Vincent

Hej! :) Just nu sitter jag hemma i köket med Maria och nördar musik. Det är lördag och.. Nä jag skoja ba. Vet aldrig hur jag ska börja mina blogginlägg? Men aja..
 
Idag var vi hos min morbror i Boliden. Min kusin Mathilda har nyligen fått barn. Så vi skulle få träffa honom idag. Vincent heter han, världens sötaste!! Jag fick hålla honom några gånger och han låg bara och sov hela tiden. Sen fick jag veta att Mathildas syster, Amanda, ska oxå ha barn. OCH SEN.. fick jag oxå veta att min andra kusin, Kristoffer (de är inte samma familj), hans fästmö ska OXÅ ha barn! Hela släkten hakar på trenden, haha! :P Vem blir nästa då..?
 
När jag äntligen fick träffa lilla Vincent, började jag undra hur jag kommer att bli som mamma. Jag vill typ oxå ha barn nu! Haha! :D
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

klass: ES1c

Hej! :) Imorgon är det äntligen fredag och det ska firas! Haha! Nämen.. Imorgon ska jag väl inte göra så mycket. Ska kanske hem till en i min klass och äta middag med några klasskompisar. Vet inte riktigt om jag ska gå, men. Vi får väl se hur det blir. Anledningen till att jag gör detta inlägg är för att en i min klass la upp denna bild på Instagram och Facebook idag.
 
Detta är alltså min nya klass. Eller asså, igentligen är det här dansgruppen/klassen. Sen är det ju teatrarna oxå, men de tog en egen bild. Lärarna ville fotografera oss så att de kan hålla koll på vilken linje vi går och vad vi alla heter. Vi hade inte fått någon förvarning om att vi skulle fotograferas. Rätta mig om jag har fel, men jag tror att den togs någon gång den andra veckan efter att vi hade börjat skolan.
 
Jag ser ut som en ensam vandrare på flykt och att jag bara råkade hamn på bild, haha! XD
Gillar att Emelie håller sin skylt upp-och-ner, haha! Dum fotograf som inte sa till! :P
 
Aja, det var bara det som jag hade att skriva om idag. Puss och kram, hej då! :)

BELIEVE

Som jag skrev förut. Jag kan och kommer nog aldrig att kunna beskriva hur mycket Justin betyder för mig. Jag ser verkligen upp till honom och jag gråter varje gång, för att han är en sån fin person. Älskar honom! ♥
 
Vet att den är lång, men den är helt klart värd att se på. Hater eller inte, ni måste se den!

X Factor

Hej! :) Förlåt för att jag inte är så uppdaterad på bloggen numera. Men som ni säkert redan vet så har ju jag ganska nyligen börjat gymnasiet. Vi har gått i snart 4 veckor. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Sen har jag börjat om dans igen, Street. Det är varje söndag som vanligt. Men i helgen blev söndagen inställd, så vi dansade på lördagen istället. Men det var kul, fast det blir alltid roligare sen när man har lärt sig stegen! ;)
 
I söndags fyllde ju Maria 16 år. Den 9 September, vilket var igår. Vi firade henne i lördags. Vi gick på Tatung och åt middag, det var gott och trevligt! :) Så Maria, om det här. GRATTIS!! <3 Hoppas att du fick en rolig födelsedag.
 
Nu har ju X Factor börjat oxå. Första säsongen. Man sitter hemma i soffan och tittar på när de där talangfulla människorna, och det sjunger så jäkust bra så man vill bara gömma sig. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle söka till Idol när jag hade fyllt 16 år. Nu är ju jag 16 och Idol har slutat. Man kanske ska söka till X Factor istället då. Om man vågar. Men om jag verkligen skulle vilja söka, så måste jag ju resa med flyg. Eftersom de bara stannar till i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varför kan de inte komma till Skellefteå för!? X( Det finns säkert jättemånga här som vill bli sångare/sångerska. Jag skulle lätt gå dit på en audition om dom kom hit upp till Norrland!
 
 
Det var allt för mig idag.
Bjussar på denna video! :)
 
Kan nog aldrig beskriva med ord hur mycket Justin har påverkat mitt liv!
#True Belieber ♥

Shopping i Umeå

Hej! :) Igår var jag på stan och köpte en ny jacka på Gina Tricot. Dom är ganska nya, men det fanns bara typ 5 eller 6 jackor kvar när jag kom dit. Jag blev så orsäker på storleken eftersom jag inte hitta någon i XS, tyckte att dom såg så stora ut. Men jag köpte en i storlek S och jag blev rätt så nöjd med det valet. Jag menar, jag kommer ju ändå att växa i den så. Why not buy a S-mall jacket, höhö..
 
Mobilskalet ni ser på bilden köpte jag när jag var i Umeå på "klassresa" i fredags. Jag och en klasskompis gick på Glitter och då såg jag det där skalet. Jag blev förälskad i det vid första ögonkastet, hihi! ^^ Det ska vara en kanin, men jag lämnade toffsen/svansen hemma eftersom den inte får plats i byxfickan+att jag inte vill tappa den. Färgen är inte rosa, inte röd, inte orange. Det är korall! ;) Jag har ju en "vit" likadan hemma, den som jag köpte i Los Angeles i vintras. Men jag har haft den så mycket i backfickan på mina blåa jeans att det har färgat av sig på skalet. Så nu är den lite blå, men den har varit vit! En gång i tiden.. Så jag kände att "Näe, nu är det dags att inför ett nytt skal till min samling!" Asså jag måste ju ha något alvarligt fel. Det har blivit som en samling för mig, det här med mobilskal. Jag har 14 skal! 14!! Det är ju helt sinnessjukt. Men jag älskar mobilskal.. ^^
 
När vi var i Umeå i fredags, så gick vi på Monki oxå. Det var där som jag köpte det linnet som ni ser att jag har under jackan på bilden. Linnet är svart med lite stora ärmar eller hur man nu ska beskriva den. Det är en brun/guldig tiger på som motiv. Jag tycker väldigt mycket om det linnet! :) Skorna som jag har på bilden är också nya, haha. (nästan allt är nytt) Dom är från Din Sko och jag tror att dom kostar runt 3-400 kr. Ifall ni inte serr det, så är dom vinröda och svarta. Jag står lite konstigt på bilden så man ser inte klacken. Det är kilklack, ganska smal tycker jag. Lite svåra att gå i, men grymt fina och jag älskar dom! Vill man vara fin får man lida pin! ;)
 
Ska gå och lägga mig till sängs nu, imorgon är ju en ny dag och nya tag. Som man brukar säga:
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!
 
God natt! :)

RSS 2.0