Fredag

-It's friday friday, gotta get down on fridayyy..

Hej! :) Bara så att ni vet så hatar jag den där låten, blir störd av den! Men tänkte att det var lite roligt efetrsom det är fredag idag, yey!! :D Fast just nu är klockan 22:34 och det är alltså kväll.

Idag var jag och mötte mammsen på stan (efter skolan då). Vi gick till Aveny Sy, där jag alltså gjorde ett till hål i örat. Så just nu sitter jag här med två hål på varje öra. Sen när det hålet som jag tog idag har läkt, ska jag göra ett till p högra så att jag har tre hål på högra och två på vänstra. Det gjorde jääävligt ont när hon kom och tryckte in den där maskinen i min lilla öronsnibb, men det gick så fort jag inte ens hann med när hon tryckte. Men det gick bra och det blev fint och jag är nöjd! Är lite öm bara där nu men, tur att jag typ alltid sover på höger sida och inte vänster! ;)

I onsdags hae jag tid på Clive Russel klockan 15:45, men jag kom tidigare så jag fick gå in typ 10 minuter tidigare än planerat. Så aa, nu har jag alltså tagit farväl av min blonda/gul-bruna hårfärg och sagt Hallå till min nya MÖRKA hårfärg. Det var alltså så att jag hade bestämt mig för att färga mitt hår till brunt, alltså ganska chokladbrun. Eftersom jag hade blont hår då så tänkte ju inte frisören som jag var hos att det drar åt sig mer färg. (alltså att det blir mörkare än det ska) Så när jag var klar hos frissan, satt jag alltså där och såg ut som en jävla svartskalle. (no efence för er som tänkte fel där ett tag, jag menar inte mörkhyade!) Så jag övervägde där ett tag om jag skulle rufsa ihop mitt hår och dra en mössa över skallen nästa dag när jag skulle till skolan, så blev det inte. DOCK gick jag runt med min svarta munk-kofta och hade luvan över mig nästan hela förmiddagen. Nu har det ju gått några dagar sen jag färgade håret och jag börjar faktiskt känna mig ganska bekväm i det, jag blir bara mer och mer van. Sen så kommer det ju att bli ljusare när man duschar osv.

Har typ inget mer att säga nu, så.. God natt! :)


Lite suddigt kanske, men såhär ser det ut i allafall!
Det är i form av en stjärna med en diamant/silver sten.


Nytt linne från BikBok..


Och denna top, oxå från BikBok. Man ska ha den under
en genomskinlig blus! ;)

Känner mig so men stor fet idiot just nu!

Hej och hallå i rutan! :) Känner att min blogg inte är så uppdaterad som den faktiskt borde vara, ni får ursäkta mig för det. Känner mig som en stor och fet idiot just nu, glömde bort en av mina bästisars födelsedag i lördags. Felicia fyllde ju 13 hela år då, GRATTIS VÄNNEN MIN!! <3 Vet inte varför jag kunde vara så dum och glömma bort det. Men aa..bättre sent än aldrig, eller hur!? ;) Var på solbacken med mamma igår och köpte en ny kattsäng på Arken Zoo. Våran katt fick ju två små fina kattungar natten till onsdag förra veckan. Klockan fem på morgonen låg vår lilla Macy och krystade ut två små sötingar. Haha, vi hade ingen aning om att hon var gravid! XD Mamma tyckte att hon hade blivit lite rund på sistonde, hon sa det två dagar innan Macy födde. Så det kom ju väldigt plötsligt och det är fortfarande en chock för oss båda. Men dom mår bra och är blinda i ca.2 veckor till. På torsdag ska min mamma på kurs och det innebär FF med Maria, WIHOO! :D Hon kommer då hit och ska sova över hos mig. Vi ska göra kyckling i cornflakes till middag och ska nog baka pizzabullar lite senare mot kvällen. Vi ska se Breaking Dawn oxå, fick ju den fjärde filmen av Twilight av mamma i fredags. Har inte så mycket mer att berätta. Imorgon blir det att se på Desperate Houswives och bara dega i soffan framför TV:n. Ska gå och lägga mig nu, är astrött! Hare king, bye! :)


GRATTIS ÄLSKADE VÄN! <3

TjaTja bloggeeen!

Vi drar till MALÅ fest hela HELGEN se upp i backen för SVENSKA attackeeen!

Jao, är i Malå just nu. Bloggar genom mobilen så..näe, det känns inte som att det kommer bli så "fint" inlägg. Ligger i sängen nu i allafall, trött och varm som fan eftersom detta lilla sovrum inte är mer än en halvmeter bred från tvåvåningsängen och till väggen. Hörde just en mumlande röst från ovan (Maria) som försökte säga mig att jag..sa något!? Vetefan..
Imorgon (idag blir det ju igentligen menmen..) så ska vi väl åka mer skidor. Sen på kvällen blir det att släpa sig till hotellet och äta tacobuffé. Klockan 20:00 är det ju melodifestivalen också, vem hejar ni på? Molly Sandén var ju väldigt duktig, vet inte annars vem jag hejar på.

Men nu ska jag ge Maria en kick i baken så att hon slutar snarka, blir fan i me tokig snart!! Aja, god natt all ni som är uppe! :)


Photoshoot

Hej! :) Idag har jag varit med Felicia, vi har varit ute och fotat nästan hela dagen. Vi har tagit jättemånga fina porträttbilder på varandra! Det har ju varit så soligt ute idag och det var perfekt väder för att dra fram systemkameran och knäppa lite foton. Men det var så jääävla kallt ute och Felicia hackade tänder, bokstavligen! Hon fick låna ett linne och smink av mig, sedan drog vi ut i det kalla vintervädret och posade. Men sen så laddade min kamer ut så vi var tvugna att sätta batteriet på laddning. Men under de tiden plockade vi fram lite fika, så vi satt i köket och mumsade på citronmuffins och jordgubbsfestis. Men så slog klcoakn två och ingen av oss hade ätit någon lunch. Felicia blev så sugen på en macka så vi for in till stan och köpte en var på Subway, sedan cyklade vi hem till mig och åt våra mumsiga mackor framför TV:n i vardagsrummet, supermysigt! ^^ Efter ungefär två timmar hade batteriet laddat klart, så då drog vi ut igen på vägen och fotade Felicia. Eftersom jag bara hade tagit två suddiga bilder av henne innan min kamera laddat ur, så behövdes det ta mer bilder! Sen stannade Felicia hos mig enda till klockan 7 ungefär. Men nu ska jag sluta skriva och fortsätta se på Top Model Sverige, skit bra program säger jag bara! Ses<3

Bilder från våran Photoshoot! :) Vad tycker ni?

RSS 2.0