I am whatever you say I am. If I wasn't, then why would you say I am?


Jag har ingen rätt till att prata med någon, för jag känner inte den personen tillräckligt. Jag har inte rätten till att sakna något eller någon, för jag har ju redan allt en annan kan önska sig. Jag har ingen rätt till att känna hat mot min mamma, för att någon har det redan ännu värre i sin familj. Jag har ingen rätt till att se upp till någon som inspierar mig, för de suger och betyder ändå ingenting. Jag har ingen rätt till att skriva det jag vill, för någon annan kan se och få en annan uppfattning. Jag har ingen rätt till att säga det jag vill, för att några kan ta illa vid sig. Jag har ingen rätt till att uttala mina åsikter om feminism, rasism, etc. för jag har inte tillräckligt med erfarenheter av det. Jag har ingen rätt till att röra vid någon som jag tycker om, för någon annan har redan delat sitt liv med den personen. Jag har ingen rätt till att känna att jag vill ta livet av mig, för någon annan har redan gjort det. Jag har ingen rätt till att vara självsäker, för då anses jag bara som ännu en bitch i samhället. Jag har ingen rätt för att hata min egen kropp, för jag är ju redan så smal. 
 
 
Jag har ingen rätt till att säga ifrån om jag inte håller med, för då anses jag som dum i huvudet och mina åsikter är fel. Jag har ingen rätt till att skada mig själv, för jag är ju redan så fin. Jag har ingen rätt till att gråta inför allmänheten, för då anses jag som svag. Jag har ingen rätt till att nämna att jag är oskuld, för alla andra är inte det. Jag har inte heller någon rätt till att förklara varför jag är det, för att sex är bara något som en måste ha annars anses en som konstig. Jag har ingen rätt till att älska någon, för jag har inte upplevt kärlek på det sättet, så då kan ju inte jag veta hur det känns. Jag har ingen rätt till att sjunga om jag känner för det, för någon kan tycka att jag är dålig och då borde jag bara hålla käften. Jag har ingen rätt till att sitta och sminka mig på en allmän plats om jag vill, för då kan jag anses som självupptagen. Jag har ingen rätt till att visa en viss mängd hud, för då ser jag ut som en hora. Jag har ingen rätt till att klä mig som en kille, för då passar jag inte in i samhällets ideal om hur en tjej ska vara. Jag har ingen rätt till att våga satsa på det som jag vill göra, för jag kommer ändå aldrig att lyckas. Jag har ingen rätt till att vara mig själv, för då passar jag inte in nånstans. Jag har ingen rätt till att säga alla dessa saker, för någon annan kanske inte håller med. Men jag gör det ändå.




Dizzy fridays & blurred faces

Hej! igår, efter skolan, for jag och Alicia på stan för att träffa Nicholas och Carson (mormonerna som jag nämnt i tidigare inlägg). Vi satt och fikade på Bistro och bara pratade om allt mellan himmel och jord (literally). Likadant som sist, ställde vi några frågor kring deras religion, osv. Det var väldigt trevligt. Vi ska träffa dem igen en sista gång nu på måndag efter skolan, samma tid och samma plats. Hela grejen med det här att vi sitter och snackar med två Amerikanska mormoner, har egentligen ingenting att göra med att vi är intresserade av bli mormoner. Vi pratade om det här igår, jag och Alicia, och såklart vi fattar att de bara försöker få med personer över till deras religiösa sida. Jag personligen tycker att det är intressant att prata om andra religioner, då en själv inte är så speciellt insatt. Jag tycker även om att lära mig om andra människors liv och hur deras familj och kultur ser ut. Men jag vill absolut inte bli mormon. Jag tror ju på nånting, men inte på det som dem tror. Vår mening från första början var egentligen bara att vi ville höra deras åsikter om de tankar som vi hade. Det är allt. Jag menar, även om vi inte håller med dem om allting, så vi lär oss ju nånting i alla fall. Vad kan vara så fel med det?

