Klassfest på Allstar

Hej! i Fredags var jag på klassfest hos Frida Lundberg. Vi var 8 tjejer från Dansen som var där, så vi var väldigt få men det var mysigt. Det var då jag, Frida LB, Frida LM, Nikki, Lisse, Johanna, Emelie H och Emelie L
 
Jag skulle ta bussen från Nyckelgatan in till Centrum och sen försöka ta bussen därifrån med tjejerna men min buss som jag skulle med kom aldrig trots att jag stod ute och väntade i typ 15-20 minuter. Min mamma jobbade till 22:00 den kvällen så jag hade ingen som kunde skjussa mig. Jag blev besviken för jag trodde att jag skulle stanna hemma då, så jag gick in igen. Jag skrev i våran klass Facebook chat hur läget låg till. Inte långt efter det så ringde Emelie Hedlund och sa att dom redan var på väg så dom kunde hämta mig. Jag gick då ut igen och behövde inte vänta länge innan dom kom. Bilen var då full så jag fick sitta i Frida Lundmark's knä. (!!) Det var lite jobbigt att sitta så för jag var tvungen att luta ner huvudet för att det tog i taket och bilen körde då dubbelt så fort som den normala hastigheten + att det var väldigt halkigt ute. Vi hade då tur att ingen polis såg oss.
 
När vi kom fram så gick vi in till Frida och Johanna som också var där, sen gick vi alla 8 till Brothers restaurang, där jag aldrig har varit förut eller ens visste att den restaurangen fanns.
 
Jag åt då en kycklingsallad med vitlöksdressing och så drack jag en burk Sprite till middagen.
Det var faktiskt riktigt gott..
 
Efter det så gick vi hem till Frida igen och de började göra sig fina och klara för kvällen men jag hade inget speciellt att fixa så jag satt mest bara där. Sen började de dricka i alla fall. Jag själv hade inte med mig någon Alkohol och jag ville egentligen inte ta av deras men sen erbjöd Lisse mig att smaka lite av hennes Vin så då gjorde jag det. Vi lekte då lite lekar som namnleken och "Sanning eller konsekvens", spelade kortlek, osv. Sen tyckte Frida LB och Frida LM att jag skulle ta Shots och jag ba "jaha, okej.." så ´de drog in mig i köket och där fick jag då 2 Shots, sen efter det så gick det bara uppåt. Jag blev snabbt snurrig men inte så att jag mådde illa, tur nog. Jag har än så länge aldrig mått illa när jag har blivit full, vilket är skönt.
 
När klockan var runt 11-12 på kvällen så fick vi skjuts in till Centrum då vi skulle på Allstar. Vi kunde bara fara 4 åt gången då alla inte fick plats i bilen. Jag åkte med Frida Lundmark, Nikki och Johanna. Vi gick över Torget och jag höll i Frida för jag var så virrig och jag höll på att skratta ihjäl mig åt absolut ingenting. Jag åkte med första bilen för att jag hade inge legg med mig för mitt hade gått ut och jag hade inget pass heller så vi försökte snacka oss in med vakterna som stod utanför, så jag visade min Facebook sida för att visa hur gammal jag var, vilket faktiskt fungerade för vakten där sa "Okej, jag tror jag känner igen dig" vilket var lite roligt då jag aldrig riktigt hade varit där tidigare.
 
Vi kom in i alla fall och hängde av oss ytterkläderna, sen kom de andra tjejerna ganska direkt efter oss. När vi gick in i den mörka lokalen som bara lyste rosa och musiken dunkade, det enda jag kunde tänka på då var "Så det är så här en krog ser ut, det är det här som jag gått miste om". Det var faktiskt inte så mycket folk där, det var ganska skönt. Under kvällens gång så köpte jag en Shot och en Rosa Panter drink som var ganska god, sen satte vi oss vid ett bord med två tjejer som då satt där själva, inte för att jag riktigt minns vilka dom var men de var då trevliga. Sen blev vi ganska många runt de bordet, några killar kom som jag inte kände men vad jag minns så provade jag en killes keps.

Alltså man är ju inte vacker på fyllan..
 
Vi dansade också vilket var riktigt roligt, jag sjöng högt utan att vara rädd för att någon skulle höra mig, vilket var skönt för jag tänkte inte, jag vara bara mig själv. Jag minns att jag frågade DJ:n om han kunde spela Uptown Funk med Bruno Mars så han spelade en remix av den låten och det av riktigt roligt. Vi gick på toa några gånger också minns jag och vi tog några rökpauser (jag rökte inte) då vi stod och pratade om allt och ingenting.

