Blurred Lines

Hej! Nu är det helg och idag var jag på matfesten och åt lunch med my mother from another mother. Jag åt thaimat, som jag gör varje år. Vi köpte lite godis också och jag fick mig ett par gråa varma sockar som jag kan ha nu när hösten är här och då vintern drar igång.
 
Igår så var vi på Nordanå. Dans & Teater klass 1, 2 och 3. Vi hade som en liten "inspark" för de nya estetarna som börjar i år. Vi och 3:orna hade anordnat ett par lekar för dagen. Vi gjorde bl.a. musikleken. Det var nog roligast. Vi hade delat upp alla i tre stora grupper. En tjej i 3:an sa en artist och sen skulle vi sjunga låtar med den artisten. Den som kom på mest låtar, fick flest poäng. Det var väldigt lätt för mig eftersom jag är ett musikfreak. De sa bl.a. Lady Gaga, Bruno Mars, Rihanna, Michael Jackson och Justin Bieber. Det var ganska kul när dom sa Justin Bieber, alla i min grupp tittade på mig och väntade på svar. Det var så stressigt eftersom det gick på tid, vilket resulterade till att jag fick en total blackout. Den enda låten jag kunde komma på var Beauty And A Beat. Haha! Väck mig tidigt en morgon och jag kan rabbla alla hans låtar utan några som helst problem. Sen så visste ju inte jag vad dom kunde mer än 'Baby, Boyfriend, Never Say Never' och 'Beauty And A Beat. Inte ville jag stå där helt ensam och sjunga. Såklart att min vill ha lite backup ;) Fast när det sen sa Rihanna så fick jag sjunga själv eftersom ingen tydligen kunde låten 'Talk That Talk, vilket jag tycker var lite konstigt eftersom den låten har legat i ganska många partylistor på Spotify. Hur som helst, det var ju en ny upplevelse. Jag brukar inte direkt ställa mig och blotta mig så där genom att sjunga inför alla i min klass. Allt ordnade sig tillslut, vi vann! Det var en ganska kul dag.
 
Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni får en bra helg. Ses i ett annat inlägg! :)
 
 

Dagens video


I'M BACK BITCHES!

Tänkte bara meddela att min dator funkar igen!! YEEEEEEAAAAAHHH!!!
 
Fick lite hjälp av Sanna men nu är jag tillbaka igen. Jag vet att det finns lite saker som jag inte har tagit upp än. Jag har inte glömt bort min "Bieber Experience" än. Kommer fömodlogen fixa en video till det när jag har tömt min telefon mer. Just nu är den så himla full att jag kan knappt spela in en video. MEN DET KOMMER! it's in process. Jag ska skriva om resan till Kroatien sen också.
 
Imorgon börrjar skolan *skriker* så även fast det kanske blir mindre tid så ska jag försöka att ta upp det här med bloggandet igen, nu när jag har varit som av hela sommaren. Jag håller för det mesta till på instagram, We Heart It, osv. så om ni vill följa mig där jag hänger mest, så skriver jag ner mina användarnamn i slutet av det här inlägget. Hoppas att alla har haft ett bra sommarlov och tar nya krafter för att kunna överleva ännu ett skolår, jobb eller vade det nu är ni gör. Ni får ha det så bra tills vi ses igen. Hej då!

RSS 2.0