Efter att vi hade sagt hej då till killarna, så tog vi bussen hem till mig. Mamma hade lagat Tacos till middag, så då åt Alicia middag hemma hos oss. Det var supertrevligt. Sen kom Norin efter en stund, så då satt vi bara där vid matbordet och pratade. Dem var här till ungefär 22:00 på kvällen, så det blev några timmar. Vi satt och ritade upp korsord till varandra som vi skulle lösa, medans vi lyssnade på lite musik. Det var riktigt kul, lite spontant så där. Så min fredagskväll blev en väldigt bra start på den här helgen!


Har inte gjort så mycket idag, annat än att ha suttit vid datorn och bara myst. Det är väl egentligen det som en ska göra när det väl är helg? ;)

Green Tea, hästar och flummiga samtal

Hej
idag har inte riktigt varit min dag. Jag har känt mig så sjukt hängig och deppig. Jag somnade sent igår och var supertrött imorse, så det hade nog mycket med det att göra.

Fick en "ny" tröja av Alicia idag :)

Vi tog en spontantripp till Skellefteå ridklubb idag efter skolan, för att Alicia ville klappa lite på hästarna där. Hon var ju helt extatisk och bara sprang runt där mellan båsen. Själv höll jag mig lite på avstånd. Jag var superrädd för hästar när jag var liten, trots att jag gick ridskola där under en tidsperiod, men den där rädslan sitter i fortfarande. Mina ben kändes svaga. Jag var bara sjukt nervös för att gå igenom där mellan alla hästarna. Sen kan jag ju säga att jag har nog aldrig sett Norin så rädd och nervös tidigare. Haha! Han var nog lite för långt utanför sin comfort-zone, stackarn. Men han vågade sig in ändå, så det var ju något i alla fall. Lite roligt var det! ;) 
Efter vi var klara där, for vi till MAX och käkade middag. Sen fick jag skjuts hem och jag har varit så grymt trött efter den här dagen. Jag bara låg i soffan och kollade på några YouTube videos medans jag käkade lite godis. Sen kom mamma hem vid 22:00, då hon jobbade kväll.

Imorgon är det fredag! Då ska dagen bli riktigt positiv, hoppas jag på. Jag ska försöka så gott jag kan för att hålla humöret uppe, för det var nog på -1 idag. Nu tänker jag släcka så jag äntligen får sova. God natt

I'm happy for you

Ni vet när det känns som att en har så sjukt speciell koppling till en låt. Alltså det känns verkligen som att en kunnat skrivit låten själv och artisten bara väller ur sig känslor som en själv har. Ungefär så känner jag med den här låten. Sen är den ju så otroligt vacker oxå. Även om jag inte kan relatera på något ställe, slänger jag in den här på bloggen ändå. Bara för att jag tycker texten är så otroligt fin. (och kvinnan själv såklart).
 
 

we can meet in the middle

Hej!
igår kl. 16:15 var jag på St. Olofsgård med stödgruppen (som jag nämnt tidigare), så jag gick dit från busstationen direkt efter skolan. 


Träffade på Amanda och hennes syster Nellie, precis där utanför. Träffen gick bra, mycket bättre än första gången. Det kändes mer positivt. Vi hade alla med oss bilder på våra närstående, och sen fick vi berätta om hur vi upplevde den personen. Eftersom det är en mer privat grej, så får vi inte diskutera exakt vad vi pratar om inför andra. Men jag tänkte att jag nämner bara vilket ämnesområde som vi riktar oss in på gång för gång. Sen kan ju jag och Amanda prata lite mer om det i efteråt då vi båda går till samma grupp och vi står varann så pass nära. Men det gick bra i alla fall. När vi var klara så gick vi in till stan och åt middag på Dallas, bara vi två. Det var väldigt mysigt. Vi gick och köpte lösviktsgodis oxå på Hemmakväll, sen kom mamma med bilen m, så då skjutsade vi hem Amanda, sen for vi bara hem.


