Jag fick detta..!

O.M.G! Jag blev så glad för boken♥En "Kimmi Junior" mugg!
Dom här fick jag i Julklapp...

Men jag kanske ska byta dom till rosa istället..?

Det här är några av grejerna som jag fick i Julklapp..! Angående hörlurarna, jag fick dom inte på Julafton. Dom kom inte fram i tid...Stina och Sanna (mina storasyskon) beställde dom svart-vit-rosa till mig. Men dom hann inte komma fram i tid till Julafton! Så när dom kommer fram, då KANSKE jag ska byta dom till rosa..kanske!?

Time-Out

Hej! Detta är ett inlägg till mina kompisar på GSM! Hejsan kompisar♥ Jag hoppas verkligen att ni ser det här!! På min profil (på GSM) har jag ju försökt rekomendera min blogg. Och jag hoppas att ni läser den..? Men nu är det såhär att jag fick ett mejl från  _millan96  där det stod att man ska "skicka detta till 10 personer, logga in, logga ut. Och sen har du 10.000 gp." det gjorde jag (så dum som jag var) och nu har jag fått en Time-Out av Yoooh. Jag kan altså inte chatta med någon av er förän den 25/12 kl.13:49. Jag är inte sur på  _millan96  !! För hon visste inte att man kunde bli rapporterad, hon trodde liksom att det var "Okej..!" att skicka mejlet. Men jag var ju väldigt dum som skickade vidare mejlet! Men om ni vill nåt, eller vill snacka. Då kan ni skriva det som kommentarer på den här bloggen. Eller chatta med mig via Facebook. http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001499861130 (Om ni inte har Facebook, då kan ni använda bloggen istället.)

Jag hoppas att min bäzza (GSM bästis), sweet-candy! ser det här. ♥ God Jul & Gott Nytt År ♥ Till alla mina klasskompisar och familjen♥ Men också till mina GSM kompisar: Ladygagamix, sweet-candy!, Alexandra-_00, Fina.Linn, LillaJenny1, lorten22 och tindra.jag ♥ Jag älskar er alla så *** mycket!!! Ni är alla 3S=Söta, Snygga & Snälla!!

(Jag tror att Ladygagamix brukar läsa min blogg ibland..?) Så om du gör det, då kan du väl mejla alla mina kompisar som jag har skrivit upp på bloggen. Skriv isåfall att jag har fått en Time-Out.
Det skulle vara jättesnällt!! Snälla Ladygagamix, då är du Supersöt♥                                                                                           

Äntligen..!

Det är Jullov<3 På fredag är det JULAFTON, asså kan ni fatta..! Det är bara 2 dagar kvar nu innan julafton. Igår var jag på julfesten som jag skrev om i förra inlägget. Det var ganska kul! Lite trångt kanske men, det får man väl tåla. Dom hade rökmaskin också, det var jätte kul att dansa i det. Men man såg nästan ingenting, så det var ju ett problem. Nomeneringen var väldigt spännande, men självklart så blev jag inte nomenerad..! Men Lisa www.endastlisa.blogg.se blev nomenera för andra året i rad! Förra året vann hon för "årets snyggaste tjej" och den här gången blev hon nomenerad för "årets snyggaste klädstil" (jag minns inte vad det hette, men nåt åt det hållet..?) Axel van pris för "årets sötnos" hahaa, det var ju kul! För han är så kort XD Men jag ska inte säga så mycket! Hahahahiihi!!

Men..aa...jag har inte så mycket att skriva om idag? Jag tängte att jag skulle lägga ut en bild på mig själv från igårkväll, men jag glömde fota! Hahaa...så antagligen får ni väl se några kort på mig efter Jul och Nyår?! Men nu ska jag gå och äta lite frukost, som jag brukar skriva: Bye Bye...SMILE! :D

En Vecka!!

Hej! Alla kompisar<3 Idag är det en vecka kvar till julafton! På måndag är det sista dagen i skolan, vi kommer att gå till typ..13:00. Sen är det julfest på E4:an! Dom brukar ha lekar, uppvisningar...och dom brukar ha en sån där kul grej. En tävling..det brukar vara tex. "årets.." snyggaste tjej, snyggaste kille, årets blondin och till och med "årets rumpa" ? Dom ropar upp olika namn från olika klasser, och sen ropar dom ut vinnaren. Då får vinnaren komma upp på scenen och få ett diplom/pris. Det är faktiskt ganska kul! Jag hoppas att jag blir nominerad till något! Det var väl allt tror jag? Bye Bye...SMILE :D

Dagens Bildbomb!


Felicia´s bild till Agnes<3

Hej! Nu är det inte Agnes som skriver, det är Felicia! Gjorde den här bilden till Agnes för att hon ska fatta hur mycket hon betyder för mig, och att hon är super snygg;) Kommentera gärna vad ni tycker om bilden =D  //Felicia<3

Bjuder på en bild..!

Peace ;D

Uppdaterar..!

Oj! Hjälp...nu var det länge sedan som jag var inne! Varför jag har varit offline på MSN, facebook, bloggen, GSM, mm. Det är för att vi har haft en massa virus på våran dator, så vi var tvungen att omformatera datorn! Så nu måste vi börja om på nytt, allting är typ borta. Men vi har fört över alla bilder, filmer o sånt...till en externd hårddisk. Så nu behöver vi bara stoppa in skivan och föra över allt igen. Men tyvär så kan inte jag se på videos på YouTube, för att jag behöver ett program som heter Adobe Flash Player. Jag kan ingenting om sånt där! Särskilt när det kommer till virus osv.

Men nu är jag iallafall tillbaka igen, och jag ska försöka att uppdatera lite mer på denna blogg. Men kom ihåg att jag kanske inte kan vara inne så jätte mycket, för att ibland så funkar inte vårat internet. (av någon konstig anledning?)

Men..aa....hur mår mina kära vänner idag då? Hahaa! Näe..men....jag har faktiskt inte gjort så mycket under veckan. Jag var på en grej som heter Idol X-mas igårkväll. Jag trodde att vi skulle leka en massa lekar o sånt. Men asså det sög!! Fett tråkigt :(

O.M.G. Imorgon är det Idolfinalen kl.20:00. Allihopa..ni får inte glömma bort att se det! Altså: ni som gillar/älskar Idol. Jag hoppas att Jay vinner, men Minnah är ju också väldigt bra. Synd bara att Linnea åkte ut förra veckan! Det trodde jag aldrig, jag hade hoppats att det skulle vara Jay och Linnea som skulle stå i Idolfinalen! Igår (tror jag) så var Jay och Minnah med på "VAKNA! Med The Voice" dom pratade om imorgonkväll. Maria Montazami var också med, samma dag.

Men nu ska jag gå och se på TV. Bye Bye...Smile =D

RSS 2.0