Ber om ursäkt!

OMG så länge sedan det var jag bloggade!
Ber om ursäkt, har varit så upptagen bara och har helt enkelt inte orkat logga in alla dagar. Min bärbara HP är nämligen på Expert för reparation. Den har låtit så sjukt högt de senaste veckorna, jag får psychbryt! Så nu kommer jag inte att få tillbaka den förän om typ 4 veckor, asså fan!! Så aa, jag har bara inte orkat logga in på vår stora dator (som oxå har börjat dampa). Typ det enda som inte krånglar är min iPhone, det är mest från den som jag har kunnat vara inne på internet. Men sen orkar jag inte blogga via mobilen, det blir inge bra tycker jag! :/
Sitter just nu och lyssnar på Nicki Minaj som jag har fått upp ögonen för bara mer och mer sedan jag hörde låten Super Bass på MTV. Så..aa, nu sitter jag här och lyssnar på Whip It, som jag personligen tycker är den bästa låten på hennes nya album Roman Reloaded. Den är så "catchig" eller vad man nu ska säga, jävligt bra är den i allafall!! :)
Sitter just nu med en liten kattunge i min famn, hon sover så fint! <3
Har inget mer att säga idag, så.. Vi hörs, byebye! ;D


Den mörka kattungen är det jag menar.

Sjuk idag då! :(

Tjena! :) Förlåt för att jag inte har bloggar på ett tag, det är nå fel på våran dator så jag bloggar genom mobilen nu istället.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit. Jag gick till skolan och var med på matten och mentortiden, sen orkade jag inte mer! TA'T LUNGT (ta en toy) ALLESAMMANS, jag skolkade INTE. Vet inte varför jag skrev så, brukar inte skolka men.. JALLAFALL! Jag har mått dåligt enda sedan igår när jag skulle på dansen. Det sket sig, för jag gav inte 100% igår. Jag mådde/mår bara så dåligt och kände/känner mig febrig och helt slö! :/ Är lite förskyld oxå så.. Det blir ju int bättre av det. Dessutom så har vi NO-prov på onsdag, men känner mig ganska säker på det! :)

På fredag är vi lediga, så aa..blir att chilla då! :) Sen har vi påsklov, YEY!! :D

Har inget mer att säga idag, ska spela Rumble nu. Jag rekommenderar att alla som har en iPhone ska ladda ner Rumble på sin mobil, appen är gratis och det är jättekul dessutom! Så aa, vi hörs väl. Hej då! <3


RSS 2.0