Idag hade vi Tema med PO hela dagen. Vi diskuterade om sociala medier och hur det påverkar vårar vardagsliv. Det var intressant, för det finns ju väldigt mycket att säga om det ämnet, då det ligger så nära i åldern. Sen kom Alicia och Norin till skolan under lunchen, så då satt jag med dem en stund och bara chillade. Vi såg film på Temat under hela eftermiddagen, så jag och Alicia gick dit mot slutet av filmen, då jag redan har sett den en gång tidigare. (Filmen heter Transcendence) Efter skolan hade jag tid kl. 16:00 hos Ungdomshälsan på Ungdomens hus. Jag har börjat prata lite med en psykolog/kurator där, så jag ska börja gå dit några gånger. Jag blev lite frustrerad där ett tag, för jag hittade inte dit först. Jag gick helt fel, trodde det heter något annat. Så jag virrade runt själv i kylan med en supertung skolväska, så jag fick superkramp i min högra arm. Jag kände mig bara så sjukt trött och jag hade knappt ätit nåt på hela dagen, annat än att jag drack typ 3 koppar Te. Så jag gav upp och väntade på att få ta bussen hem, när hon från Ungdomshälsan ringde upp mig och frågade vars jag var nånstans. Då bestämde jag min för att gå dit ändå, trots den tunga tröttheten. Det gick bra i alla fall. Vet knappt vad jag har gett mig in på nu, men det är väl alltid bra att få prata ut om lite saker. Jag var hemma vid 18:00 så då lagade jag och mamma middag. Kyckling med sparris (som blivit en av mina ny favoritmaträtter). Sen under kvällen, såg vi på Sveriges Grammisgala live på TV. Efter det var slut, gick jag och tvättade håret, så nu ligger jag här i min mysiga säng och ska snart sova.


Hoppas ni haft en bra dag, om inte, försök att göra morgondagen bättre ;)








Feminister & Mormoner

Hej!
Då var det måndag igen och shit vad less på livet jag har varit idag. Jag gjorde ingenting under eftermiddagen, annat än satt jag i datasalen och sen bara satt i biblioteket och ritade. 


Efter skolan följde jag med Alicia på stan en stund. Vi gick på Bistro och fikade lite, bara satt där och pratade om feminism, vad som händer efter döden, osv. Sen fick Alicia syn på två mormoner som gick förbi fiket där vi satt, så då sprang hon fram till dem och frågade om de ville sitta med oss en stund och diskutera lite om deras religion. De heter Nicholas och Carson, och kommer från USA, så vi pratade nästan bara engelska med dem. Det var lite kul, för de var 18 och 19 år, så de är ju i vår ålder. Jag tror vi satt där i över 1 timme ungefär och bara pratade. Det var ganska intressant faktiskt. Personligen så är jag inte alls intresserad av att bli mormon. Jag är ganska kritisk när det kommer till religioner då jag själv inte är religiös, om jag nu ska formulera mig så. Men jag tycker bara att det är intressant att när jag får lära mig om andra kulturer och religioner. Det startar liksom en diskussion och det kan vara lite kul att få höra andras teorier om saker och ting. Vi bestämde i alla fall att vi skulle träffas igen nu på fredag, bara för att fortsätta diskutera som vi gjorde idag. I don't know, jag vet inte riktigt vad det här kommer att leda till. Men det var väldigt trevligt att få sitta och prata så där med personer som inte är härifrån.

Jag tog bussen hem 17:13, sen dess har jag bara varit hemma och myst framför TV:n. Imorgon blir en lång dag, men det känns helt okej. Ska försöka att lägga mig tidigt ikväll, för jag somnade inte förrän kl. 02:00 inatt. if a bitch gon' slay, their sleep needs to be okay! (vet att det låter lame, men det rimmade, så va fan.. don't judge) God natt vänner!

it takes someone to come around to show you how

Hej!
I Fredags fick vi fika på skolan efetr att vi slutat för dagen. Några hade tagit på sig att baka, och Amanda var en av dem, så hon hade bakat typ världens godaste Nutella muffins. Alltså that girl blessed my life! Det var så sjukt gott! Sen tog vi ju bussen in till stan som vanligt, så då var jag med Alicia en stund, då hon väntade på skjuts av Norin. När dem hade farit så träffade jag upp mamma på stan och sen gick vi hem.
 
