Update gone wrong

Hej bloggen! imorse vaknade jag 10:00 och jag tänkte gå på stan och typ shoppa lite samt köpa med mig mat hem, sov. Jag kollade min mobil som jag alltid gör innan jag kliver upp ur sängen. Jag klickade mig in på inställningar och valde att uppdatera mobilen, vilket jag sent skulle få ångra. Jag är ett sånt fucking retard. Jag kan ingenting om sånt där, uppdateringar och säkerhetskopior. Det hela är som en labyrint för mig. Det slutade i alla fall med att jag förlorade alla mina appar, bilder, noteringar, röstmemon. You name it. Allt är i princip borta. Jag hann däremot lägga in mina bilder på datorn några dagar innan jag uppdaterade mobilen, så det är nog säkert + att apparna går ju att ladda ner på nytt igen, vilket inte är något stort problem. Det som jag känner mig mest ledsen och frustrerad över är att jag förlorade alla mina anteckningar. Skolgrejer som jag borde komma ihåg, mejladresser, lösenord och användarnamn till vissa plattformer. Jag hade typ 85% av mitt liv i dom där anteckningarna. Tankar och citat som jag skrivit ner, personliga berättelser som jag hade lagt ned en massa tid på att försöka få ihop till vad som kunde bli låtar. Saker som ingen egentligen har fått läsa om för att det var mina tankar. Så mycket texter som jag har skrivit, som i en dagbok, allt ät borta. Förmodligen så är chansen väldigt liten för mig att jag ska kunna få tillbaka allt eftersom jag inte vet om jag har gjort en säkerhetskopiering tidigare.
 
Det positiva är väl att jag äntligen har rensat telefonen (LoL). Nu har jag i alla fall utrymmen nog och på ett sätt är det väl skönt att få "börja om" men just anteckningarna och alla mina röstmemon som jag spelat in, är verkligen något som jag saknar. Det var personligt och viktigt för mig. Något som jag inte ville visa för nån men ändå ville ha kvar av någon anledning. Från och med nu kan jag börja börja skriva nytt material men det känns väldigt jobbigt att bara börja om så där, men det är väl som dom säger, man lär sig av sina misstag.
 
Idag lärde jag mig att jag alltid ska se till att säkerhetskopiera mina saker innan jag uppdaterar min mobil igen.
 

bjussar på en bild från i somras.
 
 

Merry X-mas

God Jul på er allihopa! Idag var det Julafton! (ja, jag vet att klockan är över 12 och att det nu är den 25/12 men jag är fortfarande vaken så för mig är det fortfarande Julafton)
 
Macy
 

Vi for till mormor i Boliden redan vid 14:00 och var där ända till kl. 22:30 på kvällen. Det blev en lång dag men det var ganska trevligt ändå. Jag var med min mamma, mormor, moster och hennes kille. Vi åt Julmiddag, spelade Julklappsspelet och jag vann 2 chokladaskar och en trisslott (utan vinst). Vi öppnade även alla Julklappar. Här är en lista på i princip alla Julklappar som jag fick.
 
•5SOS's LIVESOS album
•5SOS's Amnesia EP
•5SOS konsertbiljetter (!!!)
•en rosa selfiestick
•en Bubble Scope kamera
•Jul/nyårs kläder
•2 chokladaskar
•smycken
•en akustisk gitarr + gitarrfodral
 
 

Och ja, jag fick faktiskt konsertbiljetter av min mamma för att gå och se självaste 5 Seconds Of Summer tillsammans med min storasyster, Sanna. Den 13 Maj 2015 står jag i Globen, Stockholm, och ska få se 4 av mina största idoler och förebilder, mitt favoritband. Det är helt jävla sinnessjukt! Jag bara skrattade och sa "OMG" oavbrutet när jag fick biljetterna i handen. Jag är så tacksam och jag kan knappt vänta till konserten! 5 månader bort men det klarar jag av, jag väntade ju i ett helt år innan jag fick se Justin Bieber, så jag kan nog hålla mig i 5 månader för att få se 5SOS. Det är det trotsallt ju värt! ;)
Nu börjar nedräkningen! 

I wish that I could wake up with amnesia

Hej imorgon får vi Jullov, vilket känns jävligt skönt, bara att få slippa skolan för ett tag. 

