Mycket att berätta!

Hej alla glada! Ja, jag bloggar 23:32 på en söndagkväll när jag ska upp till skolan. Men whatever, life is short. Nej men, jag orkar bara+plus att jag har inte bloggat på ett tag så..

I lördags (alltså igår) började Maria sin resa mot Frankrike. Hon har åkt buss i flera timmar och är säkert på båten nu. Dom skulle åka färja från skåne. Vars som skulle stanna på vägen minns jag inte. Hur som helst så ska hon vara borta i 10 dagar, saknar henne redan. Haha! :) Men vi går bara måndag, tisdag och onsdag i veckan. Sen är det helg igen!

Imorgon är det så sjukt mycket! Vi ska ta ett avslutningsfoto imorgon på skolan, temat är sommar. Så jag ska packa med mig lite grejer till det. Sen efter skolan ska (senare på kvällen), ska jag iväg och dansa 17:30 och prova ut kläderna som vi ska ha på scenen på söndag. Under den tiden ska min mamma på middag med några kompisar runt 6 tiden. Blir att äta mat från Subway då innan jag far till dansen, mamma ska köpa hem. Woho! :D Asså det blir så tajt om tid och så mycket jag ska komma ihåg. Vi hade dans igår vid 4, dans idag 17:30, genrep på onsdag 13:30 tror jag att det var, och sen är uppvisningen på söndag vid 2 och 6 om jag minns rätt. Måste träna på koreografin så att den sitter! :)

Om 3 veckor och 4 dagar åker jag, min mamma och Maria till Stockholm. Vi ska på konsert och se Nicki Minaj. OMG, asså kan ni fatta det?!! :O Längtar så sjukt mycket!!! Jag och Maria ska göra vita T-shirts med Nicki som vi sedan ska ha på konserten. Det blir våran första konsert! Asså fattar ni vilket tryck det kommer att bli, platserna är ju dessutom onumrerade. Så jag har sagt till Maria att hon får pressa sig igenom folkmassan för att komma längst fram, använda armbågarna. Haha! ;D Nämen.. Det blir nog fett coolt att få se Nicki Minaj irl!! Sen efter den dagen, så ska vi på Gröna Lund. Maria har bara varit där en gång och det var på vintern, såklart hade typ inget öppet då. Jag längtar verkligen till att få åka karuseller med henne, kommer bli
så sjukt kul!



Ska nog kanske på stan och shoppa med Liza också på fredag, var så länge sedan! Hoppas att hon kan.

Men ska sova nu. Pjuu, hade mycket att skriva om där. 
Hehe! ^^ Aja, god natt!

Valbors

Hej! :) Sitter just nu och lyssnar på Silver Moon med Donkeyboy.
(det var de ni ville veta va..)
Har varit vid kyrkan tidigare ikväll och grillade pinnbröd, det var gott! Men kvällen sög! För Maria var/är sjuk och vi har inte setts sen vi slutade skolan i fredags. Och asså i övrigt så hade jag ingen att grilla med när dom tände den stora brasan. Var tvungen att umgås med min mamma och hennes kompisar, kul va.. Men aa, man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt. Så jag åt några pinnbröd och drack lite Coca-Cola, sen cyklade jag hem igen för att se på TV. (stört)
Igår messade jag Felicia och frågade om hon ville följa med på Coop och käka mjukglass. Så vi drog ut vid typ 12 tiden och det var så jävla bra väder! Solen sken och det var typ 6 grader varmt ute, om inte mer. Efter att vi hade mumsat i oss våra glassar for vi till A-torp och chillade på en bänk utanför Anderstorpskolan. Så vi satt där och schekte oss i solen och bara pratade om lite allt möjligt. Sen när vi skulle hem så skjussade Felicia mig på min min cykel, hehe! :P
Så aa, det har jag gjort. Inte mer än det. Men nu ska jag gå och se på TV innan jag ska gå och lägga mig. Jag och Maria ska kanske på MAX imorgon och äta lunch, om hon är frisk då alltså. Hej då! :)
YummiYummi! ^_^
Fotade Felicia i smyg, hehe!

RSS 2.0