Klockan 18:00 hade vi bokat bord på Tatung, så då gick jag och mamma dit och åt middag, för att hon fyllde år då. Sen gick vi på BIO och såg en film som heter The Revenant med Leo DiCaprio (som btw ska få en Oscar för den där rollen!), men själva filmen tyckte jag var väldigt långdragen. Den var 2,5 timma lång! Ingen film som jag skulle vilja se igen, den var väldigt intense. Anyways, jag somnade nog vid 01:00 då vi kom hem så sent.

Filé black and white med pommes

Igår var jag på stan en stund och kikade, provade lite kläder här och där, sen gick jag på Wook N' Roll och köpte mat innan jag tog bussen hem vid 15:00. 



Mamma jobba kväll igår, så då fick jag äta middag själv. Men det var helt okej, mysigt att bara få vara hemma och slappa efter att ha varit på stan i det fina väret. 


Precis innan jag skulle äta min middag, ringde Alicia och frågade om jag ville följa med hon och Norin på snöbio, som var nu i helgen ute på Torget. Så då hämtade dem upp mig där vid 17:30, för tydligen så började bion klockan 18:00. Men sen när vi var på väg in till stan så insåg vi att det inte riktigt var någon bio igår. Vi var lite sugna på att se Hajen, men den visades i Fredags. Så då satt vi där i bilen på parkeringen ovanför busstationen, och försökte komma på vad vi skulle göra. Det kändes ganska surt, för att vi alla hade tagit på oss överdragsbyxor och verkligen klätt oss inför att vara ute i snön, och så blev det ingenting sånt. Vi bestämde sen att vi skulle fara på MAX, för att dem hade inte ätit någon middag, så då for vi dit och så satt vi där istället. Sen fick jag skjuts hem, och så var jag bara hemma resten av kvällen. Det blev en lite konstig dag men ändå helt okej.
 

Idag sov jag i 10 timmar, så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Jag får väl se om jag hittar på något sen, just nu tänker jag bara chilla och se på TV en stund.
 
Hoppas alla haft en bra helg och fortsätter att kämpa på imorgon då ännu en måndag rullar in. Livet känns ganska positivt nu, tycker jag, när det är så ljust ute. Det känns bra.

I'll wait to see you again


Provoked by Society

Hej!
Idag tänkte jag skriva om lite allvarligare ämnen än vad jag vanligtvis brukar. Inte för att jag vet exakt vad jag brukar skriva allt mest om här på min blogg. Men jag kände bara för att få ut lite saker. Bara några saker som provocerar mig lite extra mycket.
 
Idag när jag satt på Tema lektionen på skolan, bestämde jag mig för att sminka mig lite (jag brukar göra det ibland när jag inte hinner så mycket på morgonen när jag är på väg till skolan). Jag tänkte att det är väl bättre att jag gör det på lektionstid och ändå hänger med i vad dem andra säger, än att jag ska stå och göra det på toan för att sen komma för sent. Personligen så tycker jag väldigt mycket om smink och det är bara något som jag är intresserad av. Vanligtvis sitter jag och ritar eller skriver i min notebook. Men nu satt jag i alla fall där och sminkade mig i tystnad, medans jag lyssnade på vad läraren sa. Då frågade läraren om jag tycker att det är roligt att sminka mig när alla andra sitter och tittar på. Jag svarade att "Alla sitter väl inte och kollar på vad jag gör?". För jag tänkte att om jag bara mind my own business i tysthet medans jag lyssnar och hänger med på lektionen, då stör jag väl ingen? Jag vet inte, jag kände mig bara så uttittad och obekväm. Sen började läraren snacka om smink och frågade till exempel om vi tycker att det är okej att killar har smink (vilket det absolut är!). Sen började de prata om varför vissa bär smink och inte andra, typ varför en vill lägga ner så mycket tid på det. Så jag sa att "Om man mår bra på insidan av att sminka sig på utsidan, så får man väl göra det. Och om man trivs bra utan smink, så behöver man ju inte sminka sig". Är det inte så enkelt? Jag vet inte, jag kände mig bara lite irriterad av att de ens drog upp det. Jag menar, att jag sitter och sminkar mig i tysthet är väl lite samma sak som om jag bara skulle sitta och rita?
 