  ^_^
 
Overall så var det en helt amazing kväll och jag hade verkligen jättekul med klassen, mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Jag hade inte räknat med att jag skulle dricka så mycket för jag hade ju inte med mig någon egen Alkhohol eller ett legg, så jag hade egentligen tänkt fara hem när de skulle på Allstar men jag är glad att jag stannade och att kvällen blev som den blev, även fast jag blev så full som jag någonsin har blivit men jag visste ändå vad jag gjorde. Jag överdriver inte när jag säger att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv, det var det därför att jag levde som jag ville leva och jag var den person som jag var rädd för att vara. Jag var mig själv.
 
Jag for då hem då dom stängde, så när klockan var över 02:00 så fick jag hämtning av mamma.
 
När jag vaknade morgonen efter så var mitt huvud lite snurrigt men annars mådde jag hyfsat bra. Jag köpte en EP på iTunes direkt när jag vaknade och det var typ det enda som jag lyssnade på under den dagen. Jag har nog ärligt lyssnat på den EP:n varje dag sen den kom ut. Lolz
 
 
 
 
 
 
 

10 saker

Har du varit utomlands? Ja, 8 gånger, 9 länder sammanlagt om man räknar med Norden och mellanlandingar.
 
Favoritband? 5 Seconds of Summer, The 1975, All Time Low, Chase Atlantic, Twenty One Pilots, Green Day, Sleeping With Sirens (BMTH och Nirvana är också helt okej)
 
Bästa skådespelaren? Robert Pattinson har alltid varit en favorit för mig men det finns ju så sjukt många som är bra!
 
Senaste filmen som du såg på BIO? The Theory Of Everything (lätt sevärd film)
 
Har du någonsin ångrat något som du har gjort på fyllan? inte direkt. Dom få gångerna som jag väl ha festat och varit ute har jag varit med klassen och det har då varit bland dom absolut bästa kvällarna.
 
Nämn 3 saker som du inte kan leva utan? Mobil, musik och mina katter
 
Vem är din bästa vän? Jag har tyvärr ingen bästa vän just nu men jag har några få vänner som jag känner att jag klickar väldigt bra med.
 
Vilken är den bästa frukten? BONANA
 
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Alltså jag kan ju skratta åt nästan vad som helst, men senaste gången som jag fick ett skrattanfall var nog i Fredags då vi hade klassfest. Vi var på Torget typ 01:00 på natten och jag bara skrattade åt absolut ingenting men det var då roligt i alla fall.
 
Vad lyssnar du på just nu? Michael Jackson, det var ett tag sen jag lyssnade på han.

where my words fail, music speaks

 

Framtidsmässa på Scandic

Hej idag var jag med klassen på FramtidsmässaScandic hotell. Det var typ olika stationer där dom pratade om olika jobb som te.x Gruvarbete i Boliden, jobba utomlands, jobb inom Vården, osv. Lärarna hade sagt till oss att det var obligatoriskt men när vi kom dit 09:00 på morgonen sa Fredrik, vår samhällslärare, att han skulle ta närvaron och sen var det typ frivilligt. Alla gymnasieelever som går i 3:an var där, alltså från alla gymnasieskolor, så det var verkligen packat med folk. Det gick knappt att gå runt där och titta. Vi var bara där i typ en timme, under den tiden så gick vi runt några varv bara för att slösa lite tid. Tjejerna tog några rökpauser också, så vi växlade som emellan.

När klockan var typ 10:00 så bestämde vi oss för att fara därifrån. Jag gick på stan med Frida Lundmark och Emelie Hedlund, så vi gick på några klädaffärer.


Efter en stund så for Emelie och då var jag bara med Frida en stund. Vi gick på ICA, sen gick vi och fikade på Espresso House och satt där till typ 13:00 och bara pratade. Det var mysigt. 

deras juicer är faktiskt riktigt goda

Det var ett tag sen som jag var på Espresso House, det är mitt favoritcafé.

Efter några rundor runt om i stan sa vi hej då till varandra och sen gick jag på Tatung och träffade mamma och mormor, för dom satt och åt lunch där, så då gick jag och tog mat av lunchbuffén som serverades där.


Efter det så for mamma och skjutsade hem mormor i Boliden, sen dess så har jag som bara suttit hemma och slöat framför TV:n

Vi var lediga i Måndags, så av någon konstig anledning så känns det som att det är Fredag imorgon, men snart så.

