I love you more then I can say ♥

Hej! :) Förlåt för att jag inte har bloggat ett tag. Men jag har helt enkelt varit för upptaget med att leva livet, man måste få göra det ibland. Jag tänker inte ljuga, men jag har inte levt livet fullt ut den senaste tiden. Nu har ju halva sommaren gått och det enda man ser varje dag när man tittar ut genom fönstret, det är moln och regndroppar. Man blir ju fan deprimerad! Usch..
 
Igår (måndag till tisdag) sov Maria över hos mig i stugan, det var kul! :) Sen idag (igentligen igår, tisdag) var vi i Gärdsmark på en äng och fotade. Vi tog en massa fina porträttbilder, blev rätt nöjd faktiskt! :) Tyvärr har jag inte hunnit föra över bilderna som vi tog med min Systemkamera. Men jag kan visa er dom bilder som vi tog med min iPhone iställe. Här är dom!
 
Vet att min bloggdesign inte är så värst bred och att bilderna står utanför kanten eller vad man nu ska säga. Min design är typ 2,5 år gammal och jag hoppas på en ny snart! Jag har heller inte hunnit redigera dessa bilder, men hoppas att dom funkar bra ändå. Hejdå! :)
 
btw: Lite kul att se hur vi såg ut längst upp på bloggen och nu dessa bilder! ;)
 

RSS 2.0