod vad alla sa. Det var en väldigt fin cermoni. Efter det så gick alla till ett hus i närheten och fikade. Sedan öppnade Mathilda och Nicklas presenter och öppnade en hög med kort. Det är alltid roligt att träffa vIncent, han är så busig och gör det mest konstiga grimaschern! :P
 
Han är som en godsipåse. Alla vill ha sig en bit. ^^
 
Har inte så mycket mer att skriva om idag.
Hej då! ♥

100 dagar kvar!!!

 
Hej bloggen! :) Egentligen är det 99 dagar kvar nu eftersom klockan är över 12 på natten, men jag säger att det är 100 dagar ;) Men det är alltså 100 dagar kvar idag till Believe Tour. OH MY GAAAWWD!!!!!! Jag vet inte var jag ska ta vägen just nu!!? Är så lycklig! Det låter mycket, men tiden går så jävla fort! Jag satt och kollade igenom mina gamla instagram bidler i mpbilen och jag upptäckte att jag hade lagt ut en bild där det stod att det var 257 dagar kvar, och nu är det 100!! :D Helt sjukt!
 
Jag har ju såklart funderat över vad jag ska ha på mig på konserten. Men nu är det ju 100 (99) dagar kvar och då har jag funderat lite extra. Jag har en idé om hur jag ska se ut på konserten men jag har inte bästämt mig helt. Jag tänkte att jag ska ha lite "Bieber-krims-krams"
på mig, men inte allt för mycket! Jag tänker inte gå "all in" som vissa Beliebers brukar göra. Jag tänker göra så att det endå ser fint ut.
Jag vet inte riktigt hur jag ska föklara det..
Men jag vill inte se helt besatt ut, haha! ;)
 
Jag tror att det bästa är om man tar på sig ett plagg som är i en väldigt stark färg, typ som neon. Därför är nog den här klänningen det bästa plagget som jag kan ha, eftersom den är knallrosa/neonrosa.
Man vill ju synas! ;)
 
Som alla andra Beliebers, vill jag såklart bli Justin's OLLG (One Less Lonely Girl) och då vill jag förbereda mig! Chansen är ganska liten att de väljer just mig, men man vet ju aldrig. Dessutom så tror jag att på Justin Bieber's konserter, är allt möjligt! Det kommer att bli så överväldigande och det kommer nog att hända väldigt mycket under kvällen! Om det är så att man blir dragen åt sidan och ska upp på scenen... Jag menar, första mötet med Justin Bieber, man vill ju se så snygg ut som möjligt!
  Det är vad de kallar "Once-in-a-life-time-experience". Kanske kommer han tillbaka till Sverige. Kanske får jag se honom igen. Men om inte, så är det här min enda chans! Jag hoppas verkligen att de väljer mig!! Men om de väljer en annan tjej så kommer jag naturligtvis att vara glad för hennes skull! :) Alla har vi samma dröm och Beliebers gör precis allt för att Justin ska lägga märke till dem. Men jag får väl be till Gud.
Jag ska ju endå vara glad att jag har biljetter.
 
Det är en väldigt spännande upplevelse att gå på en konsert och se en av sina största idoler, tillsammans med sin bästa vän. Jag kan inte beskriva min lycka inför detta!! Jag har redan sett Nicki Minaj och hon är nog en av mina idoler. Men Justin Bieber är lixom... The shit. Han är det ultimata och det blir nog inte högre än så. Haha! ;D
 
Men nu ska jag gå och sova. Vincent ska döpas imorgon! :)
Så jag och mamma+några till släktingar, ska till Piteå.
Det blir säkert jättekul! Det första dopet som jag var på,
då var jag 5 år. Det var William som skulle döpas.
Fast det minns inte jag eftersom jag var så liten.
 