Skriver mer sen under helgen.
Hej



Grekland / Turkiet (2014)

Nu kommer äntligen inlägget om min senaste utomlandsresa! Jag har skrivit tidigare att jag skulle ta upp det här på bloggen och nu har det ju gått typ 6 månader så jag tänkte att nu var det dags. 
Jag for till Grekland i Augusti 2014 och kom hem bara några dagar innan skolan började.
Så jaa, det var ju ett tag sen. Men nu är det här i alla fall.
 
Jag känner inte att jag orkar skriva om allt som hände under resan för att det finns ju alltid så mycket att säga när man har varit och rest någonstans. Därför tänker jag bara låta bilderna tala för sig själva. Jag tog väldigt många bilder under resan så det här blir en bildbomb.
 
S A M O S  -  G R E K L A N D
 
 
Vi flög över en massa öar innan vi landade på Samos
 
 
 
Jag gillade att husen var i olika söta färger.
 
 
Tog den här bilden när vi precis hade klivit av flygbussen.
 
 
Torget efter att man hade gått igenom lobbyn.
i det gråa huset fanns det en liten kiosk som vi besökte nästan varje dag.
 
 
 
 
 
 
En liten park som fanns nära pool restaurangen på hotellet.
 
 
 
 
 
 
Numret som vi bodde på
 
 
Våran balkong var riktigt mysig.
 
 
Jag dricker inte Alkohol ofta och är lite kräsen när det kommer till sånt
men jag har en liten kärlek för Breezer
 
 
 
Den vita Milkshaken var smak av Cookies 'N Cream
Den var så sjukt god! Jag drack den säkert 3-4 dagar i rak.
 
Jag ser så konstig ut på den här bilden på grund av vattnet.
Det ser ut som att jag har värsta Kardashian rumpan. Lol
 
 
Grekisk Fanta
Jag tror att det var smak av blåbär men det smakade typ som vanlig Tropisk Fanta 
 
 
Det första klädesplagget som jag köpte dagen efter att vi hade kommit till hotellet.
En grön jumpsuit från en liten klädbutik inne i byn 15 minuter från där vi bodde.
 
 
 
Utsikten från Taxi bilen
 
 
 
Vi tog en Taxi in till Centrum i hopp om att få besöka en massa shoppingbutiker
men det fanns inte så mycket som vi hade hoppats på så vi var bara där en gång.
Det fanns liksom inget att se där.
 
 
Tyckte det var lite konstigt med stolen som stod där mitt på gatan utanför ett av shopping stånden.
 
 
 
Haha! skyltdockan utanför en av klädbutikerna ba " I'm so fancy "
 
 
Det var riktigt fint när båten lyste upp under solnedgången. 
 
 
Det som jag köpte i Turkiet (förutom den gröna jumpsuiten som är från Samos)
 
 
Vårat mysiga lilla hotellrum.
 
 
Jag älskar Doritos
 
 
Första doppet i poolen!
 
 
 
Jag hade köpt tröjan/tunikan på H&M hemma i Sverige.
Jag kände mig så nöjd med min outfit så vi hade en liten photoshoot innan kvällen.
Min mamma har inte direkt några skills på att fota men vi lyckades ändå få några bra bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stora båtar som stod utanför hotellet på andra sidan av vägen.
 
 
 
K U S A D A S I  -  T U R K I E T
 
 
 
 
Staden som vi besökte heter Kuşadası
Vi skojade om namnet och sa " Koshatashi " istället för att vi visste inte hur man uttalade namnet.
 
 
Båten som höll till i den hamnen där vi klev av, var gigantisk.
mamma såg ut som en liten myra bredvid den.
 
 
Vi besökte den antika staden, Efesos, i Kuşadası
Det var så sjukt mycket folk där och det var så fruktansvärt varmt.
Det kändes nästan olidligt att bara stå upp.
 
 
Det var lite tråkigt och ganska jobbigt att vara där i värmen men jag är tacksam över att jag fick vara där.
Det var en häftig upplevelse och lite spännande att få lära sig om den historiska platsen.
 
 
 
 
Jag älskar palmer. Finns det palmer så är det officiellt ett paradis.
 
 
Jag tyckte att skyltdockorna hade så fina kläder på sig, speciellt den i blått.
 
 
 
 
 
 
Jag älskar att titta ut över vatten.
 
