Novemberlov!

Hej! Nu har jag Novemberlov. Äntligen LOV!! så sjukt najs! Nu ska jag bara sova och äta och äta och sova. Haha!

Jag slutade skolan igår. När jag kom hem så hade jag fått ett brev hem där det stod att jag hade ett paket att hämta ut på macken. Så jag och mamma for och hämtade ut det. Det var bara lite kläder som jag hade beställt på internet. Jag hade beställt ett set med 4 armband också men dom kom inte med samma paket, tyvärr. Så nu väntar jag bara på att resten ska anlända. :)



Skjortan och skavsen fick jag av mamma
Det är från H&M. Resten är från HotTopic


När vi var i USA, i slutet av 2011 och början på 2012, så gick vi faktiskt in på HotTopic när vi var i Hollywood. Det var en så sjukt rolig affär där som sålde piercingar, armband, bandtröjor och en massa annat. Jag köpte två tröjor där minns jag, en med tryck av Paramore och en av Lady Gaga. Jag minns bara hur trevliga dom var där. En kille som jobbade där i affären sa att han tyckte jag liknade Lady Gaga. Han var så himla glad, han hade sjukt många tatueringar och piercingar, men trevlig var han! :) 

Det är sjukt dyrt att beställa saker på internet just för att dom shippas över Atlanten från USA och det är ju själva frakten som kostar, vilket gör att det kan bli ganska dyrt. Men jag tycker att det var värt pengarna. Jag vill så gärna ha fler bandtraktorer och coola armband. Jag vill klä mig som jag vill men för att göra det så krävs det pengar och pengar har man ju inte alltid. ;) It's alright though! 

Jag idag :)

Nu måste jag sluta blogga för vi ska fika nu. Vi är i Östanbäck just nu och firar min kusins barn, William, som har fyllt 13 år. Så nu ska jag mumsa på tårta och kakor! ^^ 
/Hej







Let's go have Fun!

Hej bloggisen! Tänkte bara att jag skulle in och lägga upp ett litet klipp som jag la ut på min YouTube kanal tidigare idag. Jag går just nu en kurs i skolan som heter Film- & TV produktion och basically så får man lära sig att filma med en speciell kamera, redigera videos, lägga in ljud, osv. Under dom senaste veckorna har vi filmat musikvideos. Jag är den enda i min klass som går den här kursen, så alla som är med i videon förutom jag då, går inte i min klass. De kommer från lite andra skolor och klasser. Det är ju typ som elevens val, så den här media kursen håller då alltså till på Anderstorpsskolan (där jag går).
 
Hur som helst så blev vi i alla fall klara nyligen med våran töntiga lilla musikvideo och vi la upp den idag. Tänkte att det kanske kan vara lite kul att se och "titta tillbaka på".
 
Det var mitt förslag av låten som blev bestämt. (hi)
 
Anledningen också till varför jag inte är med så mycket i videon är för att jag var borta hela dagen som dom filmade alla scener i stan, därför att min klass skulle vara på Hallen, Nordanå och jobba på våran dansföreställning som tog plats för bara några veckor sedan. So that's why!
 
Och jag ber om ursäkt för er som är med i videon, om ni inte vill att någon ska se det här, synd för er. ;) Näe men seriöst, jag ville bara lägga ut den för det är ett minne och kul att ha kvar.
 
Nu ska jag gå och käka middag. så. vi hörs när vi hörs. Bye!

but first! Let me get 2 piercings

Hej bloggen! Jag vet att mitt senaste inlägg var ganska djupt och långt. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Jag bara skrev. Jag hade mitt moment. 

Nu till något lite roligare. För drygt en vecka sedan var jag med Alicia på stan (under skoltid. hi) Vi gick på Espresso House och fikade (standard) sen gick vi till Aveny Sy och jag piercade mina öron! Så nu har jag 4 hål i det högra och 3 hål i det vänstra. Sen bestämde sig Alicia för att hon skulle pierca sin näsa. Det var bara en impulsgrej. Alltså inget som vi direkt hade planerat. "Vad gör vi?" var nog i princip det enda som vi kunde tänka på. Det var sjukt kul och vi skrattade egentligen bara bort saken. Ungefär vid 12:30 tog vi bussen in till A-Torp igen och vi kom alltså nypiercade till Svenska och Religion lektionerna. Overall så var det ju en kul liten impulsdag. Ibland behöver man verkligen sådana dagar. Jag tror att livet blir mycket roligare automatiskt när man gör impulsgrejer som denna händelse. Det är ju himla kul faktiskt. :)

Men nu måste jag tyvärr avsluta det här korta och meningslösa inlägget. Jag kände bara att det behövdes en liten uppdatering här omkring.

Nu ska jag fara med mi madre och kolla på nya möbler till mitt nya rum, bland annat en garderob som jag måste ha. Så.. vi ses! Hej



RSS 2.0