Fråga 7

7. Beskriv dig själv med 3 ord?

Svar: Lugn, omtänksam och drömmande.

Det vara alla frågor som jag hade att bjuda på. Hoppas att ni (som har hängt kvar) tycker att det var lika roligt som jag tyckte. Nu ska jag gå och lägga mig till sängs, imorgon är det äntligen Fredag! Vilket betyder att det är helg = sportlov = vår = 1 Mars = Justin Bieber's födelsedag. Malå nästa! Längtar som fan!! Aja, vi hörs. God natt! xoxo<3


Fråga 6

6. Berätta kortfattat om dig själv?

Svar: Jaa du.. Jag är väldigt musik intresserad, som så många andra. Jag är en väldigt lugn person, tänker väldigt mycket och gillar inte riktigt att bara slänga mig in i vissa situationer. Men jag älskar att skratta och ha roligt. Jag vill alltid röra på mig, även om jag inte gör det så ofta. Haha! ;) Jag är kääärleksfull, älskar att ta hand om andra. (asså fan, det blev inte så kortfattat!) Men aja, det är väl mitt svar.


Kenny Hamilton i Sverige!!!

@kennyhamilton: "they found me! #Swedishbeliebers see you guys in April!! "BelieveTourEuroEdition
"Swedish heaven..."
"The streets of Stockholm..."
 
 
För er som kanske inte vet vem Kenny Hamilton är, så är det Justin Bieber's livvakt. Ni som har sett Never Say Never eller bara ni som är Beliebers, vet ju såklart vem Kenny är.
Hur som helst så är han i Stockholm, Sverige nu! Hörde att han håller på att kolla upp hotell och spdant inför konserten i April. Hur jävla häftigt är inte det!! Nu blev jag fan ännu mer taggad inför konserten! Det är så jävla nära nu! 55 dagar, 2 månader!!! Helt sjukt!!

Fråga 5

5. Om du fick vara vilken kändis som helst, vem skulle du då välja?
 
Svar: Oj, den var svår! Alltså jag skulle ju nästan vilja vara Justin Bieber, men ändå inte.. Det måste vara ganska jobbigt att vara i hans position. Jag vill ju inte vara en kille, men han är så jävla talangfull och han värkar vara en så fin och go person! Jag skulle kunna sitta här hela kvällen och rabbla upp alla anledningar som finns till varför jag skulle vilja vara honom. Som sagt vill jag inte vara en kille, men.. Justin Bieber får bli mitt svar.

Fråga 4

4. Facebook, instagram, Twitter. Varför?

Svar: instagram, utan tvekan! Jag älskar att fota och att göra om bilder+att det är roligt att se i bilder hur andras vardag ser ut. Det finns så många "uppmärksamhetsbarn" på Facebook, vilket är ganska jobbigt. Twitter är något som jag inte riktigt har förstått mig på än. Så därför väljer jag instagram! :)


Fråga 3

3. Vad äter du helst om du ska ut en kväll?

Svar: Helst kinamat då om det är på helgen. Annars funkar Frasses och Subway lika bra! :)


Fashion is my kryptonite

Ge mig!! <3


Fråga 2

1. Vad finns i din jackficka?

Svar: Nycklar, pengar, papper, skräp, tuggummi, smycken, mascara.


Fråga 1

1. Vad har du i din ryggsäck?

Svar: Danskläder/träningskläder, sockar, vantar, sadelskydd, papper/information och en massa krims-krams-onödigt-skit-skräp.

/nästa fråga kommer imorgon! ;)


Dålig uppdatering.

Asså jag är ju fan sämst på att uppdatera! Jag gillar inte min blogg så mycket längre, den känns då gammal och tråkig. Skulle verkligen behöva en ny design!! Men vet fortfarande inte hur man gör en egen (retard). Anyways..
Jag glömde bort att svara på en fråga förra fredagen, hade tänkt att det skulle vara klart idag men icket. Så idag kommer frågan/svaret istället! :)

Finns ingen speciell anledning till varför jag gör det här. Ingen läser min blogg endå så det känns ganska onödigt att fortsätta blogga. Men jag tycker att det är kul och här får jag uttrycka mig mer än i verkligheten. Så därför sitter jag här nu! :)


DotDotDot.