 
När vi åkte med båten mellan Grekland och Turkiet så lyssnade jag på en låt som heter
Wrapped Around Your Finger - 5 Seconds Of Summer
och varje gång som jag hör den låten så tänker jag alltid tillbaka på den där båtturen.
Det var första gången som jag hörde den låten och jag minns att jag stod längst ut på båten och bara tittade ut över vattnet medans jag lyssnade på den låten och bara tänkte på allt och ingenting.
Efter det så är den en av mina favoritlåtar för den bär ett häftigt minne med sig.
 
(så djupt)
 
 
Tillbaka på Samos efter båtresan till Turkiet
 
 
Jag är en Pizza entusiast. Varje gång som jag är ute och reser så äter jag alltid en pizza där jag är
för att jag vill veta vilket ställe som har den bästa Pizzan och av alla ställen som jag har varit på
så har Grekland den absolut bästa Pizzan. (om man inte räknar med Pizza Hut)
 
(räkna hur många gånger jag kan nämna ordet "Pizza" i tre rader)
 
 
 
 
 
 
" if you like Piña Colada! "
 
 
Min fina nya lilla väska som jag köpte i Turkiet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotellet som vi bodde på låg väldigt nära flygplatsen, så vi såg säkert 4-5 flygpan som flög över oss varje dag.
De hade ju precis lyft så det lät väldigt högt när dom kom.
Det var ganska jobbigt när man låg och solade på stranden och försökte koppla av.
 
 
 
 
 
Jag fick en klänning av mamma innan vi for utomlands.
Det här är enda gången som jag har använt den.
Jag brukar sällan klä mig så här men jag ville vara extra fin för en kväll då vi var på en så vacker plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Redo för ännu en myskväll inne i stan.
 
 
Det fanns en liten matvarubutik vid kajen inne i Centrum, där dom sålde Coca-Cola flaskor
där det stod sångtexter på varje flaska. Jag tyckte det var lite kreativt så jag köpte en Coca-Cola Zero
 
 
 
När vi gick igenom hotellet på vägen till vårat hotellrum
såg vi en liten kyrka som stod precis utanför en av restaurangerna på hotellet
så vi gick in för att titta lite.
 
'
 
 
Vi tände ett ljus för pappa i den lilla kyrkan
 
 
Svalkade mig med en Breezer när vi kom hem på hotellrummet igen efter en varm kväll inne i stan.
 
Hotellet som vi bodde på
 
 
 
Sista frukosten på hotellet innan flygresan hem. 
 
 
 
Vad jag lyssnade på i min mobil på planet, på vägen hem till Sverige
 
Det var allt som jag hade att säga om den resan.
Såklart så finns det så många fler bilder att visa
men jag känner att jag har fått med det viktigaste bilderna, så nu tänker jag avsluta här.
 
Hoppas att ni har haft en bra kväll.
 
 
 
 
 
 

glad alla hjärtans dag

Happy Valentine's day peeps!
om man är singel så kan man äta godis, vilket är vad jag gör ikväll. 








workshop & konstutställning

Hej! idag var vi på konstutställning med klassen på Nordanå. Det var ganska intressant men tråkigt på samma gång. Vi skulle skriva om konstverken osv. När vi var klara så fick vi sluta. 


Jag blev klar runt 13:00 tiden så då gick jag till CK och blev upphämtat av mamma och mormor som oxå var med, dom kom precis från Boliden. Vi for sen och åt lunch på Valentino, en restaurang som jag aldrig har varit på tidigare men jag beställde en Vesuvio pizza och en Cola, det var väldigt gott. 


Efter det så fick jag skjuts hem och mamma körde till Boliden för att släppa av mormor. 





Jag fick en rosa "selfie stick" av mamma i Julas men jag har knappt använt den så jag tänkte att "today is the day" bara för att jag hade på mig en ny skjorta och jag var bara lite extra nöjd med min outfit.

Kl.17:00-19:00
var det en workshop på Mullberget som var obligatorisk och min klass skulle fara tid men sen visade det sig att ingen kom förutom jag och en annan tjej från klassen. Däremot så var det några dansare från 2:an och Dansväxthuset som var där så vi var ändå några stycken. Dock så dansade vi ingenting, vilket jag tyckte var lite konstigt, istället så gjorde vi övningar då vi skulle inta olika positioner och typ "bygga" en scen av det, alltså bygga upp en slags historia med våra kroppsspråk. Det var ganska tråkigt men lite kul oxå.

Jag fick hämtning av mamma sen när vi hade slutat, då for vi på Coop och handlade lite sen for vi hem och sen dess har jag som bara myst med chips och godis. Helt okej Fredag! :)




Tankar 23:28











RSS 2.0