Obsessive

Tja! igår var jag hos tandläkaren. Jag hade en tid där kl. 08:10 men var där vid 07:40 för att mamma skulle på nåt möte. Sen när jag var klar där så fick jag skjuts till skolan av mamma vid 09:00. Så jag kom inte allt för sent. Hade matte på morgonen. Sen satt vi och spelade kort där under rasten. Det var jätte soligt ute, så det lyste rätt in genom fönstren. Vi fick Tacos till lunch! Det var jättegott. Sen bjöd skolan på efterrätt oxå. Jordgubbscheescake med grädde, fast jordgubbarna var alldeles frusna, så det var ingen höjdare direkt. Efter lunchen hade vi Tema med PO hela eftermiddagen, vilket var helt okej. Önskar att vi hade PO varje gång vi har Tema, för han är verkligen superbra. 

Efter skolan satt jag, Norin, Anna och Alicia, i matsalen och spelade kort. Sen vid 4 så for vi alla på MAX och käkade middag. Fick skjuts hem av Anna, sen var jag bara hemma resten av kvällen.

Idag sov jag till typ 15:00 innan jag väl klev upp. Ska till Sanna nu ikväll efter middagen. Hon sitter barnvakt åt min systerdotter Tuva, så det blir mysigt att få träffa henne också. 

Hoppas att alla har en bra helg. Nu springer vi mot ljusare tider!

My tongue is my weapon and my punches are silent

Hej Den här veckan har gått lite upp-och-ner. Måndag var en seg dag. Kände mig ganska hängig och nedstämd under skoldagen. Tisdagen där var en jättebra dag! Vet inte riktigt varför men det kändes bara som att de flesta var på bra humör. 

Ungefär så här mörk kändes den här dagen
fast den var lite ljusare utan alla filter.
 
Missade bussen i Onsdags så då fick jag vänta på 10:30 bussen. Gick på Espresso House och satt där en stund med en Chailatte och bara lyssnade på musik medans jag ritade. Sen gick jag då till bussen så jag var på skolan vid 11, vilket är typ så vi har lunch. Bättre sent än aldrig i alla fall.
 
 
Vissa dagar känner en sig lite extra som en potatissäck men potatissäckar kan vara rätt faboulus. Vad jag försöker säga är att jag kände mig rätt så fab när jag tog den här bilden (ovan). Så aa.. judge me. Selfies är faktiskt tillåtet om en känner sig lite extra snygg.
 
snodde den här bilden från Annas Snap
(sorry Anna banana bitch)

Var på BIO igårkväll med Amanda och Anna. Vi såg The 5th Wave som var fett bra! Vi gick och åt på Dallas precis innan filmen, så det var riktigt mysigt. Det kändes bra att få komma bort en stund från skolan och fokusera på annat. Bara må bra.
 

I'm holding on to pieces of us

when it's just us 
and we're sitting next to eachother
talking and laughing
listening to music 
and just doing nothing
we're telling eachother things
that we may have never told anyone before
that's when it feels right
that's when I feel at my best
that's when I know love is real
because true love isn't just two people kissing
true love is people connecting
when you can sit next to eachother
and not say anything
but still feel at your very best


det är typ sjukt hur mycket den här bilden liknar jag, Norin och Alicia
(random bild från Tumblr)

Anderstorp

Hej idag var en lite speciell dag. Jag hade matte hela förmiddagen. Sen efter lunch så tog jag och Alicia bussen in till stan och for och hälsade på våra tidigare gymnasielärare på Anderstorpsskolan. Vi träffade Lena och Susanne (våra gamla danslärare), Karin (stödläraren) och Eva som var våran Naturkunskapslärare när vi först började på Anderstorp. De alla blev jätteglada över att se oss igen, speciellt Eva. Vi fick till och med sitta med på Lena och Susannes lektioner och se på när tvåorna och treorna dansade. Det var super mysigt men det kändes också konstigt för att det var som att vi hade lektion där på riktigt. Efter att vi hade gått runt på skolan ett tag och kikat så tog vi bussen in till stan igen och for på MAX. Sen kom Norin vid 16:00 ungefär så då satt vi där och åt och spelade kort och bara pratade. Jag och Alicia satt på MAX från 14:00 till typ 17:30 på kvällen. Helt sjukt. 


Alicia & jag

Det var i alla fall mysigt. Visst, skolan är viktig och en missar oftast något när en inte är där men det är dom spontana stunderna som gör livet minnesvärt.

I will never forget you

Hej bloggen!
Den här veckan har det hänt saker. Egentligen inte så mycket som det kanske känns men det har i alla fall varit en rätt så bra vecka.

I Tisdags slutade vi skolan 15:30 och som vanligt stannade jag, Alicia och Norin kvar i matsalen och spelade kort (som vi verkar göra i princip varje skoldag numera). Fast den här gången satt vi kvar enda till 18:00 på kvällen, vilket är helt sjukt! Vi satt alltså och spelade kort när de som bor på skolan kom in och skulle äta middag, vilket är vid 16:30. De åt plättar med sylt och grädde. Jag blev inte lite frestad! Sen när vi skulle fara sa Norin och Alicia helt plötsligt att det inte fanns någon plats i bilen för mig. Att jag var tvungen att ta bussen hem. Så jag gick alltså ute i snöovädret på väg till busskuren när de sen kom och ba "ska du med eller?". De hade alltså bara lurat mig. Jag fattade verkligen ingenting. Så sjukt drygt! En kan ju undra varför jag ens är med dessa människor. Lol

I Onsdags var jag i alla fall på Subway och åt en lite tidig middag med Amanda. Det var mysigt. Vi satt där och pratade om allt och ingenting bara. Sen skulle hon iväg och då tog jag bussen hem.