Hej bloggen! Ber om ursäkt för min sega uppdatering. Vårat internet har av någon anledning hakat upp sig lite. Det funkar inte på min dator men på den stora datorn funkar det bra. Jag har bara inte orkat gå in på den. :P Jag vet att jag bestämde att jag skulle svara på en fråga varje dag me. Jag har totalt glömt bort att göra det. Jag tänkte att jag skulle börja med den första frågan nu på fredag, då svarar jag på den sista nästa fredag. Alltså, en ny fråga varje dag från och med nu på fredag fram tills nästa fredag. Hoppas att ni förstår. ;)

Idag skulle jag igentligen ha varit med Maria. Vi har planerat att vi ska göra n ska för min mamma eftersom hon fyller år idag. Tyvärr blev det lite ändrade planer så Maria kunde inte komma. Istället kommer hon imorgon så då får vi fira mamma lite i efterhand. (Förlåt mammis!). Ikväll åt vi pizza och mumsade på lite godis, så lite firande blev det i allafall! :)

Jag träffade Julia på skola idag. Jag passade på att fråga varför hon valde att byta linje. Vi hade ganska mycket att prata om, så det var kul att få umgås lite eftersom vi inte går i samma klass längre. Vi mötte sedan Maria och Therese i matkön, så då satt vi med dom. Det var ju trevligt! :)

Men nu hållerjag på att dö här, så jag ska gå och lägga mig nu! Hej då!
/Grattis på födelsedagen mamma!! <3


7 Frågor och svar

Just det!
Jag tänker göra en liten lista på olika saker som jag ska svara på. Jag vet att jag inte har så många läsare och att typ ingen bryr sig om mina intressen, vad jag tycker om saker och ting, mm. Men jag tycker att sånt här är kul och jag har sett flera bloggare som gör detta.

Alltså. Jag tänker svara på en av dessa frågor här nedan, varje dag i en hel vecka. Alltså en fråga per dag. Vet inte när jag borjar svara. Möjligtvis imorgon (fredag). Vi får se hur det blir. Detta är 7 frågor som jag tänker svara på.

1. Vad har du i din ryggsäck?
2. Vad finns i din jackficka?
3. Vad äter du helst om du ska ut en kväll?
4. Facebook, instagram, Twitter? Varför?
5. Om du fick vara vilken kändis som helst, vem skulle du då välja?
6. Berätta kortfattat om dig själv?
7. Beskriv dig själv med 3 ord?


Happy Fu**ing Valentine's day! :}

Hej! Vet att klockan är mycket och det är alldeles för sent för mig att gå och lägga mig nu på en vardag. Men vi går bara till 12:10 imorgon (som vanligt), så då far jag hem och äter lunch sen lägger jag mig igen. :P Så på ett sett tar jag igen sömnen som jag förlorar nu. LoL. Jag messar genom mobilen nu så därför kan jag inte göra detta inlägg så fint. Sorry about that.

Idag är det 'Alla Hjärtans Dag' och jag är bitter och emo. Har knappt sagt ett ord på hela dagen och allt är bara skit. Nog för att jag är singel och alla gulliga par bara kastar sin kärlek rätt i fejset på en, hela dagen har bara varit allmänt dålig, som alla andra dagar då.. Men den här dagen var extra jobbig för jag kände mig bara trött och deppad. Jag vill som alla andra inte fira en sån här liten högtid i min ensamhet. Så jag och Maria for på Wook N' Roll och åt middag där. 4EverAlone-dagen som du sa. ;) Efter middagen gick vi på Glitter och köpte matchande iPhone skal. Asså typ BFF skal istället för halsband som man köpte när man var liten. Vi köpte typ upp alla BFF halsband i Skellefteå bär vi var mindre! XD Sen tappade jag bort mina halsband:( LoL. Kan lägga ut en bild på skalen senare..

Men nu ska jag sova, är så jä**a trött! (censurerar på alla hjärtans dag) ^^
Aja..
God Natt! <3


my 27 wishes ✰

Pictures taken from Tumblr, instagram and 'Before I Die'.


2 månader, 9 veckor och 5 dagar kvar.

inte länge kvar nu!! ♥ ♥ ♥

TröttPåAlltOchLivetOchBajsOchSnöOchSkolanOchBlä osv.

