Trick or Treat!

Från Boda Borg.
Jag blir typ rädd för den här bilden! Den ser så äkta ut, men visst har vi sminkat oss bra!? Felicia ser ju helt mörbultad ut!
Nu är klar för ett stop på Boda Borg.

Hejsan! Jag, Felicia och Maria var faktisgt på Boda Borg igår. Vi skrek skitmycket! Dom som jobbar där hade spökat ut sig till tex. häxa, joker/clown? osv. Dom såg riktigt läskiga ut!! Jag köpte en tröja igår på Gina Tricot, där det står "My secret I kissed a vampire and I liked it Watch out!" Läskig tröja, tycker jag!Pris: 99 kr.

Den är äntligen Oficiell!!


Kan ni fatta! Justin Bieber´s trailer till "Never Say Never" har äntligen kommit ut! Fan..vad jag är glad!! Jag kommer typ att hyperventilera när det är dags för biopremiär. Aaahahhhahh!!! O.M.G. jag är helt Exalterad asså! Jag är bara så kär i honnom<3 Han är f*king snygg! Förlåt för att jag svär, men hallå...Vad gör man? JESUS!! Antagligen ska jag och Maria gå och se den när den har premiär, annars blir jag helt förkrossad. Hoppas att du inte blir sjuk Maria, för vare sig du vill eller inte. Jag kommer att släpa dig i fötterna om jag så måste. Hahaahah!!!! Skoja bara, men alvarligt talat: Vi måste gå och se filmen. Men nu ska jag gå och prova min nya pyjamas som mamma kom hem med idag från H&M, SeeYa!

Då var det dags för lite MUSIK!!

Älskar denna låt! LOVE! Fatta att hon bara är 11 år! Skön musik!

Lite mer om mig...

Namn: Agnes Viktoria Bergmark
Födelsedag: 26 Juni
Ögonfärg: Mörk blå
Hårfärg: Ljus brun
Intressen: Sjunga, musik och kompisar.
Önskning: Drömmer om att bli sångerska!!
Favorit mat: Pizza
Favorit film/filmer: Karate Kid & The Twilight: saga
Favorit serie: Ghost Whisperer
Favorit kändis: Justin Bieber<3
Favorit låt/låtar: Pick Me-Justin Bieber, You Get Me Through-Emily Osment, Decode-Paramore och Telephone-Lady Gaga.
Favorit sida: YouTube & facebook.
Favorit färg/färger: Grön, rosa och lila.
Min lilla hemlis: Jag sjunger varje dag efter skolan, så fort jag är ensam i huset eller i bilen. Då sjunger jag, och jag tror att jag har hittat något som jag är riktigt bra på!? När jag fyller 16 år, då ska jag söka till IDOL. Men dock finns det ett ganska stort problem...Ett ord: Scenskräck!!
Röker: Nej!
Snusar: Nej!
Dricker: Nej!

Nu fick ni veta lite om mig:)


Dagens Låt!


Hello Kitty Fruit mix!


Hejsan! Idag var jag och mamma på Ica Maxi, på solbacken och handlade lite. Då hittade jag någonting som såg ut som godisar, jag tängte "mums, godis!" Men jag hade fel, det var små russin/frukt paket! Ett paket innehåller 12 pack med Hello Kitty Fruit mix. Det är små russinpaket med smak av äpple och aprikos. Men dom rosa paketen är bara vanliga. Ganska smart igentligen att lära små barn att äta mer frukt, lura dom med små Hello Kitty godis paket. Och sen är det igentligen russin och frukt små barn sitter och smaskar på. Jag tyckte bara att det var så himla gulligt. Och jag som älskar Hello Kitty och sånt, kunde bara inte motstå dom här små söta paketen!

Justin Bieber: Hilarious Moments!!

Roligaste delarna (enligt mig) är 2:27-3:06. Men 5:00-5:05 är också så sjukt roliga. Asså det är så jäkla kul, ni måste se på videon. Jag håller då på att skratta ihjäl mig varje gång jag ser på videon!! Hahahhahaa!!!!

Justin Bieber Before Fame


Asså, jag vet att vissa av er kanske inte gillar Justin. Men ni måste erkänna....Den här killen har TALANG!!!!!
9 år! Asså fatta....Jag blir ju rädd, man hoppar ju upp ur stolen när han börjar spela!!
Guuuuuuud!!! Så söt, tänk att han bara var 14 år där. Ur gullig<3

Jag Idag


HejHej! kameran<3

Och min blivande nessecär!

Fredagsmys hos Stina och Per!