I Torsdags hade jag musiktillval 14:30-15:30 vilket var kul men det kändes också tråkigt för att typ alla andra slutade slutade ju 14:20 som vanligt. Så då fick ju jag ta bussen själv sen vid 15:45 in till stan. När jag väl var framme i Centrum kom jag på att jag hade missat min buss och nästa skulle gå 16:35 och det kändes för länge att vänta tyckte jag med tanke på att det var en halvtimme bort. Så jag skrev till Amanda och frågade om jag kunde komma förbi en stund medan jag väntade på skjuts av mamma som under tiden var med mormor i Boliden. Det slutade i alla fall med att jag åt middag där i Amandas lilla källarlägenhet på Älvsbacka. Vi åt lax och potatis, vilket var supergott! Så då satt vi där än en gång och pratade. Men det mysigt! Vid 19:30 fick jag i alla fall hämtning av mamma, så då for jag bara hem och lyckades somna ganska direkt.


Nu är vid framme vid Fredag. Alltså igår. Jag var i skolan som vanligt. Hade matte och Svenska 3 på förmiddagen sen hade jag Tema hela eftermiddagen, vilket var ganska tråkigt men ändå kul. Vi gjorde i princip allt man inte ska göra under lektionstid. Som att sminka oss, sitta och rita, prata, Snapchata, prata lite mer och jag som fick ta skydd från Alicia som inte verkade kunna sluta kasta snus på mig. En helt vanlig skoldag på Solvik. Efter att vi hade slutat satt vi där igen i matsalen, jag, Norin och Alicia. Spelade Vänd Tia i kortlek som vanligt och drack lite saft och kaffe med frukt där vid sidan om. Vi for då från skolan vid 16:00. Alicia föreslog att vi skulle svänga förbi Anderstorpsskolan en stund och hälsa på vår "gamla" gymnasieskola, så det gjorde vi. Skolan har byggt om jättemycket där på insidan. Det ser verkligen inte alls ut som det gjorde när vi gick där, vilket känns tråkigt. Det är liksom inte det Anderstorp som vi känner till. Alla hade farit hem så skolan var helt tom. Det var super weird. Det kändes konstigt att vara tillbaka. Konstigt därför att när jag och Alicia gick där så var inte vi alls lika tajta som vi är idag. Vi hade helt motsatta roller i skolan och jag tror aldrig att någon som kände oss då hade kunnat tro att vi någonsin kunde bli så bra vänner som vi är idag. Norin sa att om inte han hade valt att gå på Solvik så skulle han också ha gått gymnasiet på Anderstorp samtidigt som vi. Men det var tur att han inte gjorde det för tänkt, då hade vi tre aldrig känt varann på samma sätt. Det är ganska sjukt när en väl tänker på det, vilka vändningar som livet kan ta när en minst anar något.


Den här veckan har varit lika mörk som alla andra veckor under vintertid. Lovet var ännu mörkare. Men nu känns det bra igen. Inte lika bra som innan Jul men ändå bra. Vi går mot ljusare tider och vi rör oss i en helt okej riktning. Livet känns bra. Det känns verkligen. Mitt hjärta känner både sorg och glädje. Men igenom allt så väger alltid glädjen över det tunga.

Hoppas att ni har en bra helg och att ni vilar ut innan nästa omgång. På måndag är det dags för en ny vecka igen. Det känns seg men det kommer att gå fort. Om 3 månader är det äntligen vår. 3 månader.


Slut på Jullovet

Hej Nu är Jullovet slut och tro det eller ej men det känns så jävla skönt! Jag går hellre i skolan och träffar de människor som jag tycker bäst om än att ligga hemma i soffan med förlorad sömn och framåtlutad över datorn. 
 
Anyways. Vi började skolan i Torsdags och gick bara till fredagen där innan det sen blev helg igen. I måndags var jag och Norin hemma hos Alicia och myste där en liten stund. Vi fick träffa hennes systerdotter Tilde så vi lekte kurragömma med henne, vilket var lite kul eftersom vi är så stora att vi knappt fick plats någonstans medans hon är så liten. Efter det skjutsade vi hem henne till sin mamma, alltså Alicias syster, som bor bara precis intill. Senare for vi hem till mig och åt middag och bara satt där och spelade kort, vilket var rätt så mysigt. 
 
Igår var då en väldigt bra dag. Jag vet inte riktigt varför, tror bara att det var för att alla var på skolan och kanske kände sig lite positivare än vanligt. I don't know. Vi var i alla fall på skolan som vanligt, åt lunch och spelade kort. 

Hoppas att de som varit lediga har haft ett bra lov. Nu är det dags att ta till med knytnävarna igen och kämpa sig igenom den alltför långa vintern. Jag hoppas skolan kommer att gå fort nu så att ljuset kan kika fram snabbare. 

RSS 2.0