12.12.12

Hej! Igår var en ganska så speciell dag. Det var den 12.12.12. Alltså, klockan var 12:12 den 12/12 2012. Det är sista gången som vi får se ett sådant datum. Nästa är om typ mer än 80 år, eller nåt sånt..
När det inträffar ett sådant datum så hoppas man kanske alltid på att det ska hända något spännande. De var nog många som gifte sig, fick barn, var med sin älskade osv. Min dag bestod varken av bröllopp eller romantik. Men det blev en väldigt bra dag ändå! Jag var med Julia och Lovisa hela dagen och vi hade jätteroligt tillsammans! Vi hade rast innan matten så då gick vi och satte oss vid en dator och inväntade klockslaget 12:12. Vi satt med varsin mobil och bara stirrade på klockan. När den slog 12:12 kastade vi oss bara över samma dator
för att fota det stora ögonblicket. "Den viktigaste minuten i våra liv!" som Lovisa sa. Haha! :) Tydligen så skulle vi vara i en annan sal än den som vi brukar vara i på matten, men vi kunde inte hitta rätt. Så vi gick till det vanliga klassrummet och fatta vilken tur vi hade! Ebba var precis på väg därifrån, vi frågade var vi skulle vara.
Vi följdes åt och vi kom precis i tid! :)
 
 Idag är det ju Lucia och i skolans aula så hade musikarna årskurs
1, 2 och 3, luciatåg. Det var mysigt och det de sjöng jättebra! Så då satt vi med klassen där i drygt 45 minuter. Efter det så gick jag, Julia och Lovisa och åt lunch. Maten var äcklig, men vi fick oss en lussebulle var i allfall. Så det blev också en jättebra dag!
 Lucia i aulan 11:45.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0