"Never Say Never 3D"

Hej! Igår var jag och Maria på BIO, vi såg "Never Say Never 3D" den var JÄTTEBRA!!! Jag grät typ under hela filmen, han är ju så *** underbar! ♥ Hahahaa!! XD Det var bara så konstigt, för dom hade inga plancher på honnom? INGENSTANS, inte vid popcornen, inte där nere...det var som att den inte hade premiär. Vi var ju förstås i sal 1, och vi var inte många där! Vi var kanske 10 pers, och det var bara tjejer. Men Justin Bieber 3D glasögon ska man tydligen köpa på internet, för dom delade bara ut vanliga 3D glasögon. Det var ju himla tråkigt, jag hade förväntat mig nå helt annat! Men den var i alla fall superbra, det var väldigt roligt att se vad dom gör bakom scenen. Och man fick veta ganska mycket som man inte visste tidigare!?

Jag vet att jag har lagt ut en video en gång förut på bloggen, men jag måste endå visa lite av det vi såg på BIO duken! ♥


Jag är så kär i den här bilden, han lixom sträcker ut sin hand mot mig! Hahhaahaha!! XD <33

Dagen Låtval! ♥


Alexis Jordan är en av mina nya favoriter!

Jessie J´s låtar är urgrymma!

Älskar Willow Smith..!

I ♥ Malå!

Hej! För precis en vecka sedan, åkte vi i Malå. Jag, mamma, Felicia och hennes mamma åkte tillsammans. Det var väldigt kul! Vi åkte skidor varje dag. På torsdagen var vi på ICA och handlade lite mat, chips, festis och sånt som vi skulle ha under helgen. På onsdagen åt vi Pizza till middag, mums! (Min favvo♥) På fredagen gjorde vi nog inte så mycket, minns faktiskt inte vad vi gjorde...åkte skidor!? På lördagen åt vi Tacobuffé på hotellet. Sen gick vi hem till våran mysiga stuga och såg på Melodifestivaeln. Jag och Felicia skrek "JAA!! ERIC VANN!" i programmets slut. Dom bästa var nog: Eric Saade, Danny och Swingfly (Tycker jag..!) På söndagen gjorde vi inte så mycket, jag och Felicia ville hem. Men våra mammor tyckte att det var så fint väder, så vi åkte inte hem förän vid 3! Men jag och mamma åkte lite skidor och bara njöt av den soliga dagen! Men sen tabbade jag mig reält! Det blev så varmt att jag blev tvungen att ta av mig min kofta, vi lämnade den i stugan vid liften. Och jaa, vad kan jag säga...den ligger där än. Jag glömde min kofta i Malå! Men mammas kompis ska dit över helgen, så då kommer hon att hämta hem den till mig! :) 

Vi hade ju ingen dator i Malå, så det var lite trist! Men det fanns en på hotellet, fast då måste man betala för att använda den. Men det var ganska billigt, 30 kr. för en timme och 10 kr. för 20 minuter. Jag satt i en timme och 20 minuter. Roooligt! :) 


Jag tog faktiskt inte så många bilder i Malå, det var ju lite synd!

Inte roligt! :(

Hej! Jag tycker att jag är väldigt dålig på att uppdarea min blogg, måste bättra mig på det!

Nu är det så att jag har varigt sjuk hela veckan, så jag har lixom inte haft orken att skriva på bloggen. Jag har haft lite feber vissa dagar, men det värsta är nog hostan! Jag hostar konstant...hela, hela, hela tiden! Och det är inte lite hosta, ibland känns det nästan som om jag ska spy blod eller nåt. Inte roligt! :( Så jag har börjat ta hostmedicin minst 2 gånger om dagen. Mamma har precis ringt vårdcentralen, och dom skrev ut 2 mediciner till mig. En som jag ska ta på dagen, det hjälper kroppen att hosta upp mer slem. Och den andra ska jag ta på kvällen, den dämpar hostan. Hatar medicin, BLÄ!! XP Men...måste man så måste man!

Ska gå och dricka lite vatten nu, har så ont i halsen! Hejdå..♥..


SportLOV!! =D

ÄNTLIGEN!! Sportlovet har precis börjat, sista skoldagen idag. WOHOO!! =D Ikväll är det "Night Flight" och jag ska dit med Maria<3 Vi var tyvärr inte där förra året, men i år ska vi i alla fall dit. Vi far nog vid 18:40? Och far hem någon gång vid 11-12. När vi har kommit hem ska Maria äntligen sova över hos mig, det var länge sedan nu! Vi har köpt en massa chips (igår..), läsk och godis som vi ska mumsa på under kvällen. Och kanske hyr vi en film också, om det finns tid över efter middagen?

Imorgon ska vi kliva upp 09:30 för jag har dans 11:15, och den här gången ska Maria följa med och titta på. Hon kommer typ sitta och skratta åt mig, för jag kommer absolut att tabba mig! Felicia och resten av gruppen hade ju redan gått två gånger innan jag började, så jag är inte lika bra precis. Men jag lär mig mer och mer! Förra gången/lördagen fick vi tårta och saft ute i korridoren. Dom firade 2 år, så dom hade gjort en 360 tårta med svart marsipan. Felicia´s kompis Hanna går i samma dansgrupp, och hon är tydligen ett riktigt kakmonster...altså stod hon först i kön! Hahaa..!! XD <33

Men nu måste jag gå! Jag och mamma har gjort hemmagjord pizza, måste äta...Ses<3

Lilla jag är sjuk idag! =(

Hej! Kolla in, sjuklingen sitter och sp....sk..river på datan. Hahaa! XD <33 (Skämta ba..!) Tjaa, vad kan jag säga...jag är sjuk! Har haft magsjuka och är lite sådär febrig. Jag stannade hemma igår, och spydde nog runt 12 gånger. Not fun!! =( Nu har det gått över, jag har bara lite ont i magen nu och är JÄTTE trött!! Det är inte kul heller, för jag har haft så ont i magen att jag inte har kunnat äta någonting. Sist jag åt var i söndags! Men jag har precis ätit potatismos och fiskpinnar, så jag fick då i mig lite energi i alla fall. Mamma köpte hem en liten cola idag också. För hon har hört av sina jobbarkompisar, att man blir bättre i magen av att dricka cola. Man tror ju inte att det är sant, men det kanske funkar..?! Jag kommer att vara hemma imorgon också, det blir en sån där vilodag. Måste jobba med "Boken om mig" också, svenska läxa. Det ska vara inlämnat på torsdag! Och på fredag ska jag göra om NO:provet. Asså shit, hur ska jag hinna..?! Jag har dessutom inte NO boken hemma heller, så vi får väl se hur det blir..

Måste gå nu, jag ska lägga mig i soffan och se på TV. Ses<3

RSS 2.0