Jag blir irriterad av när andra personer kommenterar negativt över något som jag är intresserad av. Smink är väl inte direkt mitt största intresse men det är något som jag är intresserad av. Personligen så har jag alltid haft problem med min självkänsla och mitt självförtroende, vilket såklart många andra personer har problem med. Men jag mår bara bättre inuti mig själv när jag är sminkad. Jag blir mer självsäker för att jag känner mig fin. Så varför ska man då göra sig besvär av att någon sitter och sminkar sig på lektionstid? Eller egentligen var som helst, om personen ändå är nog uppmärksam över vad som händer runt omkring en. Varför ska man behöva smyga med sitt smink och varför tittar andra konstig på en om man sitter och sminkar sig lite så där på bussen eller i skolan? Vad är det som är så märkvärdigt med det egentligen? Jag menar, är det verkligen så stor skillnad mellan någon som sminkar sig in public, jämfört med någon som sitter och ritar? Jag hoppas att ni förstår hur jag tänker kring det här, för det är ett sånt där ämne som kan få mig att känna mig lite provocerad. Seriöst, allt jag vill är bara att få kunna sminka mig klart under dem här 5-10 minuterna, så att jag kan få må lite bättre inuti mig själv under resten av dagen. Är det verkligen så mycket begärt? Helt ärligt.
 
Något som jag oxå kan bli jäkligt irriterad över är när någon eller några klankar ner på vilken musik jag gillar att lyssna på. Till exempel att de ser ner på någon som jag ser upp till. Att det ska vara lite töntigt att jag gillar just den personen eller just det bandet. Jag kan inte förklara vid hur många tillfällen som jag har blivit retad för att jag gillar Justin Bieber. Visst, jag förstår att alla har olika syner på musik och att alla inte är intresserade av samma typ av musik, vilket är helt okej! Men jag har en tendens till att ta väldigt illa vid mig när någon retar sig på mig bara för att jag är intresserad av en artist. Om vi nu ska ta Justin Bieber som ett exempel. Varför ska just det namnet alltid dras med en negativ klang? Varför anses jag som en "fangirl" om jag gillar Justin Bieber? Eller vilken annan artist som helst. Det behöver inte ens handla om Justin Bieber. Okej, det kan vara vilken artist som helst. Jag är 19 år, okej, snart 20. Tror ni inte att jag redan ha upptäckt en massa andra typer av artister vid det här laget? Alltså jag lyssnar på så mycket musik, om en nu ska dra några exempel, Nirvana, Eminem, Bring Me The Horizon, PVRIS, Rihanna, osv. De är alla väldigt olika typer av artister och jag är väldigt öppen för att lära mig om annan musik än vad jag kanske är van vid att lyssna på sen tidigare år. Bara för att jag gillar just den artisten eller just det bandet, betyder inte att jag sitter hela dagarna och bara lyssnar på deras musik eller att jag "fangirlar" så fort den personen gör något. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Helt ärligt, vi är alla bara "normala" människor, även kändisar, tro det eller ej. 
 
När det kommer till just Justin Bieber så har jag varit ett fan av honom i 6 år. Det tar oss tillbaka till en tid då jag bara var 13 år. 2010 var det året som min pappa dog. Det var den tuffaste tiden i mitt liv och Justin's musik var, bland annat, det som fick mig att må som allra bäst. Herregud, jag var 13 år! Han var allt jag såg upp till då och jag var superkär i honom. Men vem har inte en celebrity crush när de är så unga? Alla har vi väl haft någon som vi sett upp till under våran uppväxt. Det behöver inte ens vara någon som är känd. Det kan vara en pappa, en farmor, en syster eller bara en nära vän. För mig har det dock alltid varit musikartister som jag har sett upp till, och gör fortfarande, därför att musik är mitt största intresse. Precis som att fotboll är någon annans största intresse och den personen kanske ser upp till en bra fotbollspelare. Det spelar ingen roll vem det är du ser upp till. Bara du försöker respektera att vi alla är olika och ingen är bättre än en annan.  Jag menar, bara för att du inte förstår något, ger dig inte rätten till att klanka ner på det.
 
