Trippy little pill filling up my fucked up brain

Hej alltså idag har varit en så sjukt bra dag! Jag hade musik hela eftermiddagen. Vi spelade Hold Back The River av James Bay så jag och Mikaela (en från min musikgrupp) fick sjunga den tillsammans, vilket kändes riktigt bra. Det var soligt typ hela dagen så det var ganska varmt ute. Efter att skolan slutade så fick vi skjuts in till stan av Norin.
 
ignorera att min hand får mig att se ut som Mr. Crab
 
asså jag måste verkligen sluta sno andras bilder och börja ta lite egna bilder istället
 
Sen gick vi alla åt lite olika håll för en liten stund så då gick jag på matfesten med Amanda och Norin. Vi åt lite grekisk mat. Jag köpte en kyckling gyros som var så sjukt god! omg.. Alltså maten där på matfesten är så extremt god. Jag älskar när det kommer till stan. Synd bara att det är en gång om året.
 
Efter att vi hade varit på matfesten så träffade vi Alicia och Jojje igen, sen kom Anton också, så då gick vi alla och bara hängde på stan en stund. Men sen var jag tvungen att gå för att biltiden gick ut och jag skulle it till stugan med mamma igen så då var jag bara där resten av kvällen.
 

Alltså finaste solnedgången i Kroksjön. Det såg ut som skyhöga bergstoppar.
 
 
Den här dagen har verkligen känts produktiv på riktigt. Jag har verkligen mått bra från morgon till kväll vilket är ganska ovanligt för mig, men så det har känts bra. Man glömmer som bort ibland hur viktigt och nyttigt det är för sinnet och kroppen att vara produktiv så att man håller igång positiviteten.

I can't speak my mind 'cause my mind is in music

  

"men gud vad svårt"

Hej idag hade jag matte hela förmiddagen, svenska efter lunch och sen slutade jag 15:30 så det har varit en ganska seg dag idag men det positiva var att vi fick pannkaka till lunch vilket var helt hundra!

haha! Alltså most awkward group picture ever taken. Har jag rätt eller? Fina är ni i alla fall.
Erika, jag, Alicia, Norin, Jojje
& Amanda bakom kameran
(instagram repost från @amandakprivaat)

Imorgon har jag svenska hela dagen vilket känns jätteskönt men musiklektionerna är helt klart bäst på fredagar då vi har Tobbe och Andreas för dem låter oss spela lite mer modern musik än Peter och Mia (som vi har dem andra dagarna). Men det är bra! för då får jag sjunga på fredagar och spela elgitarr resten av dagarna, vilket känns väldigt kul då jag får tid till att göra båda delarna. 

Efter skolan köpte jag och mamma med oss mat från Krysset (jag vet jag är nyttig) och for ut till stugan, sen resten av kvällen så har jag väl bara sett på Idol och Empire

Det har ändå varit en riktigt bra dag trots trötthet och lite svårighet med konsentrationen men det är människorna på Solvik som skiner upp varje skoldag för mig utan att de ens vet om det.

The show must go wrong

 
 
 

50 shitty facts about moi

Hej har kommer lite skitig fakta om mig bara för att krydda på bloggen lite grann, för det kanske behövs..
 
 
1. Jag är en väldigt introvert person i sociala situationer men om jag väl får ordet så kan jag dra iväg konversationen.
 
2. Jag älskar att sjunga, skriva och bara fiffla med musik. Typ allt som är Estetiskt intresserar mig.
 
3. Jag är alltid trött därför att jag sommar väldigt sent varje natt men jag försöker att lägga undan mobilen.
 
4. Jag älskar att dricka Blåbärs smoothie under sommaren. Det är ett måste då jag väl bor i stugan.
 
5. Jag har två katter, Lizzy och Macy, dem är nog det käraste jag har. 
 
6. Jag har alltid önskat att jag hade talang för att kunna måla, skejta och spela trummor.
 
7. Mina största idoler när jag var yngre var Justin BieberMiley Cyrus och The Jonas Brothers
 
8. När jag gick på Sunnanåskolan spelade vi in en Idol film där alla i klassen gjorde en egen audition med en valfri låt. Jag och en kille som då gick i min klass, vann och fick dela första pris. Jag var 10 år.
 
9. Jag har alltid varit emot droger, alkohol och rökning fast än jag har feströkt lite och jag har med tiden utvecklat en slags hatkärlek till alkohol.
 
10. Jag älskar att bara mysa.
 
11. Att resa och gå på konserter är bland det bästa jag vet här i livet.
 
12. Jag är mycket på sociala medier som te.x Twitter och YouTube, så jag är ganska insatt i "kändisar" då i princip alla mina förebilder är artister.
 
13. Jag blir typ aldrig sjuk men när jag väl blir det så känns det bara jobbigt.
 
14. Jag observerar, reflekterar och övertänker nästan allt jag gör. Jag gillar inte att vara fullt realistiskt så jag försöker alltid att se ut över ramarna.
 