Jag har börjat åka buss till skolan, vilket jag aldrig brukar göra annars, men nu har jag gjort det i princip varje dag den här veckan. Jag fick ett busskort av mamma som inkluderade 20 resor. Jag måste faktiskt medge att det är ganska skönt att åka buss på morgonen, visst är det jobbigt att kliva upp tidigt men det är värt det. Jag har somnat typ vid 3-4 på morgonen nästan varje dag den här veckan men ändå lyckats kliva upp i tid och stå vid busshållplatsen kl. 07:45 Vilket jag måste säga är ganska imponerande med tanke på att jag inte är en morgonmänniska och kommer ganska ofta försent till skolan, men jag har blivit bättre på att hålla tiden nu än tidigare år.





Jag borde bli bättre på att lägga upp selfies här på bloggen, 
bilderna från min nuvarande header är typ från 1:an-2:an





Julcaféet 2014, Dockdans ES3c

Hej! idag hade vi dansföreställning på Hallen, Nordanå. Vi samlades kl.13:00 i sminkrummen på Nordanå där vi skulle sminka oss, sen skulle vi samlas inne på Hallen kl.14:30 då vi skulle byta om till scenkläderna och värma upp och ha genrep en gång. Publiken släpptes in kl.15:50 då den första föreställningen började kl.16:00


Min kostym

Ya like ma hairdue ;)


Fucking Tokio Hotel in 2006 #lol

Liiips


Docktema ^^

Vi var nummer 6 av 9, så vi fick vänta ute i hallen ett tag men det gick ändå bra. Min mamma kom och kollade på den första föreställningen och hon filmade (såklart) med våran iPad. Det kändes ganska bra, det var såklart nervöst men jag var ändå inte så nervös som jag oftast brukar vara. Jag kände egentligen ingenting, jag tänkte inte, jag bara körde på och försökte göra mitt bästa.

Sen var det paus i typ en timme då vi skulle hinna äta men vi var några som stannade kvar i Hallen och åt. Mamma hade redan farit iväg då men hon for på Coop så då köpte hon en banan, en choklad Corny och en liten gul Fanta som jag bara kunde slänga i mig lite snabbt innan det var dags för nästa föreställning. Jag satt i omklädningsrummet med en tjej i klassen och pratade lite medans jag åt.

17:30 hade vi uppvärmning och gjorde lite övningar till musik i flera grupper (som vi alltid gör när vi är på Hallen). Sen var det dags för sista föreställningen som då var kl.18:00. Min klass stod i ett hörn ett tag och väntade på insläppet så att vi sen kunde gå ut i hallen igen där vi en än gång fick vänta.

Sen var det dags. Jag gick in först med alla andra bakom mig, sen dansade vi.

Jag måste säga att den sista gången gick bättre än den första. Jag tror att alla gav allt just då och verkligen gick in i sin roll. Det kändes bara väldigt bra! :)

När vi var klara och gick ut i hallen igen så hade vi en gruppkram innan vi sen skulle in på scenen igen för applådtack tillsammans med alla andra dansare som också var där och uppträdde. 

Sen bytte vi om, sa hej då, och for hem. Imorgon och på Tisdag så ät vi lediga från dansen och på Fredag får vi äntligen Jullov! :) Helt sjukt vad tiden går fort. Julen känns konstig i år, jag är lixom inte lika taggad som jag vanligtvis brukar vara. Jag bryr mig nästan inte i år, det låter ganska hemskt men så känns det i alla fall.

Det är en fucking jävla hund på övervåningen som ylar och skäller så högt att jag blir nästan lite psykotisk. Hoppas att den stänger käften snart så att jag kan få sova ifred! *ugh*

Anyways, god natt!

what is grey?




where words fail, music speaks

Hej Jag sitter just nu vid min dator och lyssnar på musik i mitt headset, när jag precis började tänka på en idé som jag har till mitt rum (som fortfarande inte är färdigt sen flytten).
Jag har tänkt att försöka skriva ut bilder och göra om en ny fotovägg som kommer att bestå utav alla mina favoritalbum. Istället för bilder på fina platser och artister som jag ser upp till så tänkte jag istället sätta upp bilder på min favoritmuik, alltså album som har "talat" till mig under den största delen av mitt liv.
 
så här är alltså några bilder på mina favoritalbums och EP:s just nu
som jag tänkte sätta upp på min vägg.
 
     
     
 
 

Live music = Good music


RSS 2.0