Call it What You Want

This is where broken dreams are found. if you have a dream? Don't throw it away, cause someone else will pick up the pieces. Hold on to what you Believe.

" det är mitt liv "

Hej! Idag slutade jag mycket tidigare från skolan än vanligt för att vi inte hade någon danslektion. Dagen har varit ganska seg och jag har varit sjukt trött på grund av att jag alltid somnar så sent och får då för lite sömn. Hur som helst, det var inte det som jag hade tänkt att gå in på. Jag satt som vanligt och skrollade på YouTube när jag klickade mig in på några videoklipp som är berättelser ur tonåringars vardagliga liv, dock så är det bara en liten kortfilm och inte en riktigt berättelse men det är ju såklart saker som händer andra ungdomar runt om i världen. Jag hittade då den här filmen som jag kände att jag ville lägga ut här på bloggen eftersom jag bara känner igen mig så mycket. Jag känner precis likadant som den här killen i skolan, när jag möter på nya hinder, så blir jag väldigt nervös och tillbakadragen. Precis som den här killen, så känner jag mig mest so mig själv när jag är med min musikgrupp i skolan, att jag kan vara mig själv.
 
 
Det var nog allt som jag ville tillägga. Jag låter videon tala för sig själv.
/kram
 
 
 
 
 

Påsklov

Hej bloggen! Jag är lite sen med att uppdatera påsklovet, men bättre sent än aldrig. Igår var första skoldagen efter lovet. Det var en ganska lugn dag då vi bara hade två lektioner, Dans och Historia, då vi kollade på en gammal film om typ påsk och häxor. Efter det så skulle vi samlas i Blå Salen (ett klassrum) där vi satt i en ring och pratade om "livsviktiga relationer" tillsammans med en lärare på skolan och någon man från typ ungdomskyrkan. Vi pratade om kärlek och känslor, utseendefixering, kompisar, osv. Det höll på i drygt två timmar men det kändes som att tiden gick fortare. Jag gillar när vi har såna där pratstunder med klassen, man får liksom en chans att säga vad man verkligen tycker om saker och ting, vilket man kanske inte alltid gör i vanliga fall. Det känns som att man kommer lite närmare klassen på något sätt, ett steg i taget för varje gång.
 
Idag så hade jag mitt individuella val, musik, på morgonen från 08:30-10:00, som vanligt. Det är alltid roligt att ha musik tycker jag, det är seriöst höjdpunken på hela veckan, då man äntligen får göra det som man brinner för. Den här gången var det dock inte så jätteroligt eftersom jag sjöng Billie Jean med Michael Jackson, vilket är en otroligt bra låt just för att det är MJ, men den var så sjukt svår och min röst höll nästan inte just för att den är så ljus i tonarten! Det kändes bara inte bra. Vi ska även spela Paranoid med Black Sabbath (ingen låt som jag skulle välja men men.) Vi ska ju snart ha konsert på Balderskolan (20 Maj), det har jag nog inte berättat än men det känns grymt roligt! Vi är ju en klass men vi är även uppdelade i två grupper och varje grupp ska alltså spela fyra låtar under spelningen. Vi fick välja två egna låtar och sen ska vi spela två låtar som redan har jobbat med tidigare. Jag kom med förslaget att vi skulle spela Sweater Weather med The Neighbourhood, vilket är en låt som jag personligen älskar att sjunga just för att det är en så skön låt. En kille i min grupp som förmodligen är den mest musikaliska i hela klassen just för att han är så otroligt bra på elgitarr (verkligen ett instrument som jag önskar att jag kunde spela jättebra), han valde en låt som heter Short Change Hero med The Heavy. Jag ska faktiskt sjunga båda låtarna själv men även med lite backup från en annan kille i gruppen. Det känns så sjukt bra! Jag vet att min röst passar bra i båda låtarna så jag känner mig grymt taggad inför spelningen!
 