15. Jag har alltid haft väldigt svårt att få kompisar, vilket har lett till att jag med åren har vant mig vid att hålla mig för mig själv och köra mitt eget race men jag försöker verkligen att bli bättre och mer social.
 
16. Jag ser mig själv som en underdog, därför stöttar jag de som är lite annorlunda och de som vågar gå sin egen väg.
 
17. Jag känner mig ofta väldigt nedstämd men jag försöker att vara positiv.
 
18. Jag har varit i 8 länder och har gått på snart 5 "riktiga" konserter.
 
19. Några av de bästa stunderna i mitt liv var när jag fick se Justin Bieber och 5 Seconds Of Summer live för första gången i Globen. Jag var så lycklig.
 
20. Jag var typ besatt av The Sims 2 när jag var yngre och kunde sitta i flera timmar varje dag och bara spela.
 
21. Jag tycker verkligen fotografi. Jag tror att en bild kan säga rätt så mycket om en person.
 
22. Jag tror 99.9% på Horoskop
 
23. Jag älskar att kramas men gör inte det så ofta längre av någon anledning.
 
25. En låt som jag verkligen aldrig blir trött på är Wrapped Around Your Finger av 5 Seconds Of Summer. Den låten är speciell för mig därför att den håller ett bra minne.
 
26. Jag lyssnar oftast på Eminem och Bring Me The Horizon när jag känner mig arg eller bara upprörd över något.
 
27. Om jag fick lyssna på bara en röst för resten av livet så skulle det vara Lana Del Rey
 
26. Jag sover helst med 3-4 kuddar.
 
27. Min favorit serie just nu är Empire
 
28. Jag tänker mer än vad jag säger, vilket har förstört många chanser för mig tidigare men det är något som jag försöker att jobba på varje dag.
 
29. En av mina största musikaliska förebilder är Tyler Joseph från bandet Twenty One Pilots
 
30. Den mest minnesvärda musikvideon från min barndom är Welcome To The Black Parade av My Chemical Romance
 
31. Jag var på riktigt livrädd för hundar när jag var liten.
 
32. Jag gillar att se på vatten och solnedgångar vare sig det är på bild eller i verkligheten.
 
33. Jag älskar kinamat och grillat men har även en dyr men hyfsat hälsosam kärlek till Subway mackor.
 
34. Jag älskar piercingar och tatueringar (till en viss gräns) och har idéer på att skaffa fler då jag väl har råd.
 
35. Umeå är en av mina favorit städer i Sverige
 
36. Min resa till Los Angeles är bland det bästa jag har upplevt i mitt liv.
 
37. Jag älskade att leka med Belville och Polly när jag var liten. Jag kunde sitta i timmar hela dagarna och bara fortsätta på en och samma historia.
 
38. När jag var liten så brukade mamma berätta en godnattsaga för mig som hon själv hade hittat på, det var som en annan version av Den Fula Ankungen fast det handlade om en igelkott med guldtaggar som inte passade in. Det var en av mina favoritsagor som barn.
 
39. Om jag skulle beskriva min stil med ett ord så sjulle jag säga Alternative eller som Matty Healy en gång sa när han beskrev sin klädstil som "Black and Expensive" det stämmer ganska bra in på mig.
 
40. Jag föredrar mörk sminkning som te.x svart ögonskugga och lila/vinrött läppstift.
 
41. Jag gillar att se mig själv som en intressant person men mitt liv är nog egentligen inte så intressant.
 
42. Jag älskar nötter av alla olika slag.
 
43. Jag är och har alltd varit en väldigt känslig person och har därför ganska lätt för att börja gråta i vissa situationer.
 
44. Jag har aldrig tyckt om mitt utséende men jag gillar att mixtra med min spegelbild oc prova lite olika stilar.
 
45. Om du visar att du finns där för mig så kommer jag med största sannolikhet alltid att bry mig om dig.
 
46. Jag har ingen som helst erfarenhet av kärlek då jag alltid har satt vänskap i första hand.
 
47. Den finaste ögonfärgen jag vet är brun därför jag gillar att tänka att människor med bruna ögon är lite intressanta just för att de har så mörka ögon och ögonen är ju som spegelbilden in till själen.
 
48.  Jag är en liten svår nöt att knäcka. 
 
49. Jag slog ihjäl ca. 7 blomflugor bara vid min säng under tiden som jag skrev det här sista, vilket tar mig till nr. 50
 
50. Jag hatar insekter.
 
 
Så där, nu vet ni lite mer om mig. Wow! Så intressant. Jag vet inte, jag gillar väl bara att avslöja saker om mig själv då jag känner att jag är en ganska sluten person när jag befinner mig i olika sociala situationer.
 