Hej! :) Jag vet att jag egentligen borde sova nu, men datorn kom emellan. :P
 
Idag har varit en ganska stressig dag. Jag hade utvecklingssamtal och det kändes..sådär. Som alltid är jag ganska nervös när man ska ha ett utvecklingssamtal, särskilt när ens förälder är med. Jag blir alltid orolig över att jag har gjort något fel elelr att skolan ska sparka ut mig. Jag tillhör inte direkt den "gruppen" som skolkar mycket och fullständigt skiter i skolan. Däremot så gillar jag inte skolan så mycket (som många andra). Jag känner mig stressad och det är ganska mycket press på mig. Lärarna vill att jag ska prestera bra och jag vill heller inte göra min mamma besviken. :P Jag tänker så otroligt mycket hela tiden, filosoferar jämt över livet och vad som kommer att bli av med mig. Jag är orolig över vissa saker och jag känner mig ganska ensam. Det känns som att det bara är jag och att hela skolan är emot mig och lägger allt det tunga på bara mig och ingen annan. Det är väl inte helt sant heller. Det finns säkert dom på skolan som har det mycket värre. Jag ska väl inte klaga. Jag måste vara stark och blicka framåt hela tiden, vilke tjag inte har gjort så mycket den senaste tiden. Om man försöker vara positiv så går det mesta bra. ^^ Om man ser negativt på saker hela tiden så blir vägen framåt allt tuffare. (vilken jävla poet!) 
 
Vi hade andra visningen av huset idag. Jag och mamma fick inte vara hemma så vi for iväg en sväng. Jag hade bestämt med Stina att vi skulle fara på 360 och träna idag. Så jag kom dit och vi smög oss in i en grupp där vi skulle lyfta vikter och verkligen jobba med musklerna. Det var på riktigt en pain in the ass! Jag trodde jag skulle dö. Fan.. Jag var en av det yngsta eleverna där och jag var en av de nyaste också. Eftersom jag aldrig hade gjort det där förut så fick jag köra med att lyfta det lättaste vikterna. ^^ För att vara första gången så tycker jag att det gick ganska bra. Kommer förmodligen ha världens träningsvärk imorgon, vilket inte blir så kul eftersom vi ska ha typ en klasskväll på skolan då vi ska äta tacos med lärarna och sedan leka lite lekar. Vi ska ha en galakväll så alla ska klä upp sig. Nu vet inte jag hur många som ska klä ut sig, för man kunde typ välja mellan att antingen var en kändis eller en karaktär eller bara klä upp sig fint. Jag ska försöka klä mig som om det vore nyårsafton. Alltså lite finare än vanligt. Jag hoppas att det blir en rolig kväll! :)
 
Men nu ska jag sova, för jag är jättetrött!
Goodnight fellas! And remember..
Don't go pokin' until 'I do' is spoken.
Puss

idiot ♥

No, you're doin' it wrong!

Really B Really?

Hej! I fredags var jag på ett hälsosamtal med skolsköterskan. Hon frågade lite om skolan, linjen, droger, kropp och själ och sådant. Men alltså när jag satt där på stolen och hörde på hennes lilla föreläsning, så fick jag syn på en korg som stod på bordet alldeles intill mig. I den där korgen låg det en heö hög med kondomer och av någon anledning så hade någon lagt dit lite frukter ovanpå. Det låg någon banan och ett äpple och solade sig ovanpå kondomerna. Jag vet inte om det ville att det skulle se mer inbjudande ut eller så hade de ingen till korg att lägga frukerna i. Hur som helst så kände jag mig väldigt obekväm i den stunden. Men sedan kom någon lärare och skulle ha rummet så få fick vi gå in i ett mindre rum och prata där istället. När jag sedan kom hem bjöd mamma mig på ett äpple och jag kände att "Näe, jag vill inte ha någon jävla kondom-frukt!", så jag tackade vänligt nej. Lol.
 
Imorgon ska jag och mamma åka iväg på en liten trip. Vi får inte vara hemma när mäklaren kommer. Vet inte om jag borde skriva det här på bloggen, men jag antar att det är officiellt nu eftersom vårat hus var i tidningen idag. Hur som helst, nyheten är att jag och mamma har köpt ett hus som inte ligger så långt härifrån. Lövstigen 27, heter gatan där vi kommer att bo. Vi får nyckeln den 1 Mars men vi flyttar nog in runt April, Maj. Det känns inte så jätteroligt att flytta eftersom jag har bott på Sunnanå sedan jag var 6 år. Vi har tittat på några andra hus tidigare och dom gillade jag. Jag ville aldrig flytta in till det här huset som vi nu har köpt, men jag kan ju inte mer än att acceptera det. Jag får försöka att tänka possitivt, även om det är svårt. Det här är ju mitt hem och det hem som jag har vuxit upp i.
 
Förlåt om jag kanske lägger ut så mycket bilder och videoklipp, men jag vet inte vad mer jag ska säga.
Ikväll bjuder jag på detta klipp! :)
asså jag dör! XD

UNCOVER

Nobody sees
Nobody knows
We are a secret
Can be exposed
That's how it is
That's how it goes
Far from the others
Close to eachother
That's when we UNCOVER

RSS 2.0