Det var egentligen allt jag hade att skriva om just idag. Jag ska försöka att ta upp lite fler seriösa ämnen på bloggen. Jag känner att det behövs. Lite stark krydda kan väl inte skada? ;)

I guess we all love someone we can't have

Hej
I måndags var en lite jobbig dag. Jag hade dubbelmatte under eftermiddagen, men jag orkade knappt räkna för jag kände mig bara så trött och omotiverad. Så då satt jag med Alicia en stund i biblioteket och bara ritade och drack Te. 

Creepade lite på Alicia medans hon satt
och skrev om Feminism

Sen for jag, Anna och Alicia på MAX efter skolan och käkade lite grann. Efter det kom Norin och sen for vi alla upp till Akuten för att kolla upp Alicias arm som hon råkat klämma i en toadörr tidigare under dagen, så vi följde med som stöd. Men vi var där i flera timmar. Jag och Anna var där från 16:00 till typ 20:00, så vi var alltså där i 4 timmar! Men Alicia och Norin stannade ju kvar längre, så dom var där i 7 timmar! Helt crazy. ch så heter det Akuten. Jo men tjena..

Så det blev en ganska lång dag. Måndag kändes lite som en "Fuck it. Okej" dag. Tisdagen blev en väldigt bra dag i skolan och idag var helt okej. Imorgon känns som en jobbig dag för att jag går till 15:30, vilket känns fett drygt. Men jag får bara låta det rulla på. 

You never know what the time light bring.

Happy Valentines day

Glad alla hjärtans dag!
Idag har jag varit lite extra snäll mot en person som jag ansåg behövde det som mest, mig själv. Imorse tog jag en varm dusch, sen stod jag och sminkade mig i 1+ timme. Efter det for jag och mamma på stan en liten stund för att handla. Det var väldigt ljust ute, så det gav mig en liten extra boost inför dagen. 


Jag köpte även nya ögonskuggor och penslar på H&M för mitt presentkort. Sen köpte jag även lösviktsgodis innan vi for hem. 


Middagen lagade jag själv idag. Det blev kyckling med sparris, nötter och Tagliatelle pasta. Vilket blev riktigt gott!


Hoppas att ni haft en bra helg och att ni tar hand om er själva, för den personen som du verkligen behöver älska är dig själv. God natt på er allihopa.


Deep talk, pizza & nässprej

Hej!
Nu är det en vinter förkylning som har kommit och invaderat min kropp. Jag har känt mig lite hostig och snorig i några dagar nu, men imorse när jag satt på bussen på väg in till stan, då kände jag verkligen av att något var fel i min kropp. Jag kände mig så sjuk och nedstämd idag när jag var på skolan. Lektionerna kändes så tunga, så jag satt mest i datasalen idag. Lite tråkigt. Men sen kom Amanda, Norin och Alicia vid lunchtid, så då blev dagen lite bättre. Jag drack två koppar Te idag på skolan, så det kändes lite mysigt i halsen. Men det var en tung skoldag för mig idag.

Snapchat: agneslvictoria 

Efter att vi slutat, for jag och Amanda med bussen in till Centrum, så då gick vi på stan en stund. Klockan 16:00 hade vi bokat in ett möte på St. Olofsgård med den där stödgruppen, som jag skrev om i förra inlägget. Amandas lillasyster, Nellie, skulle också följa med på det, så då träffade vi upp henne på vägen dit. Sen gick vi då in där i en liten lokal med mysiga soffor och dämpad belysning. Sammanlagt var vi 4 tjejer som satt där och pratade med en man och en kvinna som då håller i den där gruppen. Jag tyckte att det kändes bra! Gruppen kändes riktig trygg och bekväm. Vi ska träffas 8 gånger, men nästa möte blir inte förrän om 2 veckor. 