Efter musiken så satt jag vid en dator på skolan i en timme och försökte skriva mitt CV inför sommarjobbet och jag känner mig ganska stressad över det eftersom det är så ont om tid och snart försent at söka, men jag ska ändå försöka att fixa ett jobb till sommaren. Medan jag satt och skrev så försökte jag även döda lite tid i väntan på att mattelektionen skulle börja, vilket sen visade sig att lektionen var inställt när jag väl kom tid för att ingen var där, så då gick jag. ESKO lektionen (Estetisk Kommunikation) var även inställd så vi fick sluta mycket tidigare än vanligt. Då cyklade jag hem och följde med mamma till soptippen och lämnade av lite grejer. Vi for även på Pingstkyrkans second hand, för mamma ville titta lite, det var jättetråkigt tycker jag eftersom loppis och allt sånt där, inte är min grej alls. Efter det så bjöd mamma mig på lunch på Frasses, vilket var trevligt. Sen for vi hem och vilade en stund för vi båda var så trötta. Jag vaknade upp i soffan två timmar senare och kände att jag hade vaknat upp i en annan dimension. Jag blir så förvirrad av att ta tupplurer under dagen. Resten av kvällen har varit lugn då jag har sett på Top Model och käkat lite godis, och nu sitter jag här och skriver. Det har varit så himla soligt dom senaste dagarna och det är så skönt att äntligen få värme kunna vara ute mer.
 
Nu ska jag ta och avsluta det här inlägget. Det är redan för långt. Jag har alltid en tendens att skriva för mycket när jag väl kommer igång, för att jag tänker så mycket så exploderar jag bara när jag skriver. Ni får ursäkta för det. Jag ska verkligen försöka att fatta mig kort närmare fram så att jag kan blogga mer. Ses nästa gång.
Kram

En solig dag

Hej! idag var jag hos Stina. Hon och Matte har ju precis kommit hem från deras roadtrip i USA. Dom har varit borta i en månad nu så jag ville såklart träffa dom men tyvärr så var inte Matte hemma när jag kom dit så jag och Stina satt i deras vardagsrum och lyssnade på Shakira medan hon visade bilder från resan. Det var mysigt. Sen innan hon skulle fara till jobbet, cyklade vi till Ainas och tryckte i oss varsin glasskula. Det har varit jättebra väder idag med mycket sol och värme. Det var så varmt idag att jag faktiskt övervägde om jag skulle ta på mig shorts. Efter det så sa vi hejdå innan hon skulle svänga av till sitt jobb, och jag cyklade hem.



Jag satt ute med mamma en stund på baksidan innan hon skulle fara till sitt jobb. Efter det så cyklade jag till lekparken för att möts upp Maria. Vi cyklade då tillDon Vito och jag köpte en pizza och en stor Coca-Cola. Jag cyklade sedan hem med pizza kartongen på min pakethållare hela vägen hem. Maria hade redan ätit tidigare så hon var ganska mätt, därför åt bara jag. Nu ser vi på hockey för att Maria ville så gärna se och för att det är slutspel.

Idag har varit en ovanligt bra dag och jag hoppas att veckan blir lika bra och att vädret håller i sig. Det här är sista dagen under påsklovet innan skolan börjar, alltså nya tag imorgon. Ses till nästan gång. ♡

instagram


Filmtips

Herregud vad spännande! Jag måste se den här filmen!!
 
Jag satt vid YouTube och skrollade som vanligt när den här trailern dök upp på min skärm. Jag är så nyfiken på den här filmen att jag har bestämt mig för att köpa boken som kommer på engelska i form av pocket. Jag gick in på Bokia för kanske nån vecka sen och frågade efter boken och en kvinna som jag pratade med där var jätte trevlig och sa att dom skulle höra av sig på mitt nummer när boken har kommit. Jag känner att boken kommer att vara ganska svår att läsa på engelska just eftersom jag antar att den är väldigt detaljerad om man tänker på hela handlingen och det som man kommer att få se i filmen, men jag vill faktiskt läsa boken och jag tror hällre att jag läser den på engelska än att vänta enda till Augusti-September då boken kommer ut på svenska, även då filmen kommer ut på Bio. 
 
Det stora pluset i den här filmen är att det är Dylan O´Brien som har huvudrollen. Jag har ju följt serien Teen Wolf och har därmed fått upp ögonen för Dylan. Han är ju så sjukt söt och rolig, dessutom så är han en otroligt bra skådespelare! Det ska bli kul att se honom i en sån här roll eftersom det är hans första ledarroll i en storfilm
.
Vi får väl se när filmen kommer ut. Jag ska nog gå och se den på Bio  :)
 
 
 

RSS 2.0