God natt! ♥
 

Forever alone

Sitter just nu i skolans bibliotek och dör i min ensamhet. Fast det är klart, HELT ensam är jag inte. Jag har ju mr. Coca-Cola, miss Instagram och den pratsamma Facebook, vid min sida. (lol) Vad skulle jag göra utan dom ;p 
 
Asså jag vet inte var jag ska ta vägen just nu?! Jag hade en sömnlös natt inatt, och ja.. sömnlös..... Bokstavligen! Jag fick en timmes sömn och fråga mig inte varför jag var så dum att lägga mig kl.05:30 på en måndagmorgon. Men som alltid, fastnade jag i musikens värld och glömde helt bort tiden. Jag har vänt på dygnet helt och jag har gått och lagt mig vid 3, 4 varje kväll i två veckor nu. Jag skulle kunna sova i ett helt år! Men nu MÅSTE jag vända tillbaka dygnet och lägga mig i tid så att jag alltid kan orka med morgondagen. Jag har inte sett någon mening med att kliva upp tidigt när det inte är skola, eftersom jag inte har haft något att göra. Men sen tänker jag på en quote som lyder "Everyday we wake up is another blessing. Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never." -Justin Bieber
 
Men nu ska jag sluta blogga. Sitter vid internet hela dagarna och mina ögon är så orkar inte mer just nu, haha! ;)
Hej då! <3

Haha, söt! ♥


Nyårsafton!

Hej! :) I måndags var det ju nyårsafton (snart en vecka sedan, hehe..). Jag spenderade min kväll hos Maria, hos hennes pappa. Vi lagade mat själva. Vi gjorde en förrätt (fail) som bestod av vindruvor, sallad, gurka, bacon, och lite annat klägg. :P Middagen blev kyckling med ris och saffransås, det blev ganska gott faktiskt! :) Vi drack Coca-Cola till och tände lite ljus, dekorerade köksbordet med silver stjärnor och lite serpentiner. :) Vi gjorde också en efterrätt. Det skulle bli glass men den failade ju helt och blev istället en smoothie, typ. Men vi la i lite jordgubbar, så det slutade gott ändå! :)
 
förrätten:
http://www.recept.nu/sandra_-_helsingborg/forratter/agg_och_mejeri/parmesanskalar/
middagen:
http://www.recept.nu/laleh_maghonaki/varmratter/kyckling_och_fagel/ortris_med_saffransmarinerad_kycklingfile/
efterrätten:
http://www.recept.nu/fredrik-paulun/efterratter-och-godis/agg-och-mejeri/enkel-jordgubbsglass-med-chokladrippel/
 
Efter att vi hade ätit så gjorde vi ansiktsmasker på varandra, fixade naglarna, åt en massa gott, samtidigt som vi såg på Ensam Hemma. Jag såg inte någon film på julafton efetrsom jag var hos mormor och hennes TV är kanske inte den bästa.. Enligt mig så blir det ingen Jul utan Ensam Hemma, Grinchen eller Polarexpressen. Man måste lixom se någon av dom filmerna på Julafton. Nu gjorde inte ajg det så vi fick se en film på nyårs istället. Senare mot kvällen drack vi "bubblis"
(alkoholfri såklart) och väntade på tolvslaget framför TV:n. Vi skålade och sa gott nytt år! Sen gick vi ut och såg på fyrverkerier. Det var väldigt fint och färgglatt ute! Det var ganska svårt att hinna fota eftersom det small överallt. Man kunde se en massa smällar i luften
och det sa BOMBOMBOM överallt, men vi kunde inte alltid se själva fyrverkerierna. När vi hade stått ute och frusit i några minuter, gick vi in igen och fotade varandra. Det blev jättefina bilder på Maria (som vanligt) men jag själv ser ut att vara hög på bilderna. Jag blir aldrig speciellt bra på bild när någon annan fotar mig, jag blir oftast aldrig nöjd. Men man får väl ta det man har, så snart tänker jag lägga ut lite av det bilder som vi tog med min systemkamera, här på bloggen. Jag måste bara föra över dom på datorn först! ;) Efter att den roliga dagen hade passerat, gick vi och la oss till sängs. Vi somnade nog runt 4. ^_^
 
Tjejkväll :)
Yummi Yummi! ^_^
Bubblis :D
Love you! ♥
mitt 2012

RSS 2.0