Efter att mötet var slut, följde jag och Nellie med hem till Amanda. Vi beställde pizza från kiosken/pizzerian där intill, sen satt vi och åt det hos Amanda. Det var väldigt mysigt! Några timmar senare kom deras mamma dit med lite handling till Amanda, sen for hon och Nellie därifrån. Jag stannade kvar en stund till. Sen fick jag skjuts hem av mamma 21:30. Så det blev en ganska lång och mysig kväll. 

Nu ligger jag i alla fall i min säng och ska precis sova. Jag är så sjukt trött och slut efter den här jävla förkylningen! Men imorgon är det fredag, det känns bra! Jag hoppas att det blir en lite lättsammare dag. Snart är det helg! God natt


No one wants to be defeated

Hej igår var en så sjukt bra dag! Okej, jag vet att jag har börjat mina senaste blogginlägg nästan precis likadant, men igår var verkligen en riktigt bra dag! Vi skulle se på film på Temat med PO efter lunch, så innan det gick jag och Alicia på kiosken och köpte dricka och lösviktsgodis. Sen såg vi på film tills vi fick sluta några minuter tidigare än 14:20. 

Efter att vi hade slutat skolan, satt vi i matsalen och spelade lite kort. Sen for jag, Norin och Alicia, till LEKIA på Solbacken och bara kollade runt där en stund. Sen for vi och åt middag på MAX, så då satt vi där och pratade på. Efter det så for vi hem till Alicia och myste där en liten stund. Vi fick kolla på några filmer från när Alicia var liten, vilket var kul.

Vid 19:00 nån gång, for vi därifrån, så då fick jag skjuts hem. Så jag kom hem typ precis före 19:30.

Men okej, att åka bil med Norin och Alicia, det är inte bara att de åker bil. De är liksom på en helt annan nivå. Alltså de går all out till musiken. Igårkväll fick de för sig att de skulle ha danceparty till Michael Jackson. Så jag sitter där i baksätet och bara tittar på dom när de, framför allt Alicia, skriker ut varje ord i låten. Alltså i mitt huvud så tänker jag bara "varför överväger jag ens att vara med dessa personer?". Men det är såna stunder som får mig att inse hur glad jag är över att faktiskt få ha dom i mitt liv. Stunder som denna är ovärdeliga, för du vet liksom aldrig när du kommer att få känna dig så lycklig igen.






HELT KAOS

Okej så i Tisdags var både en bra och jobbig dag. Vädret var superfint där på morgonkvisten. Alicia var hemma från skolan så jag var bara med Norin, Amanda och Anna typ hela dagen. Det var som bara helt chill. Under slutet av dagen satt jag och Norin i matsalen, när jag på något konstigt vänster, bestämde mig för att byta lösenkod till min telefon. Sen glömde jag förstås bort vad min nya kod var och så blev det bara helt kaos. Min telefon avaktiverades. Så när vi slutade vid 15:30, tog jag bussen in till stan och gick sen på Telia, i ett smått desperat försök till att få hjälp. Killen som jag pratade med där sa att det enda sättet att kunna lösa problemet på är att starta om den på nytt. Alltså försvinner allt som jag har i telefonen. Jag blev sen hänvisad till Apple butiken bara i närheten, då han sa att de kanske kan hjälpa mig lite mer, så jag gick dit. Kvinnan som jag pratade med där sa dock samma sak. Jag måste återskapa min mobil och börja om på nytt. Så förhoppningsvis kan få hjälp med det där senare idaag. Efter att jag varit och försökt att fixat med telefonen så gick jag till St. Olovfsgård för att träffa en kvinna där som heter Maja, angående om jag ska få börja gå till en stödgrupp för de respektive som har förlorat en närstående. Jag vet inte än om jag kommer att fullfölja det här helt ut men jag tänkte i alla fall testa bara för att se hur det känns, osv. Så jag ska dit nästa Torsdag kl.16:00. Sen har jag även bokat in en tid hos Ungdomshälsan nu på måndag vid 17:00. Så det blir mycket deep talk nästa vecka. 
 
 

RSS 2.0