 

I wouldn't hold my breath if I was you

 

You need to lose some feathers before you can fly

Hej bloggen! Förlåt för att jag har varit seg på att uppdatera mitt fabulösa liv under den senaste tiden. Jag har varit lite upptagen med att må bra på riktigt. Idag för precis en vecka sedan tog mitt "sommarlov" slut och i måndags (17/8) hade jag min första skoldag sedan jag tog Studenten i Juni. Jag sökte till Musiklinjen i början av det här året och kom då in som reserv men samtidigt hade jag tackat Ja till att gå en allmän linje på skolan för att läsa upp några missade ämnen. Så just nu går jag Allmän linje med inriktning musik på Solviks Folkhögskola i Frostkåge. Jag har alltså gått skola varje dag den här veckan då det har varit 25 grader varmt ute. Varje dag har jag tagit bussen hem ifrån lägenheten kl.08:03 för att sedan ta 08:30 bussen till Frostkåge där skoldagen börjar kl.08:55 och slutar 14:20 varje dag förutom på Tisdagar då jag går till 15:30. 
 
 
 
Jag trivs faktiskt riktigt bra där borta på Solvik. Det är en liten men bra skola. Super mysig miljö med positiva människor och lärarna känns väldigt peppande. Jag kan nog inte minnas senaste gången som jag kände mig lika motiverad till att fara till skolan som jag har varit varje dag under den här veckan. Jag kan inte heller minnas senast då jag faktiskt mådde bra på riktigt en hel vecka. 
 
 
Jag går inte riktigt i en klass utan jag har vissa ämnen med olika elever och lärare så jag hoppar som runt lite. Vad gäller musik klassen så är vi 9 elever, alltså 7 killar och 2 tjejer. Jag känner inte riktigt än att det är min typ av människor men det funkar bra. Jag är ju där för att lära mig och utveckla mitt scenframträdande. Redan under första musiklektionen (som då var i Onsdags) fick jag lära mig att spela både elgitarr och trummor till två olika låtar. Det var kul och det kändes bra för att gitarr/elgitarr är ett intrument som jag verkligen vill lära mig.
 
 
 
Alicia går ju också på Solvik så det känns bra att ha någon där som man redan känner sen tidigare. Det känns liksom som att vi fortfarande går i samma klass. Jag har ju bara hunnit gå en vecka än så länge så jag känner inte riktigt alla än och jag försöker fortfarande att anpassa mig men det finns några där som jag känner att jag trivs ganska bra med. Jag har då alltid någon att sitta med i matsalen och träffar alltid någon under rasterna då många spenderar den lilla tiden i matsalen där man kan fika.
 
Skolmaten är hur bra som helst!
 
Jag sitter nästan alltid bredvid någon på bussen på vägen in till stan. Jag vet inte, det känns bara bra för mig att alltid ha någon att vara med på skolan för det inte direkt något som jag är så van vid sen tidigare då jag spenderade den största delen av min gymnasietid ensam på rasterna och gick sällan till matsalen då jag fick lite social ångest. Så det känns väldigt bra nu. Det gick väl inte exakt som jag hade tänkt mig men det funkar. 
 
Så här ser mitt Schema ut just nu.
 
Jag rekomenderar verkligen att att försöka söka till Solvik om man behöver plugga upp några av sina gymnasiebetyg eller om man bara känner för att testa sina kreativa vingar. Det är en jättebra skola med en väldigt trivsam miljö vilket är superviktigt när man går skola. Man ska känna att man trivs p åriktigt.
 
Hittade ett roligt fönster inne på skolan.
 
Jag tänker i alla fall försöka blogga mer nu då jag går skola, då jag känner att jag har lite mer att skriva om. Det kommer nog att bli ett bra läsår för mig.

Artwork

Hej bloggen. Så jag målade lite igårkväll (inte för att jag kan nånting om att måla men.. I tried)

Texten fu**ade ur lite så jag tänker nog köpa en ny sån där målarduk så att jag kan måla om tavlan fast göra den ännu bättre eller så kanske jag bara målar något helt annat. Jag vet inte än, jag får se hur jag gör..

Fly Away - 5 Seconds Of Summer


quote.

"Don't judge people for what they are or simply by their appearance. Actions are valuable and words still means something."

- a.v.b.

they put me on meds, they won't get out of my head

Hej bloggen. Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket på ett litet tag är helt enkelt därför att jag inte har känt att jag har haft någonting att blogga om. Jag har inte direkt gjort så mycket under den här sommaren och jag har så mycket att tänka på just nu så jag känner mig ganska deprimerad, men som tur är så finns ju alltid musiken där när man behöver en så jag tänker att om jag inte har något speciellt att skriva om här så kan jag ju alltid lägga ut nån låt som beskriver ungefär hur jag känner.
 
 
Det är ju den 3 Augusti idag och sommaren börjar ta slut (vilken sommar?)
och skolstarten närmar sig, så jag får väl se vad som händer och vad jag kommer att blogga allt mest om.

RSS 2.0