That's The Spirit

Okej.. Så jag låg vaken i sängen ända till 02:30 förra natten och tittade på det här klippet (inte hela dock) men herregud! Jag kan fortfarande inte släppa det. Vilken sjuk energi. Att få gå på en sån här konsert ligger väldigt högt upp på min Bucketlist just nu!
 
 
gråter nästan för att Bring Me The Horizon kommer till Stockholm om typ 2 månader med sitt nya album (viket jag har lyssnat på varje dag sen det kom ut) och dessutom så kommer dom att ha med sig PVRIS på Turnén och såklart så kommer inte jag att kunna se dom live.. FML

Cross my fingers hard

Äntligen är det fredag och gud vilken bra dag det har varit alltså. Soligt och varmt men ändå lite fruset och kallt.
 
Bussen till skolan var nästan helt tom imorse. Jag och Alicia satt längst bak i bussen och delade headset för en stund. Vi lyssnade lite på Bring Me The Horizon's nya album That's The Spirit (vilket kom ut igår och det är fan helt amazing!) men det var som mysigt att bara sitta där och mysa till musik. Hela förmiddagen var ganska seg. Jag hade matte på morgonen och sen svenska vilket var skittråkigt men sen var det lunch och då satt vi ute allihopa i solen vilket var ganska najs. Efter lunchen hade jag musik vilket var helt chill.
 
Efter skolan så fick jag, Amanda och Erika skjuts in till stan av Norin
 

Sen for Erika så då gick vi till Espresso House och fikade. Norin bjöd mig på en Chai Latte vilket var supergott!
 
 
 
Efter fikat så gick vi på Hemmakväll där jag och Amanda köpte lösviktsgodis. Sen for vi på Max och köpte mat igenom Drive Throughn och sen for vi hem till Amanda och åt maten i lekparken där utanför, vilket är precis utanför där Stina och Matte bor, så jag messade Stina och då kom hon och Matte ut med Tuva för att hälsa en liten stund. Efter det så for vi till busstationen och släppte av Amanda, sen fick jag skjuts hem av Norin, så klockan var alltså vid 19:30 då jag kom hem. Det var en lång och kul dag och ett väldigt bra avslut på denna veckans fredag. Resten av kvällen har jag då bara suttit vid datorn och ätit lite chips och godis. Mamma jobbade kväll så hon kom hem nu vid 22:00.
 
Annat som också har hänt under den här veckan var att jag och mamma flyttade in från stugan i söndags och då rensade jag även halva min garderob medans jag lyssnade på musik, bara för att jag kände mig något extra produktiv. Jag var även på den internationella matfesten igår som drog igång nu i veckan, så då sat jag och åt grekisk mat på torget med Jojje, Amanda och Alicia. Sen gick jag och Alicia själva på stan en liten stund innan vi sen träffade Norin men jag for hem ganska direkt efter det. 
 
 

Herregud vad mycket jag har att säga nu känner jag.. Jag känner mig nästan anfådd. Herregud..
 
Jag har nu gått precis 4 veckor på Solvik och under den korta tiden har jag på något sätt lyckats få 5 "nya" vänner och det är som dem jag umgås mest med när jag är på skolan, men även utanför skoltid också. Jag vet inte, det känns bara väldigt bra att få vara delaktig i en kompisgrupp så där, för det är inget som jag är van vid. Alltså allt som har hänt nu under dem här 4 veckorna på Solvik är fan mer än vad jag nånsin gjorde under mina 3 år på gymnasiet. Även fast det kanske inte verkar så speciellt men allt det här är verkligen en helt ny del i mitt liv. Det är lite skrämmande men spännande och det känns bra att få testa sina, nästan riktiga, vingar. Det är väldigt kul och jag trivs. Jag trivs verkligen. Jag är så nära som jag kan komma just nu att bli den person som jag verkligen är. Inget mer att gömma sig bakom ett nervöst smile eller låtsas vara upptagen på mobilen. Inga mer lunchraster spenderade på toaletten och ingen mer utfrysning. Nu ska jag må bra på riktigt och jag ska fan kämpa för att det ska hålla i sig så länge det bara går. *Fingers crossed*

Equality.


RSS 2.0