Hej! Snart är det dags att dra till min storasyster Stina och hennes kille Per. Mamma ska bort ikväll, så då ska jag vara hos dom. Det tro jag kan bli ganska kul att få umgås med syrran en kväll. För både hon och Sanna, dom har inte alltid tid. Dom jobbar så mycket! Ibland kan dom till och med jobba helgar, men då tar dom ledigt mitt i veckan. Men innan vi kör mot deras lägenhet, så ska vi ta ett litet stop på MAX. För jag har inte ätit middag än. Mums! Om jag nu ska vara uppriktigt ärlig...så äter jag nästan aldrig på MAX. Jag äter mest på Frasses, jag älskar deras hamburgare! Men nu ska jag äntligen få äta på MAX igen! Men jag måste sluta nu, vi måste börja fara. Jag är vrålhungrig!!  SeEyA




                                                                              


Usch..! Skola...grå och tråkig!


Osså är det vinter nu dessutom...
Ingen i sikte...
Osså ska man sitta här å plugga...


Näe...det är ju inge vidare kul, vem tycker om att gå i skola och läsa läxor...? Inte jag i alla fall! Grå och tråkig, det är skolan. Och kallt är det också!! Asså jag hatar vintern! Det ända som är bra med det, är att vinter=Jul! Visst håller ni med om det!? Näe...nu är det dags att lämna det här dystra ämnet om skola, kyla och vinter. Det är ju fredag...skit i skolan nu och börja tänka på den här reklamen "Det är dags för fredagsmys...Om det så är de sista jag gör...Nu é de slut på veckan, det är dags för fredags...MYYYYYS!!

Nya bilder från min ny mobil!!

Nu ni kompisar!! Nu är det väl ändå dags att lägga upp lite nya bilder från min nya telefon!? Den har ju 5.0 megapixel, asbra kamera!!! Så jag har passat på att tagit lite naturbilder/bilder med den. Men jag känner att jag inte har haft tid att lägga upp dom bilderna på min blogg. Men nu så......


                               nu kommer det lite bilder!


Dagens "Vill Ha!"

Hej! Ni visste väl säkert redan att jag är klädgalen!? Men ibland kan jag vara extremt klädgalen! Som idag, jag shoppade tills jag stupade....Okej, så mycket shoppade jag faktisgt inte. Men det kändes som det iallafall. Jag köpte en tröja idag på Gina Tricot, (den första bilden) för 199 kr. Jag vet inte varför, men jag kände att jag ville ha en ny myströja. Jag har försökt att ta en liten paus från allt shoppande, men ibland går det bara inte! Men jag skulle ändå på stan idag, för jag och mamma skulle köpa en present till min mormor som fyller år imorgon. GRATTIS!! säger jag bara. Osså skulle vi köpa ett nytt simkort till mammas telefon, hon har ju fått överta min gamla telefon. Och sen skulle vi framkalla lite bilder från skolavslutningen 2010. Så det har jag gjort idag..........Har inte så mycket mer att säga om idag? Men nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan och sätta på en film. Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll!? Chao =P
Gina TricotH&MH&M
Jag älskar H&M och Gina Tricot, som ni säkert märker!

Lördagsmys!

"Det är dags för fredagsmys...lördagsmys!"

Justin Bieber VS. Usher

Vem gör låten bättre!? Själv tycker jag att båda gör den så otroligt bra! Usher.....? Justin Bieber.....?

When U smile I smile!!



I just need to look at you, and then I feel better!


Min nya mobil!!!


Hej alla kompisar! Här ser ni altså min ny mobil. En Sony Ericsson J10i2 Elm Pearly Rose. Vi köpte den igår. Det var igentligen meningen att vi skulle köpa en ny mobil till min mamma. Men hon kände att hon ville vänta lite med det. Så istället var det jag som fick en ny mobil!!! Den vita som jag har...hade, har jag haft i snart 3 år. Den heter W595, den är vit/röd. Så nu när jag har köpt en ny telefon, så får mamma ta min gamla. Visst, den jag hade förrut är ju bra. Men jag har tappat den i marken så många gånger!! Jag har tappat den på asfalten mitt på gatan, i golvet hemma, i sanden på skeria. 3 knappar har losnat på en och samma dag. Det är reper overallt på telefonen och det är en stor spricka genom halva skärmen. Ó just ja, jag har spilt mat och vatten på den också. Då kan ni väl hålla med om att det var dags att köpa en ny!! Men det är en superbra telefon! Den har bluetuth, 5,0 megapixel, facebook, twitter, ficklampa, bra ljusstyrka när man tar kort och den är superänkel. När någonting laddar te.x när man laddar hem teman från internet så tar det typ 3 sekunder! Och den är jätte snabb och enkel när man bleddrar och sånt! Jag älskar den<3 Jag tror att det är hög tajming för att säga "tredje gången gilt.) Men nu ska jag gå in på en hemsida som heter www.teez.com och göra om lite bilder. Typ photoshop, makeover. See Ya!

RSS 2.0